monsanbia 13.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 fja podobnie, jak Monia-nie wchodze:no: Monia, podrzucisz przepis na te faszerowane roladki? A jaja czym faszerujesz? Ja jutro robie nasz hit- tagiatelle z tunczykiem:yes: Przepraszam, ze ja o jedzeniu...a tu watek o diecie... jak uda mi się dziś*mieć przerwę między kuchnią a stołem, jak nie to jutro, ok Tu jest wątek o jedzeniu, nie o diecie Dieta konieczna, ale ... od "poniedziałku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.01.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 dieta to przecież jedzenie Monia, a Ty z kolei zawsze jakoś mi smaka na wszystko zrobisz, nawet na to na co wcześniej się krzywiłam i do ust bym nie wzięła Za NIgelę mogłabyś nam tutaj robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a ja zaglądam i jestem dzis na płynnej diecie:yes: ale już kupiłam świeże kukiełki, serek żółty i smaczek i jakoś głodna się zrobiłam:( chyba tez tam dzis już nie zajrzę Moja dieta. mniej jeść!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzisiaj gospodyni ma gości - wsuwają pyszności to i wątek nie galopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no chociaż czy pamiętała zrobić zdjęcia pyszności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a ja zaglądam i jestem dzis na płynnej diecie:yes: ale już kupiłam świeże kukiełki, serek żółty i smaczek i jakoś głodna się zrobiłam:( chyba tez tam dzis już nie zajrzę Moja dieta. mniej jeść!!!! co to kukiełki? Już na wątki dietowym mnie tym zasintrygowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.01.2012 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 kukiełki to nie cukierki karmelowo-kakaowe z alkoholem? Dobry wieczór i dobranoc goście wyszli, muszę*włożyć talerze do zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 kukiełki to bułki pszenno - żytnie w kształcie wrzecina z ciasta jak podpłomyk. uwielbiam je. zrobione w Krakowie:yes: i po diecie:yes: dziś wstałam jeszcze się nie zważyłam. i już piję kawę capuccino:p ale u nas dziś dosypało!!!! jak w bajce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.01.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 kukiełki to nie cukierki karmelowo-kakaowe z alkoholem? Dobry wieczór i dobranoc goście wyszli, muszę*włożyć talerze do zmywarki To są kukułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 To są kukułki tak slodkie to kukułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 A ja myślałam, że chciała napisać "kiełki" ale się napisało "kukiełki":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.01.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Berkera k1 ja mam u siebie teraz chciałam coś dokupić i nie jest to takie proste bo seria dostępna jest tylko w Niemczech i trzeba ściągać na zamówienie, termin jakiś kosmiczny mi podano ale moze dlatego ze to był przełom roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ja najniższe ceny na Berkera miałem w albaelektro.pl i elektrosklep.com.plCo do dostępności - zależy czy nie ma hurtownia czy nie ma magazyn centralny.Na zamówienie na pewno jest większość elementów systemu BLC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 o matko Jaka wasza Lil jest śliczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.01.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Berkera k1 ja mam u siebie teraz chciałam coś dokupić i nie jest to takie proste bo seria dostępna jest tylko w Niemczech i trzeba ściągać na zamówienie, termin jakiś kosmiczny mi podano ale moze dlatego ze to był przełom roku Ja swojego Berkera K1 miałam w ciągu 2 dni. Zamówienie poszło do Niemiec a stamtąd kurier bezpośrednio do mnie Pomijając to, że chlopaki wycenę dali na ok tys mniejszą od konkurencji Ola, wyślę priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 o matko Jaka wasza Lil jest śliczna!! yyyy, nie skasowałam zdjęcia? dzięki, przekażę Wczorajsza imprezka się udała. Dziś szykowałam kolejną (jutrzejszą). Ale to już tylko biad dla rodziców. W piekarnku mam 3 bezy, jutro będę robić*kawowy krem z mascarpone. Ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.01.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Monia, a masz może jakiś bezpośredni telefon do Pana Artura z Twojego sklepu z osprzętem?W zeszłym tygodniu wysłałam mu maila przypominającego i zero kontaktu (na pierwszego też nie:-(). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.01.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Monia - jestem zdziwiony że dali Ci taką dobrą cenę. Ale może dla K1 to wyglądało inaczej. Mi dali jedną z droższych wycen i to po negocjacjach (inna sprawa że u nas całość zamówienie to ok. 5k, więc 1k różnicy było nierealne i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.01.2012 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Balbina, poszukam jutro gdzieś tego telefonu, bo na pewno mam Salik może to faktycznie od serii zależy. Ale kiedy wysłałam ich ceny do konkurencji zostałam wiadomo jak potraktowana Kupiłam właśnie donice które za mną chodziły od miesięcy Efekt mam nadzieję w poniedziałek No i zapomniałam napisać, albo nie było okazji, po stolarz wpadł w piątek przed naszym spotkaniem ze znajomymi. Zamontowali mi szafki w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wszelki duch! Niedziela, 9 rano i monia obudzona? Niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts