salik 21.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 myszonik - z tego co zauważyłem, to cena często zależy od rozmiaru.Do tego np. czasami cena na podłogę jest inna niż cena na ścianę.Czyli - wszystko może zależeć od konkretnej sytuacji i konkretnego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 To jak taki mistrz chce 50 za m2 to moi chyba do tanich nie należą, a myślałam, że mam tanio. 45 zł za m2 płytek formatu 30x60 i podłogowych 33x33, ale osobno sobie liczą za szlifowanie krawędzi i właśnie ta dopłata za szlifowanie mnie wnerwia. Wasi też za szlifowanie liczą osobno? Bo w sumie to nie wiem jak mam to weryfikować ile tego szlifowania będzie konieczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.07.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 To jak taki mistrz chce 50 za m2 to moi chyba do tanich nie należą, a myślałam, że mam tanio. 45 zł za m2 płytek formatu 30x60 i podłogowych 33x33, ale osobno sobie liczą za szlifowanie krawędzi i właśnie ta dopłata za szlifowanie mnie wnerwia. Wasi też za szlifowanie liczą osobno? Bo w sumie to nie wiem jak mam to weryfikować ile tego szlifowania będzie konieczne... Ale są*też tacy, którzy chcą 60-70pln/m2 Tyle że już chyba bez szlifowania. Tylko na pióro inaczej się liczy 45 to raczej niedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.07.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Strasznie tanich macie tych glazurników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 22.07.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Mój bierze:60x60 - 55złreszta - 45złSzlifowanie krawędzi - 18zł/mbobudowanie wanny - 200złgeberit - 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.07.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No ja liczyłam, że moi to jadą po tańszych, małomiasteczkowych cenach, ale jak widać nie odstają nawet od stolicy;) Za szlifowanie krawędzi biorą aż 30 zł/mb! Chyba sobie odbijają teraz za te inne prace, przy których się pomylili w liczeniu powierzchni Tak myślałam, że będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Trzymajcie kciuki, żeby sprawa wyboru glazurnika zakończyła się pomyślnie. Kandydat nr 2, Piotrek T z forum dzwonił do mnie już kilka razy, jest baaaardzo gadatliwy, nie wiem czy nie za bardzo Płytki są, kabiny zamówione, odpływy też, baterie umywalkowe i bidetowe leżą w szafie... Dziś dałam do wyceny całą resztę - komplety baterii z deszczownicami do jednego i drugiego prysznica, resztę ceramiki (umywalki, bidet i muszlę, pisuar i zawór do niego), wannę itd. Obliczyłam to sobie wszystko pi razy oko i usiadłam. W życiu bym nie przypuszczała, że wszystko do łazienek może aż tyle kosztować. A gdzie robocizna, kleje, fugi, płyty zielone, sufity gk jakieś hydroizolacje, no i drewniana podłoga Jeszcze oświetlenie i lustra. uhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Dlatego ja jedną łazienkę zamknęłam drzwiami i jest w niej graciarnia.... i będziemy robić w bliżej nieokreślonym czasie.... Wiem ile ta mnie kosztowała, a ta druga jest jeszcze raz większa.... I jakieś fajne płytki itd... Nooo to może do 2020 zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.07.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A pochwal się monsanabio jakie sprzęty i aramatury wybrałaś, bo chyba nie było o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A pochwal się monsanabio jakie sprzęty i aramatury wybrałaś, bo chyba nie było o tym? Muszę*pościągać zdjęcia z netu, bo bez zdjęć trochę bez sensu wymieniać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.07.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No ze zdjęciami dawaj. Niech będzie materiał poglądowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.07.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 I w ten oto sposób myszonik zapewniła monsanbii zajęcie na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 I w ten oto sposób myszonik zapewniła monsanbii zajęcie na wieczór Masz jakby rację Dam mężowi makaron i szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.07.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A właśnie - dojechał Ci w końcu odpowiedni strażak? Bo dzisiaj samochód z K&K to się aż uginał (od próbek kamienia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A właśnie - dojechał Ci w końcu odpowiedni strażak? Bo dzisiaj samochód z K&K to się aż uginał (od próbek kamienia ) Kto był? Michał? Chyba go zastrzelę Chociaż w sumie to ma przyjechać*z jakąś ekipą, bo ktoś musi to zamotnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.07.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Oops, to nic nie pisałem I jednak prawdziwe jest że w pewnych tematach nic nie zastąpi 'wizji lokalnej'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Muszę*pościągać zdjęcia z netu, bo bez zdjęć trochę bez sensu wymieniać, nie?nie ściągaj zdjęć, linkuj bezpośrednio ze stron łazienkowych/ producentów. Pomogłam? Zostanie jakieś pół godziny wieczorem dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) nie ściągaj zdjęć, linkuj bezpośrednio ze stron łazienkowych/ producentów. Pomogłam? Zostanie jakieś pół godziny wieczorem dla męża Zaaaaaaa póóóóźno (ale komu by się chciało na linki wchodzić ...) Że też dałam się na to namówić. Teraz będę musiała z 10 postów napisać Łazienka ogólna wc i bidet - Subway (zamieszczać chyba nie muszę). Cały czas szukam czegoś mniej oklepanego i znaleźć nie mogę. Wymóg - musi być odpowiednio długie. Min 550 (siadamy na bidecie przodem do ściany i obydwoje mamy długie nogi) umywalka V&B loop&friens Baterie Grohe Lineare (umywalkowa i bidetowa) Kabina prysznicowa Ronal PUR 80x100/2m Zestaw natryskowy - hansgrohe z deszczownicą raindance, baterią metris Edytowane 22 Lipca 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.07.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 cd łazienki ogólnej: odpływ liniowy Kessel Linearis Super 60 pisuar Keramag Visit Przycisk czasowy podtynkowy do pisuaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 I poproszę o info co planujesz dać na drewnianą podłogę do łazienki: teak, bambus, coś innego?I czy masz jakieś doświadczenia tudzież wiedzę na temat użytkowania takowej podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts