monsanbia 22.01.2012 03:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 baaardzo poprosze... no i dziekuje oczywiscie serdecznie kolejna sowa? 2:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 kolejna sowa? 2:33 a Ty 4.07:o gotuje:p ale za to ma problemy ze sprzątaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 no no, nieźle zabimaliście (kto zrzucił tę plazmę?) to o której zuza ma być*u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Monia wyslalam Ci pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No to w końcu był ten nalot dziś na Ciebie, czy przełożony, bo nic nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No to w końcu był ten nalot dziś na Ciebie, czy przełożony, bo nic nie rozumiem? a gdzie tam nikt się nie pojawił Może i dobrze, bo ja dziś*takiego lenia miałam, że hej! Dom wywrócony do góry nogami ... Ale nie przeszkodziło mi to zrobić zupy krem z dyni i soczewicy Za sprzątanie biorę się*jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a teraz na pewno już śpisz;)? a może zupę wcinasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a może zupę wcinasz?? zrobiłam przed chwilą mężowi smażone talarki ziemniaków no i .... miałam nie jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.01.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Monia Ty to masz spalanie - zazdraszczam! Ja robisz zupę dyniową..?! P.S. Kuchania boska!!! I fajowe doniczki - to Hydroponika czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Spalanie takie, że już w dresy zaczynam się*nie mieścić Koniec tego dobrego. Dzisiaj jakiegoś*detoxu szukałam nawet Dyniową robię tak że szklę cebulkę i czosnek, dodaję marchewkę w kostce, dynię, zalewam bulionem warzywnym, dodaję czerwoną soczewicę, gotuję i miksuję. Podaję z natką, parmezanem i kroplą oleju z pestek dyni Doniczki to ELHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.01.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dobra, dobra... Już widzę jak się nie mieścisz chudzinko -) Chyba że swoje dresy z Lili pomyliłaś..?! Dzięki za przepis! Często gotuję dyniową, ale nigdy nie dodawałam soczewicy... Gotujesz ją wcześniej, czy wystarczy w tym wywarze..?! Szkoda tylko, że już dyni nie widuję... A można wiedzieć jak one wychodzą cenowo..? Prezentują się ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ja znów zawsze z soczewicą Kiedyś dla Lil malutkiej taką*zrobiłam (w sezonie dyniowym), nazywała się*czerwoną zupą, nie miksowałam jej. Spróbowałam i od tamtej pory taką zupkę jemy Dynię*kupuję w Auchan. I znów jest sezon na czerwone pomarańcze. Odmiana Moro. Mmmmmm. Pojawiły się w Auchan z tydzień temu Na nartach zawsze wcinałam je tonami. Zawsze jakaś namiastka A doniczki w cenie naprawdę znośnej. Takie same lechuzy 2 razy droższe Popatrz sobie http://markus-sklep.celtur.com/k4,1-dom-i-wnetrze-1-1-doniczki-milano.html Trzeba tylko kupić do niej wkład, zwykły albo z systemem podlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach2000 23.01.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 tak, przypadkiem wlazłem... Kurcze, jak wspominałaś, że na forum muratora wolisz się uzewnętrzniać (niż na extradom) to nie spodziewałem się, że aż tak Pozdrawiam Tomek PS. Nasza "Parkowa" ciągle niegotowa... a 3 tygodniowy "Panicz" czeka PS2. Przeczytałem ledwie ze sto stron wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a gdzie tam nikt się nie pojawił Może i dobrze, bo ja dziś*takiego lenia miałam, że hej! Dom wywrócony do góry nogami ... Ale nie przeszkodziło mi to zrobić zupy krem z dyni i soczewicy Za sprzątanie biorę się*jutro Ja też miałam dzisiaj lenia do kwadratu:). A zupę krem z dyni uwielbiammmmmmrrr... szkoda, że tylko ja w moim domu:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 to nie spodziewałem się, że aż tak ale że aż tak bardzo, czy aż tak dużo Sto stron ... no no, to już się brawa należą! RaśkuU mnie nie mają*wyjścia. Nawet jakby nie smakowało, nikt sobie sam nic innego nie zrobi. K uwielbia Lil dziś marudziła, powiedziałam jej że jak nie chce to niech sobie ugotuje inną. To wiesz co mała spryciula odpowiedziała? - psiecieś nie dosięgam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2012 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lil jest boooska! Zostało choć trochę tej zupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Lil jest boooska! Zostało choć trochę tej zupy? :yes: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2012 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 :yes: :yes: To może mam jednak coś do załatwienia w Twojej okolicy...:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 To może mam jednak coś do załatwienia w Twojej okolicy...:rolleyes: masz na pewno, na bank! Kto jak kto, ale Rasia zawsze ma coś gdzieś do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.01.2012 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 masz na pewno, na bank! Kto jak kto, ale Rasia zawsze ma coś gdzieś do załatwienia Dobra, dobra;) Idę spać, a rano będę myśleć... co mam do załatwienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts