hazeleyes1982 17.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 okey-dokey:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia, jesteś zadowolona z Hager Polo Fiorena? Szukam pstryczków w antracycie i te wyglądają ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia, jesteś zadowolona z Hager Polo Fiorena? Szukam pstryczków w antracycie i te wyglądają ok. bardzo (i moim zdaniem są*ładniejsze od berkerów kwadrat) Jako drugorzędne są super No i te podwójne gniazdka w kwadratowej pojedynczej ramce - to jest bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.01.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Monia, a jakie wybrałaś jako pierwszorzędne? Znaleźć tu u Ciebie w wątku coś o budowlanym temacie, to teraz nie lada wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Znaleźć tu u Ciebie w wątku coś o budowlanym temacie, to teraz nie lada wyczyn A Berker K1 Dosłownie wczoraj o tym pisałam z Olą I są*śliczne W sypialni i łazience małż mam czarne, w kuchni alu, w reszcie domu białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki Ponti najczęściej kupuję we Włoszech. Bo jest 2 razy większy i 3 razy tańszy Ale normalnie w większości supermarketów jest O to super - w takim razie za miesiąc kupię oryginalny -) Przywieźć Ci butelkę? P.S. Tagiatelle wyszło super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a brałaś te uszczelki do zachowania szczelności IP44?u nas w końcu nie ma podwójnych gniazdek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Moni jeszcze raz wielkie dzięki za namiar .Właśnie zamówiłam wszystkie pstryczki-elektryczki O nie! A ja od dwóch tygodni dobijam się o odpowiedź I nic:( Kompletna zlewka:confused: Monia, pliiiz o ten telefon:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Przywieźć Ci butelkę? ekhm ekhm ... :yes: Szkoda że nie mieszkasz pod ręką, bo bym Cię jeszcze na parmezan zwerbowała (bo ja lubię jak ktoś coś mi kupuje ale za euro, które mam w ilości kilku zawsze w "skarpetach", rozliczanie się*po kursach to zawsze jakaś zmora jest) Spirea, ale pytasz o HP? Nie mam ich w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 O nie! A ja od dwóch tygodni dobijam się o odpowiedź I nic:( Kompletna zlewka:confused: Monia, pliiiz o ten telefon:o Nie mam kochana Mam tylko historię maili i nie mam tego telefonu. Tylko do CSEiE (który jest na stronie) Ja dzwoniłam do niego, dzwoniąc tam i prosząc go do telefonu po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.01.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dzięki Monia, wczoraj weszłam do Ciebie i znowu naczytałam się Twoich przepisów. Skończyło się bruschettą z suszonymi pomidarkami o 3 w nocy Mąż się przepisami zainteresował i zadeklarował realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 d Skończyło się bruschettą z suszonymi pomidarkami o 3 w nocy Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama na tym bożym świecie z tą*przypadłością Fajnego masz męża, pozdrowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama na tym bożym świecie z tą*przypadłością Fajnego masz męża, pozdrowić! nie jesteś jesteśmy właśnie po kolejnej rundzie dziękuję za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.01.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mówimy o bruschettcie na podpieczonym chlebku skropionym oliwą, ze świeżymi pomidorkami, bazylią, cebulką, czosnkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 oj Monia już prawie pierwsza, a ty nadajesz!!!! za to 7 rano u mnie a ja nie spię- syn do szkoły!!! ale chyba zapadnę potem w powtórny sen:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 A Berker K1 Dosłownie wczoraj o tym pisałam z Olą I są*śliczne W sypialni i łazience małż mam czarne, w kuchni alu, w reszcie domu białe No bardzo ładne.... teraz ja wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) Mówimy o bruschettcie na podpieczonym chlebku skropionym oliwą, ze świeżymi pomidorkami, bazylią, cebulką, czosnkiem? Mówimy o bruschettcie na podpieczonym chlebku skropionym oliwą, natartym czosnkiem, z plastrami jakiegoś twardszego Pecorino (nie pamiętam jakie wzięłam) i pomidorami suszonymi w oliwie. A wczoraj dorzuciłam rukolę. Matko, jakie to pyszne. W ogóle, choć to znam, to zrobiłam pierwszy raz, bo tych wpisach o pomidorkach Mąż się zachwycił, w końcu zasmakowało Mu bez zastrzeżeń coś, co przygotowałam A o czym myślałaś Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Spirea pysznie brzmi . a to pecorino to ser??? Monia wstawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Monika, bo było pyszne Pecorino to ser owczy. Są różne rodzaje. Chyba brałam Pecorino Nero. W jednej z galerii handlowych jest takie stoisko z włoskimi rzeczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dziewczyny (i chłopaki) wpadnijcie do mnie może poradzicie coś w sprawie mebli do jadalni, bo jestem w pacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts