pasie 12.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki! Idę robić małej kaszkę i po kaszce kasuję Paśku, miałam jechać kiedyś, ale w końcu nie dotarłam A co chcesz u nich oglądać? Wszystko;) - małż ma ostatni dzień urlopu - może coś wreszcie kupimy z brakujących rzeczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Buuuu... znów się na foty spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Spóźnialska, nic ciekawego to zdjęcie, takie ot Szkoda mi Ciebie, że znów nie trafiłaś, to Ci wstawię Edytowane 12 Stycznia 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wszystko;) - małż ma ostatni dzień urlopu - może coś wreszcie kupimy z brakujących rzeczy:yes: Nosz! Oczekiwałam raczej konkretnej odpowiedzi To, i to, i tamto Co Twój mąż o eamsach powiedział w domu? Tylko szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Śliczne jesteście na tym stoku z zaczerwienionymi nosami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Śliczne jesteście na tym stoku z zaczerwienionymi nosami:) Lili ma zaczerwieniony, ale mój spójrz - przyjarany Filtr 50 nie pomagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.01.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Monia, potrzebuję szybkiej konsultacji - wiem, że temat już u Ciebie jest passe, ale muszę spytać: Zastanawiam się po co robić dwa piekarniki? Jeden normalny a drugi z funkcją pary? Nie ma jednego dużego z funkcją pary??? Jaki Ty masz? edit: O! Załapałam się teraz na zdjęcia! Ślicznie wyglądasz! Jak ja Ci zazdroszczę, w życiu nie byłam w Dolomitach, a już od urodzenia dzieci to już w ogóle nigdzie nie jeżdżę Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Balbina200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie mam piekarnika z funkcją*pary, bo jakoś nie wydawał mi siębyć potrzebny.Mam jeden piekarnik bardzo duży (68litrów) i jeden kompaktowy (mikrofala z funkcją grillowania i z funkcją pieczenia pizzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki!A podasz jeszcze modele?Nie używasz pary przy pieczeniu lub gotowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 szczęśliwi co szamba nie mają ... powiedziała Monia Tak u Lidzi narciarsko że usiadłam i sobie chociaż narciarskie foty pooglądałam Pokażę Wam jedną z moich ulubionych, z pierwszego wyjazdu po porodzie w Dolomity. Bąbel wjechał z nami na Ciampak (ponad 2400mnpm) Ehhh, ale bym sobie pośmigała a ja już myślałam,że przegapiłam siedząc w tej wannie godzinę Monia ty śliczna jesteś i LIL jaka słodziutka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki! A podasz jeszcze modele? Nie używasz pary przy pieczeniu lub gotowaniu? Tylko kiedy robię kremowe serniki wkładam sobie naczynie z wodą na dół Poza tym z tego co się orientowałam taki piekarnik zastępuje gotowanie na parze. A ja na parze gotuję warzywa w garnku do parowania i tylko to Ryby zdecydowanie bardziej lubię pieczone w folii (swoją drogą jak ktoś ma ochotę mogę*polecić pyszne pstrągi pieczone z limonką, pomidorkami cherry...) Nie widziałam takiego piekarnika w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 monia dawałaś chyba ten przepis??? rozkrajasz rybę i nakładasz na nią plastry limonki , pomidorki, kropisz oliwą i do piekarnika? chyba jutro M zrobię , bo on rybki uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monia ty śliczna jesteś oj tam oj tam ... jak wszystkie monie Balbina, moje modele to: piekarnik http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=31&pkat=32&pid=128 mikrofala http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=39&pkat=40&pid=306 Nie zwracaj uwagi na ceny, bo kupowałam sporo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 oj tam oj tam ... jak wszystkie monie Balbina, moje modele to: piekarnik http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=31&pkat=32&pid=128 mikrofala http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=39&pkat=40&pid=306 Nie zwracaj uwagi na ceny, bo kupowałam sporo taniej ja znam dużo Mon . i przyznaje co jedna to fajna babka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 monia dawałaś chyba ten przepis??? rozkrajasz rybę i nakładasz na nią plastry limonki , pomidorki, kropisz oliwą i do piekarnika? chyba jutro M zrobię , bo on rybki uwielbia czyli pamięć Twoja od mojej lepsza jeszcze solisz i pieprzysz i ja daję koniecznie natkę (jak ktoś*nie lubi, to w całości i potem zdjąć, bo z limonką≤ pomidorkami daje super smak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 czyli pamięć Twoja od mojej lepsza jeszcze solisz i pieprzysz i ja daję koniecznie natkę (jak ktoś*nie lubi, to w całości i potem zdjąć, bo z limonką≤ pomidorkami daje super smak)jutro robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja jutro mam imprezkę (no, spotkanie z przyjaciółmi ) Będę robić faszerowane jajka, roladki ze szpinakowego ciasta naleśnikowego z łososiem i serkiem, krążki pumpernikla z serkiem kozim i pomidorkami suszonymi, humus z oliwą i cytryną, francuską cebulową z grzankami zapieczonymi z serem i mule w duszonych porach ze śmietanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 mniaaaam:) może z czegoś skorzystam na sobotę właśnie jedziemy zobaczyć m.in. te eamsy z podłokietnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monia i tak mi się tu pokazałaś w tym kasku:lol2: i sobie uświadomiłam, że się stęskniłam za Tobą i Warszawiankami Trzaby wymyślić jakieś zakupy w Wa-wie:p Cudne jesteście, a mała to wykapany K tylko ja bardzo proszę o nie spotykanie się w przyszłym tygodniu, bo mnie nie będzie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a ja się podwójnie nie załapałam na zdjęcia, buuuuu A chętnie bym cię obejrzała na Ciampaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts