Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Elegancko:)

Jak to mówi moja mała wariatuńcia - egejańćko (mamunia pać jaka jeśtem egejańćka) :lol:

Dzięki

Moni (krk) ale wywód ;)

Wstałam o 10:10, wykąpałam się, piję kawkę, z Agą wypiję drugą, to może się obudzę ;)

Wczoraj się*zasiedziałam do 3 w nocy

Ćwiczysz powiadasz ... też powinnam

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

się*pojawię

O której? 12 rano? ;)

:rotfl:

Nawet po;) Idę na spacer z dzieciem - tak pięknie za oknem, że nie moge:rolleyes:

Słuchajcie tak już się przestawiłam na ten dietowy tryb życia, że całe wywody o carbonarze przeczytałam bez emocji (ja uzależniona od makaronu!!!) i ze spokojną myślą - dobra zrobię sobie kiedyś jak już schudnę na niedzielną ucztę. Chyba odwyk działa - postanowiłam nie tknąć ani grama makaronu dopóki nie osiągnę celu, bo ja z makaronem jak alkoholik z alko - nie mogę trochę - jak zacznę jeść to popłynę ;)

:rotfl:

dobre, dobre;)

Ale twardo się trzymasz widzę:lol:

No i jak tam u Was spacerek? Bo Hanka sieętak wyszalała chyba po raz pierwszy od 2 miesięcy:rolleyes: Nie mogłam jej do domu zagonić:o A ostatnio to jej raczej na dwór nie szło wygonić;)

U nas to samo, ale śnieg się*nie chciał lepić i bałwan nie wyszedł :(

Położyłam ją spać i gotuję rosół dla zmarzniętych nosków ;)

Monia już po kawkach , spacerkach:p ja wróciłam już do domu ze spotkania ekspresowego z Hazelkiem w Ikei.

Papryka z Lidla jest dobra, ale na pewno nie tak jak twoja własnoręcznie robiona:spam: jest w oleju slonecznikowym i ma nawet pietruszkę:p

wlasnie zrobiłam sobie obiadek , bo chłopaki w mieście dziś jedzą:p

a ja penne( bo nie miałam spagetti) z pesto, pom. suszonymi, kozim serkiem twardym , papryczką grilowaną w zalewie i parmezanem. nie ma jak radosna twórczość:wiggle:PYCHA , idę po drugi talerz.

ćwiczenie mam w czwartek dopiero!!!

z pesto, pom. suszonymi, kozim serkiem twardym , papryczką grilowaną w zalewie i parmezanem. nie ma jak radosna twórczość:wiggle:PYCHA , idę po drugi talerz.

ćwiczenie mam w czwartek dopiero!!!

:lol:

Jeszcze książkę kucharską wydasz!

I Ty coś o nietalencie do gotowanie mówiłaś :no:

Ulica?!

Toć tyle pola masz wokoło, no nie wmówisz mi że nigdzie śniegu nie ma! :)

Pola zaorane. Góry i doliny, na sanki się*nie nadają. Nigdzie równego nie znajdziesz

A tak w ogóle mogłabyś teraz zrobić zdjęcia łazienki? :)

Wyjdą lepsze niż nocne (chciałem się pozachwycać, ale nie przepadam za żółcią :D )

Nie no, nie żartuj, że miałabym jeszcze raz się gimnastykować

Tamte ładne są :p

Jak chcesz się*pozachwycać to przyjedź