monika996 19.01.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ja mam rózne. i takie i takie:p ale u mnie słabo kwitną. nawet pędy usychają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ja trzymam w przezroczystych i juz 3 sezon mi kwitna, a w pelnej zepsul sie ladny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia - jak bym mógł przyjechać, to bym nie prosił o lepsze zdjęcia Poza tym co - przyjadę i zastanę Ciebie w łóżku, K w majtkach krzątającego się po domu? Wiesz że ja ranny ptaszek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 oszzz ty:P:P:P Jutro mam nianię... i znowu na następny tydzień żeś przeniosła, i będę musiała zamawiać głosniki w ciemno:(... ty mnie jeszcze lubisz w ogóle:( Kobieto, w piżamie jeszcze siedzę, włosy nieumyte, jak Ty chcesz żebym ja na 16 stanęła zwarta i gotowa z gniazdkami na tacy? Po nich kuchnię doprowadzić do ładu to trzeba z pół godziny na największych obrotach działać Odwołaj nianię, albo co ... TAR, a różnie. Kot mi często tłukł doniczki, więc wkładałam w jakie miałam. Teraz niektóre stoją*bez osłonek, bo się Monia zebrać i kupić nie może Taką reklamówkę "jednorazową" jak z TESCO? Czy jakąś sztywną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 taka z tesco jak najbardziej, ugniesc, pomoczyc i wsadzic w oslonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 jeszcze taki patent, po prostu wkladam storczyka pod biezaca wode podlewam do bolu i jak te drewienka w srodku specznieja namokna porzadnie to wkladam ocieknietego do oslonki - szklanej przezroczystej, nie podlewam go potem przez 2-3 tygodnie, na probe meczylam jedneg i i on potrafi mi 2 razy w roku zakwitnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kobieto, w piżamie jeszcze siedzę, włosy nieumyte, jak Ty chcesz żebym ja na 16 stanęła zwarta i gotowa z gniazdkami na tacy? Po nich kuchnię doprowadzić do ładu to trzeba z pół godziny na największych obrotach działać Odwołaj nianię, albo co ... To ty te gniazdka masz zamiar dopiero robić? Dla mnie? Dla człowieka na diecie płynnej? Oszalałas:rotfl: Myślałam, ze masz - i że mnie będą wrednie kusiły:P A tak to nawet się nie waz do kuchni podchodzić Lepiej jakąś klarowną zupę ugotuj:rotfl: Ubieraj się, maluj rzęsy i gotowaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 na probe meczylam jedneg i i on potrafi mi 2 razy w roku zakwitnac. Moje kwitną cały czas, niektóre bez przerwy (albo przedłużają pęd, albo wypuszczają nowe) a niektóre mają przerwę 2-3 miesiące i od nowa. To mówię ja - killerka storczyków Magda, ja się dopiero zbieram na zakupy, wszystko z lodówki wyjedliśmy Wczoraj robiłam oponki, dziś do kawki kończyliśmy. Gniazdka miałam robić dopiero zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dobra, dobra - next time;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 dobra, dobra - next time;) chyba że przyjedziesz wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no to ladnie killerko, mi tak czesto nie kwitna 2 gora 3 razy w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no to ladnie killerko, mi tak czesto nie kwitna 2 gora 3 razy w roku Tylko dendrobium zaniedbałam Stłukła mi się*osłonka, stało w samej doniczce, zapomniałam podlać i jeszcze mąż grzejnik rozkręcił. A ono*akurat tak pięknie rozkwitło ... Poleciało od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Podoba mi się ogromniaście i chyba muszę się złamać, wprosić na jakąś kawkę, pokonać to 100km i zobaczyć wszystko na żywca... Ja chyba muszę zrobić to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 19.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Tak przestronnej kuchni można jedynie pozazdrościć! Nero całkiem duże mi się wydają na tych zdjęciach. Ogólnie oświetlenie kuchni zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Asia, Ula, tyłki do góry! Robiłam oponki po Twojemu. Moje spostrzeżenia - Ciasto mniej się*kleiło w czasie wyrabiania (do tamtego musiałam wpakować strasznie dużo mąki), nie rosły tak bardzo w trakcie smażenia (pewnie z powodu mniejszej ilości jajek) ale za to długo były świeże. Te moje jak wystygły już zaczynały się*robić gumowate Wyszło 40szt, do kawy na rano zostały 4, ale tylko dlatego że schowałam z blatu do szafki Jutro gniazdka, tak dawno nie robiłam. Dużo przy nich babrania, ale są*... mmmm ... tuczące Patrycja, dzięki, a nero są ... no normalne Ani duże ani małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to jutro poproszę foty i przepis na gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Bardzo fajna ta Twoja kuchnia. Myślałaś o jakiejś rolecie? Pasowałaby Ci taka jasna, rzymska... Zadzwonię jutro w sprawie spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Bardzo fajna ta Twoja kuchnia. Myślałaś o jakiejś rolecie? Pasowałaby Ci taka jasna, rzymska... Zadzwonię jutro w sprawie spotkania. Myślałam i myślę nadal Okna to moja zmora Kompletnie nie wiem co w nie dać, żeby nie wprowadzić chaosu. Mam jakieś*obawy, że kiedy popowieszam w oknach rolety/żaluzje zrobi się zamieszanie Elena, gniazdka już nawet kiedyś pokazywałam http://img12.imageshack.us/img12/9489/img9763ec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 o jezu, uwielbiam takie gniazdka - ze sklepu oczywiście, nigdy nie jadłam domowych Idę spać - jak Ty wstajesz z łóżka to ja prawie wychodzę z pracy Ale wcale Ci nie zazdroszczę paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A mnie kiedyś*podkusiło żeby je zrobić (jak zrobiłam raz, to nie mogłam skończyć ) Filozofia żadna, tylko ubabrać się*trzeba i sprzątania sporo. Jak ktoś mało cierpliwy to może i bluznąć pod nosem Ale kurcze, to jest takie doooobre. Zawsze lubiłam gniazdka, o wiele bardziej od pączków No i nie masz czego zazdrościć, co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts