monika996 19.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no to zostaw tam.tylko wkładaj wszystko do zamkniętej szafki:p jak masz okno to zostaw. chyba Magda zzz bedzie miała toaletkę w łazience z oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ja chyba potrzebuje zeby ktos mnie utwierdzil w moim wyborze, bo na chlopa nie ma co liczyc dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 wiadomo!!!! ale przecież zawsze możesz wszystko przenieść masz reku więc jest ok:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hejka:wiggle: nie dotrwałam do zdjec wczoraj...ale widze po godzinie, ze moglam chwilke poczekac. Jaka kuchnia jest-każdy widzi.Piekna i koniec:yes: Moniaaaaaaa,jaka masz baterie? Ta, ktora ja chcialam z Franke-jest tylko dla studiów kuchennych ... FRANKE , wiec szukam innej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Madeleine, a pieczesz normalnie, w tych 140? Nie przypieka się za bardzo? Bo ja w końcu piekłam w 125. Po 20 minutach zaczął się rumienić i zmniejszyłam temp nie, nigdy się nic nie spiekło. Zawsze możesz przykryć. Ja zawsze przykrywam, kiedy robię ten sernik: http://mojewypieki.blox.pl/2007/12/Sernik-waniliowy-vanilla-cheesecake.html jest boski! Monia, ślicznie! Ale lamp masz, że hej. Rozumiem, co mi architektka mówiła, że ja to mam mało lamp w projekcie co to za kinkiety na ścianie? Maluję się w łazience, kosmetyki trzymam w zamkniętej szafce - wilgoci tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) no to zostaw tam.tylko wkładaj wszystko do zamkniętej szafki:p jak masz okno to zostaw. chyba Magda zzz bedzie miała toaletkę w łazience z oknem. Noł, noł, noł Ja będę miała toaletkę w sypialni;) monia, a mnie zapraszasz na te gniazdka czy nie? Z chęcią bym tą oszałamiającą kuchnię i piękną łazieneczkę na żywo zobaczyła:wiggle: Ty na blat wskoczyłaś, żeby fotę prawej zabudowy zrobić? No respect:lol2: Edytowane 19 Stycznia 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.01.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Robi wrażenie teraz to Ci sie bedzie gotowało!!! Lodówka faktycznie kolos, super!!!! Jeszcze raz zapytam o betonu Pary, to farba była czy jakiś tynk, fotki bedą? Edytowane 19 Stycznia 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 moni super kuchnia, moje klimaty ale to wiesz, a powiedz czy salon był na zdjęciach , bo bardzo ale to bardzo chetnie go zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 U mnie dziś internet szwankuje i dopiero przydreptałam. W białej łazience muszę pochwalić te dekory - super są A co do kuchni to nic nie powiem, bo za te przestrzenie blatów i szafek tak mnie zazdrość zżera, że mam ochotę zacząć nowy dom z dużą kuchnią budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.01.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kuchnia super!!!i jaka ogromnaaaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A Monia znowu śpi albo testuje z mężem... rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny! Salik, Ty masz tę możliwość że możesz sobie przyjechać sam i zobaczyć*wszystko live. Nie narzekaj Malowanie - będę*miała toaletkę w sypialni. Chcę czarną, minimalistyczną, koniecznie z szufladkami. Znalazłam coś*takiego na all i muszę zapytać*stolarza czy zrobi mi taką Do tego transparentny ghost Magda, przecież Ty się dietujesz i gniazdka nie zjesz Ale jak przyjdziesz, to będziesz musiała Madeleine ja z kolei robię najczęściej ten http://mojewypieki.blox.pl/2008/09/Sernik-orzechowy.html i też*pod przykryciem Ja strasznie lubię takie gładkie, wilgotne serniki, a drugi hiciorski to ten potrojnie kokosowy, na pewno kojarzysz. Też jest mega I tak, łaziłam po blatach ktoś mnie docenił Na storczyki mam bardzo kontrowersyjny sposób. Mają ciągle wilgotno. Rzadko kiedy zdarza mi się*je przesuszyć (chociaż*się*zdarza, jak zapomnę) Zawsze po podlaniu zostawiam im wodę w osłonce. Kiedyś* uśmierciłam kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt okazów. Od kilku lat tak robię i wszystkie mają się świetnie. Liście jak druty i kwitną jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A Monia znowu śpi albo testuje z mężem... rolety Jeszcze nie, Lil nie śpi, ale już poszła do siebie Poza tym, ileż można ... Są jakieś normy na tydzień Co nie? Zresztą dziś zabimbałam w łóżku do 13:30. Nie spałam ale też*nie chciało mi się*wstać. K szwędał się*po domu, zakładał regulatory w grzejnikach (dopiero się zebraliśmy) i przyszła antena tv sat. Będzie się musiał przebiec po dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.01.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 monia chyba K dziś nie będzie biegał po dachu!!! ślisko!!~! u nas leje!!!ja także doceniłam twoje zdjęcia z wysokości:p a ja jak stale podlewam storczyki , to mi liście gniją , robią się zółte:confused: jej ale mam rękę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 To co? O której możemy być? 16, 17??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 monia chyba K dziś nie będzie biegał po dachu!!! ślisko!!~! u nas leje!!! ja także doceniłam twoje zdjęcia z wysokości:p a ja jak stale podlewam storczyki , to mi liście gniją , robią się zółte:confused: jej ale mam rękę!!! no pewnie że Tobie też*myślałam!!! Dlatego napisałam, że mój sposób jest kontrowersyjny. Ale już nie wiedziałam czego się chwytać, jak moje storczyki były kwiatami jednosezonowymi, powoli marniały i szły do kosza. Poszłam kiedyś*do koleżanki i u niej właśnie stały w wodzie. Zaryzykowałam i mają się świetnie. Nie będę polecać, bo to wbrew wszystkim regułom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 To co? O której możemy być? 16, 17??? Jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.01.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia lece je podlać. ja w ogóle przesuszam kwiaty!!! mam tylko beniaminy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jutro? oszzz ty:P:P:P Jutro mam nianię... i znowu na następny tydzień żeś przeniosła, i będę musiała zamawiać głosniki w ciemno:(... ty mnie jeszcze lubisz w ogóle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dziewczyny, a w jakich oslonkach trzymacie storczyki pelnych czy przezroczystych? moja kolezanka jak trzyma w pelnych to namacza reklamoweczke szelestke wklada do oslonki i na to storczyka, kwiatek ma jednoczesnie wystarczajaco sucho i wilgotno - rosna jej przepiekne. w przezroczystej to juz wizualnie brzydko ale storczyki takie wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts