monsanbia 17.01.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Moni jeszcze raz wielkie dzięki za namiar .Właśnie zamówiłam wszystkie pstryczki-elektryczki o, i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.01.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 No kochana właśnie w googlach znalazłam ten Twój tfuuuuurrr -) Po wpisaniu hasła: tagiatelle z tuńczykiem forum murator, na pierwszym miejscu pojawiło mi się: Przepisy od Monsanbii i kole?anek - Dzienniki budowy - Forum Murator forum.muratordom.pl/entry.php?117361...od...i...Cached - Translate this page You +1'd this publicly. Undo 2 posts - 1 author - 17 Oct 2011 2. tagliatelle z tuńczykiem, w śmietanowym sosie, z cytrynowym pieprzem i pomidorkami suszonymi. Smak co najmniej zaskakujący i jeśli ktoś ... :D:D Cudownie, że adk notuje przepisy, wątek będzie sukcesem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Magda, no na szynce to już nie to samo a kalorii w porcji wcale nie tak znów wiele mniej. Najwięcej jest jednak w żółtkach, śmietanie, no i makaronie! Jak szynkę usmażysz bez tłuszczu? Cebula nie będzie się miała na czym zeszklić ... Kiedyś robiłam na odchudzonym włoskim bekonie, no smaczne owszem, dobre nawet, ale nie to samo, wiesz o co chodzi? A teraz uwaga, nabrałam mocy. Ja i moja szafka Resztę od razu obfociłam http://img20.imageshack.us/img20/1903/img2537qq.jpg http://img828.imageshack.us/img828/3699/img2538d.jpg http://img694.imageshack.us/img694/8480/img2518v.jpg http://img706.imageshack.us/img706/9531/img2543f.jpg http://img805.imageshack.us/img805/8681/img2533o.jpg SUper wyszło. Znajomy kwiatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Znajomy kwiatek:) Ma kilka lat, kwitnie non stop, a to co kwitnie teraz to malutkie dziecko (keiki) wyrosło gdzieś z boku, matka już kończy żywot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2905 17.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monsabia musze sie wreszcie ujawnic i podziekowac za przepis na cabonare-suuuuper wersja ze smietanka, nawet moj 28tyg. synek sie zajadal... Podczytuje was juz od pewnego czasu ale nie czulam az tak silnej potrzeby ujawnienia sie. No a teraz musze-takze dziekuje za przepis i czekam na wiecej;) Podoba mi sie twoj domek , swoj planowalam w podobnym stylu,wiec bede musiala troche pokombnowac i pozmieniac (don't like copying). Nie mam czasu zeby tyle siedziec przed kompem (szkoda:bash::bash:) ale watek tez mi sie podoba , bo poruszacie rozne tematy. Ja buduje na odleglosc, a obecnie jestemy na etapie podlogowek , wylewek itp., wiec mam troche czasu zeby sie na wykonczeniowke przygotowac porzadnie.Jak narazie podziwiam i czerpie, czerpie, czerpie...I co gorsza, na pewne rarytaski dekoracyjne bede musiala dozbierac bo kredyt juz sie prawie skonczyl a srodki wlasne nie wiadomo kiedy sie wchlonely... Aha, i prawie bym zapomniala -moj home sweet home powstaje przy trasie Radom-Kozienice wiec jestesmy z tych samych okolic , poniekad;) Anyway -jestescie kobitki (i nie tylko) super i bede do was zagladac czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 17.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia Wyczytałam u Reni że również masz massive nero. Jakoś nie zauważyłam ich w twoich wnętrzach . Masz pojedyncze czy podwójne? Ja planuje przede wszystkim w kuchni i chyba białe podwójne, może w holu białe pojedyncze choć nie jestem pewna na 100% czy na pewno się tam pojawią. Mogłabym prosić o jakieś poglądowe zdjęcie na priv jak to wygląda u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 http://img694.imageshack.us/img694/8480/img2518v.jpg Wreszcie jakiś wpis "budowlany" Monia, ale cudna łazienka!! Co masz na podłodze? to drewno czy płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witaj Anna! Szybka jesteś. Carbonara z dnia na dzień ... Ty dałaś 7 mies dziecku spaghetti z cebulą, czosnkiem i boczkiem??? Czy źle liczę Ja pełne 24tyg karmiłam jedynie cycem (nawet nie dawałam nic do picia) stąd moje zdziwienie Ja pochodzę*z Radomia i często tam bywam, więc tym bardziej będziemy z okolic Zaglądaj, zapraszam (pokaż też ten swój hsh ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia Wyczytałam u Reni że również masz massive nero. Jakoś nie zauważyłam ich w twoich wnętrzach . Masz pojedyncze czy podwójne? Ja planuje przede wszystkim w kuchni i chyba białe podwójne, może w holu białe pojedyncze choć nie jestem pewna na 100% czy na pewno się tam pojawią. Mogłabym prosić o jakieś poglądowe zdjęcie na priv jak to wygląda u Ciebie? Mam pojedyncze 3 szt w kuchni Zaraz poszukam Basiu, to drewienko. Nie lubię płytek imitacji, a drewno w łazience uwielbiam (miałam 6 lat i super się*sprawdziło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Basiu, to drewienko. Nie lubię płytek imitacji, a drewno w łazience uwielbiam (miałam 6 lat i super się*sprawdziło) Pięknie wygląda! Też takie chcę! Co to za gatunek i gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pięknie wygląda! Też takie chcę! Co to za gatunek i gdzie kupione? Dzięki, teak oczywiście przywoził i robił forumowy Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.01.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki Monia! Rozumiem, że teak jest olejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki Monia! Rozumiem, że teak jest olejowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia dzięki za pyszne bezowe słodkości a szczególnie Lili za buziaka na odchodne:hug: aaaa i dobrze, ze Kocurek przyszedł bo nie chciałabym mieć go na sumieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ty na sumieniu? No wiesz Fajnie że wpadłaś, ale na 15 minut? K myślał że się schowałaś jak wyszedł spod prysznica. Nie wierzył że już Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia, czy moglabys napisac mi na pw ile placilas za m2 robocizny (układanie podłóg). W czwartek mam rozmowe kwalifikacyjną z fachowcem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ty na sumieniu? No wiesz Fajnie że wpadłaś, ale na 15 minut? K myślał że się schowałaś jak wyszedł spod prysznica. Nie wierzył że już Cię nie ma Obiecuję, że następnym razem wpadnę na dłużej:D aaaaa i przecież szafki w łazience nie widziałam na żywo:yes: a w przedszkolu byłam za pięć 13ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia, czy moglabys napisac mi na pw ile placilas za m2 robocizny (układanie podłóg). W czwartek mam rozmowe kwalifikacyjną z fachowcem:lol: Ola, ja miałam tylko w łazienkach kładzioną podłogę*przez Ducha. Resztę*kładł kompleksowo Vip. Oczywiście wiem ile Duch wziął za położenie z olejowaniem tego teaku, ale może być*to niemiarodajne, bo to było kilkanaście m2. Może zapytaj Myszonika, albo Tofee. One miały kładzione deski przez jakiegoś*prywaciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Moniu wpadłam tylko szybciutko powiedzieć, że łazienka wyszła BOSKO! Napisz mi proszę gdzie kupujesz ten sos balsamiczny Ponti - w sensie w jakim markecie..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Moniu Napisz mi proszę gdzie kupujesz ten sos balsamiczny Ponti - w sensie w jakim markecie..?! Dzięki Ponti najczęściej kupuję we Włoszech. Bo jest 2 razy większy i 3 razy tańszy Ale normalnie w większości supermarketów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts