hazeleyes1982 12.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Moniaaaaa, nieeeeeeee:cry::cry: nie mozesz mi tego zrobic... masz moj adres e-mail, prawda? plis, plis, plis...ja Ci nie odmówilam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja jutro mam imprezkę (no, spotkanie z przyjaciółmi ) Będę robić faszerowane jajka, roladki ze szpinakowego ciasta naleśnikowego z łososiem i serkiem, krążki pumpernikla z serkiem kozim i pomidorkami suszonymi, humus z oliwą i cytryną, francuską cebulową z grzankami zapieczonymi z serem i mule w duszonych porach ze śmietanką oj ale bym do ciebie przyjechała!!! tzn wprosiła się. a teraz odchudzam sie z dziewczynami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A ja jutro mam imprezkę (no, spotkanie z przyjaciółmi ) Będę robić faszerowane jajka, roladki ze szpinakowego ciasta naleśnikowego z łososiem i serkiem, krążki pumpernikla z serkiem kozim i pomidorkami suszonymi, humus z oliwą i cytryną, francuską cebulową z grzankami zapieczonymi z serem i mule w duszonych porach ze śmietanką ło matko, ale frykasy, normalnie ślinka mi cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Lidzia, Ola, nie będziecie się przecież prosić http://img696.imageshack.us/img696/6711/zdjcie36o.jpg Moni, wpraszaj się. Odchudzasz się, dużo nie zjesz, starczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ło matko, ale frykasy, normalnie ślinka mi cieknie nie pocieszę Cię*jak dopiszę*że właśnie zrobiłam spaghetti aglio olio e peperoncino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 i Ty mi tu bedziesz mówic, ze ja dziewuszeczka-no to teraz ja sie ide napić-małolatko z siostrzyczką na rekach:D Obie piekne dziewczyny! P.S. Zajefajne google:yes: Se pojedziemy razem na narty, to mi pozyczysz,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 nie pocieszę Cię*jak dopiszę*że właśnie zrobiłam spaghetti aglio olio e peperoncino takie to ja sobie pojutrze zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ślicznie dziewczynki wyszłyście na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 i Ty mi tu bedziesz mówic, ze ja dziewuszeczka-no to teraz ja sie ide napić-małolatko z siostrzyczką na rekach:D Obie piekne dziewczyny! P.S. Zajefajne google:yes: Se pojedziemy razem na narty, to mi pozyczysz,ok? Dobra dobra dziecko A gogle są super. Malutkie, wygodne i składają się na pół, i nie parują. Polecam i pożyczę Lidzia, pozazdrościłam to sobie zrobiłam K wylizał talerz po sobie ... i po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 spaghetti aglio olio e peperoncino Monia, tyle razy prosiłam: nie wyzywaj sie:lol2: a pamietasz moze firme? dostałam kask od Mezulka na Świeta a googli jakos nie moglam dobrac. W sumie na razie nie sa mi potrzebne-sniegu juz raczej nie bedzie a w góry sie wybieramy we trojke (w ktorystam weekend), wiec raczej se nie pojezdze:D ale jestes super kuliżanka, ze bys pozyczyła:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 no ba, szukałam ich ponad rok to jak mam nie pamiętać Uvex i kask i gogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jeśli się nie mylę, to są gogle uvexa, bo miałam chyba takie same, ale zaczęły mi strasznie parować, porysowane szkła miały i w tym roku kupiłam sobie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monia, w tym samym czasie pisałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 o takie http://sklep.negrasport.com/p/141/1377/gogle-narciarskie-uvex-pocket-pro-okulary-gogle-sprzet-narciarski.htmlJa ich i na słońce używam. Zamiast okularów, bo właśnie malutkie są, a we Włoszech to słońce potrafi nieżle zaświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ale Lil genialnie wyglada na tym zdjęciu - uwielbiam te nie mogace ruszyć się bobasy w kombinezonach zimowych:rotfl: Pełnię szczęścia zawsze w ich oczach można wyczytać Czadowe zdjęcie:) A Ty monianie wiesz, że pół forum na wspólnej diecie? Nie wiesz, że zakaz paplania o pysznym żarciu:spam: Można gadać tylko o tym podłym, niskokalorycznym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jeśli się nie mylę, to są gogle uvexa, bo miałam chyba takie same, ale zaczęły mi strasznie parować, porysowane szkła miały i w tym roku kupiłam sobie nowe A moje 4 sezony i nie parują. W gondolce jak wsiadamy ja nigdy nie ściągam i nie paruję a reszta zawsze musi zdjąć Ja jestem z nich strasznie zadowolona i następne na pewno kupię takie same. Do tego mieszczą się w każdej kieszonce No, może poza tą na karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Załapałam się na zdjęcia lasek z zaczerwienionymi noskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 To git, bo własnie kask mam uvexa!piona, Dziewczyny, ma sie ten gust,a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A Ty monianie wiesz, że pół forum na wspólnej diecie? Nie wiesz, że zakaz paplania o pysznym żarciu:spam: Można gadać tylko o tym podłym, niskokalorycznym:lol2: jeszcze dołóż że Ty też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Młody też ma kask z tej firmy na U... Ja już niestety nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts