lidszu 12.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jeszcze dołóż że Ty też!!! a myślałaś, że nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jeszcze dołóż że Ty też!!! No oczywiście, że też:lol2: Nie byłaś jeszcze na wątku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 A moje 4 sezony i nie parują. W gondolce jak wsiadamy ja nigdy nie ściągam i nie paruję a reszta zawsze musi zdjąć Ja jestem z nich strasznie zadowolona i następne na pewno kupię takie same. Do tego mieszczą się w każdej kieszonce No, może poza tą na karnet moje mają ok 7 lat ja generalnie w goglach jeżdżę tylko jak śnieg pada, bądź jest pochmurno. Jak świeci słońce, to zakładam okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No oczywiście, że też:lol2: Nie byłaś jeszcze na wątku??? Ale że przepraszam ... z tych kościstych nóżek i bioderek na połowę moich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ale że przepraszam ... z tych kościstych nóżek i bioderek na połowę moich? ha ha ha;) nie bój się mam co gubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ha ha ha;) nie bój się mam co gubić dzięki podbudowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 dzięki podbudowałaś mnie No wiesz:P Ja nie o nóżkach, ani bioderkach:rotfl: Ale już jakbyś mój brzuszek sobie z bliska obejrzała:o:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Ale już jakbyś mój brzuszek sobie z bliska obejrzała:o:lol2: no proszę Cię.Może mój byś chciała? Nie trzeba z bliska Ale rozumiem że wraz z udoskonaleniem wymagania rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.01.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 To może się umówcie na oglądanie brzuszków? A ja mogę sędziować u kogo większy/fajniejszy/whatever I można wtedy od razu też inne części ciała porównać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 oj ale bym do ciebie przyjechała!!! tzn wprosiła się. a teraz odchudzam sie z dziewczynami. To samo miałam na myśli, że jakbym wpadła do Moni to rzuciłabym się z impetem na to żarcie... a potem zapaliła się lampka - hellou odchudzasz się :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No oczywiście, że też:lol2: Nie byłaś jeszcze na wątku??? A gdzie to forumowe odchudzanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wstałam ... zrobiłam syrop z cebuli. Od jakiegoś czasu cały czas coś wisi w powietrzu, i jestem pewna że jest to spowodowane grzaniem w domu, czyli suchym powietrzem. Do tej pory mieszkaliśmy w mieszkaniu w którym kaloryfery włączaliśmy sporadycznie i najwyżej na 2-jkę, tak było cieplutko. A tu w domu jednak grzeje się codziennie. Stąd nieżyty u mnie, u K, Lili dziś przyszła do nas z chrypką. Zasypałam cebulę cukrem, położyłam mokry ręcznik na kaloryferze. Muszę*wymyślić jakiś sposób na podwyższenie wilgotności w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 My mieszkaliśmy w domu, gdzie dopiero było na potęgę grzane:) Więc chyba przyzwyczajeni... słyszałam o czymś takim jak ultradźwiękowe nawliżacze powietrza - ponoć się dobrze sprawują, ale konkretów odnośnie marek nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.01.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A ja jutro mam imprezkę (no, spotkanie z przyjaciółmi ) Będę robić faszerowane jajka, roladki ze szpinakowego ciasta naleśnikowego z łososiem i serkiem, krążki pumpernikla z serkiem kozim i pomidorkami suszonymi, humus z oliwą i cytryną, francuską cebulową z grzankami zapieczonymi z serem i mule w duszonych porach ze śmietanką Padlam... to ja dzisiaj mam plynny dzien na forumowej diecie, a tutaj takie pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.01.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Padlam... to ja dzisiaj mam plynny dzien na forumowej diecie, a tutaj takie pysznosci Dziewczyny, bronię się rękami i nogami przed wejściem do tego wątku. Bo rezultat będzie wiadomy - albo się*wkręcę a potem poddam (za słaba jestem, nie potrafię*wytrwać w żadnych dietowych postanowieniach) albo nie skorzystam i będę miała moralnego kaca Myszonik, też słyszałam, ale ile ja bym musiała tych nawilżaczy porozstawiać? Pewnie ze 3 szt I jeszcze czytałam kiedyś, że one zostawiają na wszystkich meblach taką powłoczkę z wyschniętej mgiełki. Nie chcę czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.01.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 najlepsze są ręczniki na grzejnik, bądź takie specjalne pojemniczki, które wieszasz na grzejniku i nalewasz do nich wodę. Jak chcesz, to mogę ci jeden oddać, bo nie mam go na czym zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Słuchajcie czy ktoś mi w końcu napisze gdzie jest ten wątek dietowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.01.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dziewczyny, bronię się rękami i nogami przed wejściem do tego wątku. Bo rezultat będzie wiadomy - albo się*wkręcę a potem poddam (za słaba jestem, nie potrafię*wytrwać w żadnych dietowych postanowieniach) albo nie skorzystam i będę miała moralnego kaca Ja musze wreszcie sie za siebie wziasc Słuchajcie czy ktoś mi w końcu napisze gdzie jest ten wątek dietowy???? Watek jest tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ja podobnie, jak Monia-nie wchodze:no: Monia, podrzucisz przepis na te faszerowane roladki? A jaja czym faszerujesz? Ja jutro robie nasz hit- tagiatelle z tunczykiem:yes: Przepraszam, ze ja o jedzeniu...a tu watek o diecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Watek jest tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194003-Razem-razniej-czyli-jak-Forumki-wypowiedzialy-walke-kilogramom Dzięki... utonęłam w wątku. Super, że jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts