hazeleyes1982 19.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia,przeprasam za ot-nie odowiedziałas mi, jaką masz baterie w kuchni. Jest sliczna-chciałabym zgapić, jesli pozwolisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Oczywiście, przepraszam Bateria to BLANCO CULINA S Jestem MEEEEEEGA zadowolona. Sprawdza się idealnie. Ona plus głęboka duża komora zlewozmywaka to moim zdaniem zestaw idealny Wkładasz duży gar, brytfannę i nie machasz tym ciężarem, tylko bierzesz baterię*i nią wszystko obmywasz. To samo ze spłukaniem zlewu, nalaniem wody do czajnika (nie musisz wkładać naczynia do zlewu, stoi na blacie, a Ty łapiesz za baterię i wlewasz), no i ten magnesik, też*się extra sprawdza Pokazywałam kiedyś*ten filmik, który mnie do niej przekonał i nie zawiodłam się http://www.youtube.com/watch?v=-Ard1rV6qXM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) zamawiam!!!:hug: humor sobie poprawie-po tych nieszczesnych parapetach, których nota bene nie podaruje mojemu "fachofffcowi" i bedzie musiał cos z nimi zrobic. EDIT: O Matko, jaka droga... no to moze jednak poczekam i z Mezulem uzgodnie Edytowane 19 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Za ile znalazłaś? A jaki będziesz miała zlewozmywak? bo Ania (Anula) też*taką*wzięła i nie jest zadowolona do końca. Jej chlapie. Ma ją zamontowaną za zlewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Za pózno...zamówiłam:rotfl: bedzie zlew podwieszany, jak u MarJelki, to co...nada sie? Edytowane 19 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 To tylko pamiętaj że ma być jak najbliżej komory Szybka jesteś Ja bym od dziś*jakiś miesiąc się zastanawiała Cena super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia,"nie ma czasu na pierdoły":lol2:a na powaznie zamówilam ja bo: 1. ta, w której jestem zakochana, jest nie do zdobycia:no:2. mówilam Ci wiele razy, ze mam do Ciebie zaufanie w TYCH sprawach (wnetrzarsko-kulinarnych) a taka rekomendacje strzelias, ze fiu fiu:p3. baaaaaardzo mi sie podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Powiedz jeszcze raz która to ta zakochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Franke Maxxis Spray.Ale juz sie odkochałam-mimo tego, ze jestem stała w uczuciach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No jak nie do zdobycia http://www.ceneo.pl/8566269 Ej no, bez porównania. Moja (nasza ) ładniejsza. I jeszcze brak spójności w poszczególnych elementach. Tu stożek, tam płasko, jeszcze tam rurka, łuk prosty, łuk łamany. Nie nie nie. Oczopląsu można dostać IKEA ma takie z czarnym gumowym wężykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Wszystkie sklepy internetowe, stacjonarne i hurtownie mówia to samo. Nawet z przedstawicielem Franke rozmawialam-nie jest dla ind. klientow a dlaczego sklepy wystawiaja produkt, ktorego sami nie mogą zdobyc-no idea:wtf: widzialam ta w ikei -kiepska jakosc...w kazdym razie, NASZA jest superasta:yes:Ciekawe, co Meżullo rano powie... spadam lulu. buziaki!dzieki jeszcze raz:hug: Edytowane 20 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Jakbyś bardzo chciała to mój chłopak od kuchni by Ci ją załatwił, ale całe szczęście Ci się odwidziało Ja słuchajcie też*się*zmywam Jutro przede mną mega wyzwanie. Giełda kwiatowa czynna jest od 9 do 12, a tam mam już do odebrania swoje doniczeczki Co to znaczy każdy wie - zryw bladym świtem i oczy na zapałki Trzymajcie kciuki żebym zdążyła. Potem może do jakiego tikeja się wybiorę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.01.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Myślałam i myślę nadal Okna to moja zmora Kompletnie nie wiem co w nie dać, żeby nie wprowadzić chaosu. Mam jakieś*obawy, że kiedy popowieszam w oknach rolety/żaluzje zrobi się zamieszanie Elena, gniazdka już nawet kiedyś pokazywałam http://img12.imageshack.us/img12/9489/img9763ec.jpg pyszne!! Monia to i tak ta giełda jest pózno. u nas chyba od 3 albo 4 rano!!! do 9. potem tylko budki ze szpargałami , doniczkami i dodatkami. kwiatów już nie ma!!!! ale po doniczki byś zdążyła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No już po 9:)Trzymam kciuki, żeby Monia po doniczki zdążyła:) A w zamian może jakieś foteczki rzeczonych doniczek? Monia,padł gdzieś mimochodem temat okien... u mnie na razie wszystkie gołe i wesołe i konceptu zero. Masz jakieś plany. Ja wykluczam firanki i zasłonki - szmaty w oknach to nie dla mnie i jeszcze to wieszanie.... jakieś roletki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wstalas? Moze kawka w Blue City? Nie wiem czy juz moge dzwonic, zeby nie obudzić... myszonik, ja też mam ten problem i chyba się zdecyduję na rolety rzymskie - wybór tkanin i wzorów jest ogromny. I prać można bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.01.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 anulo, myślę nad rzymskimi, myślę, coś czuję, że z tym myśleniem to mi chyba do lata co najmniej zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.01.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Moni,szalejesz z gotowaniem i za to Cię uwielbiam!!!Dziewczyny,ja uwielbiam rolety rzymskie, zwłaszcza białe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 20.01.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kuchnia ogromna ale jak dla mnie to brakuje jakiegoś miejsca do siedzenia. Uwielbiam usiaść z kawką i ksiązką w trakcie gotowania lub po prostu na pogaduchy(jak ktoś wpadnie). Mimo, że jadalnię mam zaraz obok to i tak najwięcej czasu spędzamy w kuchni. No i ten porządek - ja mam ciągle coś na blatach, na wyspie... A tu tak czyściutko. Odnośnie rolet, zasłonek itp. to powiem Wam, że raz sie wybrałam do sklepu z dekoracjami okiennymi i od razu zakochałam sie w jednym materiale, który idealnie pasowałby mi do salonu. Ale jak Pani wyliczyła mi, że za dwie zasłonki (chciałam proste długie zasłony po obu stronach okna tarasowego) musiałabym zapłacić min 1200 zł,to mi się odechciało zasłonek. I tak sie skończyło moje szukanie dekoracji okiennych. Bo jak już coś znajdę to jak zwykle musi tyle kosztować, ze i tak sobie nie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Kuchnia ogromniasta!!!!!!!!!! Piękna i dopracowana!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Trzymam kciuki, żeby Monia po doniczki zdążyła:) Zdążyła i jeszcze przed 12 do Blue City zajechała, poszła z Anulą na kawę (a wstała po 10) umówiłyśmy się na wieczór pokazuję tylko efekt (na razie na sucho, do kwiatów sprzedali mi za mało ziemi) i lecę robić te gniazdka, bo obiecałam Ani http://img545.imageshack.us/img545/9229/img2672r.jpg http://img593.imageshack.us/img593/2218/img2676c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts