Elena76 21.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 dla odmiany spróbuj gniazdek. A jak Ci się nie chce to zapraszam i rasię ze sobą zabierz Rasiaaaa, jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 a szczypiorniści mnie uśpili:lol2: jakbym wstawała o 7 to chyba bym robiła to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 jakbym wstawała o 7 to chyba bym robiła to samo no widzisz:D ktoś mnie rozumie. syn ma to samo. ze szkoły, obiad i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 syn ma to samo. ze szkoły, obiad i spać Ale od dziś*po obiedzie mycie podłóg przez miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 ooo, ja też byłam kiedyś drzemkująca:lol: piękne czasy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Rasiaaaa, jedziemy? To mam grzać jutro ekspresa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 zrozumiałam, że odwyk od seksu nie snu oj Elena:popcorn: za taka ty mnie Ale od dziś*po obiedzie mycie podłóg przez miesiąc? ja te podłogi w 10 minut, żeby tylko spać. dziś garaż myłam,żeby stres wyładować . taki upaćkany błotem pośniegowym:lol2: ooo, ja też byłam kiedyś drzemkująca:lol: piękne czasy:rolleyes:no Magda to tyś też suseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no Magda to tyś też suseł Ja pamiętam historię jak Magda zaspała na zajęcia z pianina na 15 (jakoś tak to było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja pamiętam historię jak Magda zaspała na zajęcia z pianina na 15 (jakoś tak to było)no co przecież to wcześnie:lol2: ja zasypiałam notorycznie na matmę na studiach, bo była na 18:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no co przecież to wcześnie:lol2: ja zasypiałam notorycznie na matmę na studiach, bo była na 18:lol2: Ale ona po nocy zaspała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ale ona po nocy zaspała zależy o której noc zaczęłą Monia lecę na chwilkę do kuchni zrobić kolacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 To mam grzać jutro ekspresa? Ehhh, jutro teściowa nas odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja pamiętam historię jak Magda zaspała na zajęcia z pianina na 15 (jakoś tak to było) no co przecież to wcześnie:lol2: ja zasypiałam notorycznie na matmę na studiach, bo była na 18:lol2: Ale ona po nocy zaspała zależy o której noc zaczęłą Monia lecę na chwilkę do kuchni zrobić kolacyjkę Zajęcia były na 16:rotfl: I to nie było po żadnej imprezce:no: Nauczyciel mnie zastał w piżamce - Monia dobrze pamięta:lol2::lol2: No cóż, ale jak widać nie jestem wyjątkiem na tym forum - lubię se pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Hejka, boszzzzzzzz taka upierdliwa ta robota z gniazdkami że natychmiast mnie zniechęciłaś. A do tego ja nienawidzę jak mi się coś do rąk przykleja ... jak robiłam pierniki na święta to myślałam że oszaleje ... ale że pierwszy raz to zagryzłam zęby . I wstyd się przyznać ale nigdy nie jadłam tych gniazd, bo zawsze wyglądały mi na mega tłuste, są tłuste? Oponki uwielbiam, ale nigdy ser nie ma w domu, więc to rzadki rarytas. Za to zrobiłam dzisiaj twoje naleśniki z łososiem, właśnie siedzą w lodówce i czekają na śniadanie Ps. Tymo w tym tygodniu dopiero wraca do żłoba więc jeszcze jest zdrowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja też z frakcji drzemkowej - tzn. byłej, bo aktualnie moje dziecię jak się kładzie w dzień to nie wiadomo na ile, więc ja z nią nie drzemię, bo nie ma nic gorszego niż wybudzenie z drzemki po 15 minutach - to już wolę nie zaczynać Madzi nie przebiję, ale na studiach notorycznie nie chodziłam na popołudniowe zajęcia z uwagi na drzemki (na poranne nie chodziłam, bo nie mogłam wstać). Pytanie za 100 punktów - jak ja te studia skończyłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja nie rozumiem jak można spać w dzień? Nie to że bym nie chciała, bardzo chętnie ale mój organizm nie toleruje światła przy spaniu, nawet rolety i sztuczne zaciemnienie nie pomagają. Za każdym razem jak wstaję o chorej porze do pracy obiecuję sobie że po powrocie odeśpię i nigdy jeszcze mi się nie zdarzyło. A tak z drugiej strony patrząc, to kiepsko tak życie przesypiać, zazdroszczę tym co wystarcza im 4-5 h snu na dobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Monia lecę na chwilkę do kuchni zrobić kolacyjkę też poleciałam U mnie stęsknione curry z kurczaka. Czekam na K, pojechał po wino ... a ja zjadam po łyżeczce z garnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ta, a ja miałam mozzarellę z pomidorami, oliwkami i listkami bazyli na ciepło (danie z diety;)) i mi mąż wyjmując z pikarnika wszystko na kuchenkę wychlustał zamaszystym ruchem:( Wiecie co czuje człowiek na diecie, kiedy mu ostatnie pomidory lądują "na podłodze":lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Magdo - rozumiem, że jak to były ostatnie pomidory to mąż już jest w drodze po nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Magdo - rozumiem, że jak to były ostatnie pomidory to mąż już jest w drodze po nowe? Na szczęście miałam jeszcze koktajlowe;) więc musiałam trochę zmienić plany i zjeść wiejski serek z tymi pomidorkami i oliwkami:lol2: - ale też smaczne było;) CHoć miałam taką ochotę na ciepłe danie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts