tofee 23.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ell współczuje . Ale przynajmniej kasy na mieście tak nie zostawiasz . A u mnie banana bread właśnie w piekarniku. Pieczarki już czekają w kolejce (wielbię je miłością wielką) . Jaja muszę odpuścić bo M dzwonił że nie było koperku a ja też zapomniałam kupić w amoku spiesząc się po dziecko w żłobku (echhhhhhhh wrócił kierat). Kasze uuuuuuuuwieeeeeeelbiammmmmmmmmmmm. Ziemniaki mogą dla mnie nie istnieć no chyba, że jakieś pieczone albo inne wypasy. Zwykłe z wody jadłam ostatnio chyba ze sto lat temu (biedny M bo on przez to też nie jada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No wiesz, nie spodziewałam sie tego po Tobie A widzisz! Bo ja zawsze zamiast faworków wolałam robić coś*innego. Poza tym ostatnie 6 lat musiałam wałkować na stole w salonie (blatu nie miałam) i robiłam to raz, dwa razy w roku przy okazji pieczenia bułeczek drożdżowych Faworki w domu czy u babci się*nie liczą No i jak ten przepis Ć? Może zamiast kolejnych gniazdek, oponek, naleśników, omletów kaiserschmarren, bułeczek zrobię faworki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ziemniaki mogą dla mnie nie istnieć no chyba, że jakieś pieczone albo inne wypasy No, to ja też właśnie pieczone, zwykle jak robię jakiegoś kurczaczka (Elena, pozdro ), żeberka czy inne mięska (za jednym zamachem) Ja mam koperek! Cały pęczek. Możesz podskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Toficzku, niestety zostawiam, ale ....nie na chrust i wbrew pozorom niestety więcej niż gdybym mogła jeść normalnie Tymczasem czekam aż się ciasto chruścikowe w lodówce wychłodzi Co to banana bread? Za to jaja faszerowane też uwielbiammmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 tofeedawaj przepis na pieczarki - imprezę w piątek mam - może zrobię? I jaja przy okazji też możesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A widzisz! Bo ja zawsze zamiast faworków wolałam robić coś*innego. Poza tym ostatnie 6 lat musiałam wałkować na stole w salonie (blatu nie miałam) i robiłam to raz, dwa razy w roku przy okazji pieczenia bułeczek drożdżowych Faworki w domu czy u babci się*nie liczą No i jak ten przepis Ć? Może zamiast kolejnych gniazdek, oponek, naleśników, omletów kaiserschmarren, bułeczek zrobię faworki ... Dam znać, jak usmażę I co to są te omlety kaiser coś tam coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A ja to kurczę i kasze i ryże i ziemniaki - wszystko cholibka lubię, a tyłek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 I co to są te omlety kaiser coś tam coś tam A to taki austriacki przysmak. Taki rwany od razu po usmażeniu omlet z rodzynkami i podsmażony dodatkowe ma maśle. Posypany cukrem pudrem. Tam podawali jeszcze z borówkami albo z musem jabłkowym. mmmmmniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 i znów jedzonko mniaaam:lol2:a ja głodna!!! u mnie żadnych rarytasów nie ma/:p:no: kromka z tartarem łososiowymtoffee daj przepis na pieczarki z boczkiem i czosnkiem. takich nie jadłam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 jezu, a tu znowu o jedzeniu, uciekam stąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 jezu, a tu znowu o jedzeniu, uciekam stąd! zapodaj inny temat! bo już*i mnie zaczyna męczyć kulinarny only nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 wpadnij może po prostu:) na winko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 wpadnij może po prostu:) na winko:) ??? w sensie do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 drobne (!) pieczarki zawijasz w boczek w środek pokrojony czosnek na plasterki, przekuwasz całość wykałaczką co by się trzymało w ruloniku i do piekarnika aż boczek będzie chrupki pychaaaaaaaaaa. A tu chlebek bananowy. Piekłam bo podobny bezpieczny dla "świeżej" karmiącej. Ale tak wszystkim zasmakował że został z nami nawet jak Tymo już nie cyckowy http://mojewypieki.blox.pl/2007/07/Chlebek-bananowy-banana-bread.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 ps. pieczarki mają jedną zasadniczą wadę ... znikają w tempie zastraszającym. Na imprezę trzeba tonę naprodukować bo zanim podasz już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a ten czosnek to włożyć pod boczek??? monia nas ubije , bo ona ma już dośc jedzonka!!! może zaproponujmy coś!!! ale nasi ręczni przegrali mecz!!!! z macedonią@@!!! na własne życzenie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no! ale nie dziś jestem sama do soboty, bierz Lil i wpadaj kiedy chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 O, właśnie sobie przypomniałam że jadłam ostatnio upieczone daktyle zawinięte w boczek. Też*pychotka Ile tych pieczarek w ten boczek Tofee, skoro mają być drobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Każdą jedną mała okrągłą pieczarkę zawijacie w 1 plasterek boczku. W środek między boczkiem a pieczarką wsadzam 1-2 plasterki czosnku dla smaczku. Przebijam wykałaczką i taki secik 10-20 pieczarek do pieca. Starcza na 10 minut dla dwojga do winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a ja robię wątróbkę nadziewaną ogórkiem kiszonym ( cząstką) popieprzoną dobrze w boczku zapiekaną . pychotka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.