monsanbia 23.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no! ale nie dziś jestem sama do soboty, bierz Lil i wpadaj kiedy chcesz Już myślałam że znów każesz mi się staczać z kanapy o 23 No, L tęskni za L i opowiada mi jak to ona się bardzo*papiekowała A Wpadłabym, z winem jeszcze chętniej, gorzej z powrotem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Zamiast pieczarek można zapiec śliwki suszone, też pyszne. Śliwki robiłam już bez czosnku z samym boczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Każdą jedną mała okrągłą pieczarkę zawijacie w 1 plasterek boczku. W środek między boczkiem a pieczarką wsadzam 1-2 plasterki czosnku dla smaczku. Przebijam wykałaczką i taki secik 10-20 pieczarek do pieca. Starcza na 10 minut dla dwojga do winka pysznie brzmi. jutro zrobię , bo dziś boczku nie mam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Monia sprawdź kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Już myślałam że znów każesz mi się staczać z kanapy o 23 No, L tęskni za L i opowiada mi jak to ona się bardzo*papiekowała A Wpadłabym, z winem jeszcze chętniej, gorzej z powrotem do domu A te twardo o pieczarkach;) No to przenocujecie, tylko musisz wstać o 7:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 oj ania głodne jesteśmy!!!!a o tej porze tylko pisanie nam zostało:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 23.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Człowiek na chwilę zniknie, a te znowu tylko o jedzeniu, z małymi przerywnikami o piciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 tylko musisz wstać o 7:)) Ty chcesz mnie do grobu wprowadzić!!!? Ale jak K na szkolenie wybędzie teraz to ja się chyba do Ciebie przeprowadzę Tofee, padłam jak zobaczyłam tego mmsa Nie spodziewałam się Pyszka, tylko mycia blachy nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie wiem co na tej blasze jest ale z niej wszystko zmywa się idealnie. Nic nie przywiera, nawet takie coś wystarczy przetrzeć mokrą szmatką i zero śladu. Zero namaczania, szorowania. Kocham mój piekarnik przez to ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 zapodaj inny temat! bo już*i mnie zaczyna męczyć kulinarny only nastrój to może o odchudzaniu dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie wiem co na tej blasze jest ale z niej wszystko zmywa się idealnie. Nic nie przywiera, nawet takie coś wystarczy przetrzeć mokrą szmatką i zero śladu. Zero namaczania, szorowania. Kocham mój piekarnik przez to ;P Phi, ja też nic jeszcze nie namaczałam ani nie szorowałam, ale umyć trzeba Ja jestem strasznie anty-myciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 to może o odchudzaniu dla odmiany No co Ty, z deszczu pod rynnę??? Salik nawet sobie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a ja robię wątróbkę nadziewaną ogórkiem kiszonym ( cząstką) popieprzoną dobrze w boczku zapiekaną . pychotka:p hmmm, kocham wątróbkę....czy jakiś przepisik, coś teges...to można? jesli Monia, nas przepędzi-to u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Hazel, bierzesz wątróbkę, ogórek, pieprzysz dobrze, solisz pewnie, w boczek i do piekarnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kocham mój piekarnik przez to ;P O ta kocha piekarnik, ja kosz na śmieci:lol2: powariowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 O ta kocha piekarnik, ja kosz na śmieci:lol2: powariowały ja uwielbiam i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 ja uwielbiam i jedno i drugie o drzwiach zapomniałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Hazel, bierzesz wątróbkę, ogórek, pieprzysz dobrze, solisz pewnie, w boczek i do piekarnika? mnie trzeba, drukowanymi literami:lol: ile wątróbek, ile ogóra...na jak długo do piekarnika...no i jak to "w boczek"?że...zawijam....jak swistak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 o drzwiach zapomniałaś! nie zapomniałam - ale jak mogę lubić coś czego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 nie zapomniałam - ale jak mogę lubić coś czego nie mam Szczena mnie boli:rotfl: uspokójcie się bo skonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.