rasia 25.01.2012 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aaa... zapomniałam napisać... jak wróciłam do domku znalazłam... przewróconą choinkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia ja miałam w poprzedniej łazience TIGERA tę serię Items http://www.lazienkaplus.pl/files/produkty/AKC/TIG/thumb200/akc-tig-54032_1.jpg i niestety nie jestem zadowlona. Koszmarnie się zniszczyły - najbardziej dozownik do mydła - jakieś pęknięcia, rdza no i cały od wody zrobił się w takie dziurki na chromowanej powierzchni jakby. Po prostu koszmar. Chyba trzebaby było każdy element czyścić z każdej kropli wody jaka na niego upadnie - to ja dziękuję ponownie. Nie wiem czy pozostałe serie też takie wrażliwe? trochę się przez to do TIGERA zraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Chyba trzebaby było każdy element czyścić z każdej kropli wody jaka na niego upadnie - to ja dziękuję ponownie. Nie wiem czy pozostałe serie też takie wrażliwe? trochę się przez to do TIGERA zraziłam No to znaczy że taki trochę badziewik Widziałam takie kwiatki czasami. Bleee ... No i weź się*człowieku zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aaa... zapomniałam napisać... jak wróciłam do domku znalazłam... przewróconą choinkę!!! a tak reklamowałaś żeliwny stojak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.01.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja nie wiem co Wy macie za problemy z tymi choinkami... My mamy 2 koty, 2 małych dzieci i nigdy nie mieliśmy problemu przewróconej choinki A kupujemy takie ponad 2 metry, żeby zaraz ktoś nie zarzucił. I też mamy żeliwny stojak, który nawet mi ciężko przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Salik ja też nigdy nie miałam przewróconej choinki Nawet jak kot był mały. A mój kot to nie jest brytyjczyk Jak był młody (do 3-go rż) więcej był w powietrzu niż na ziemi Moja choinka się przechyliła w czasie sprzątania, a że ma nie ponad 2 a ponad 3 metry nie dałam jej rady utrzymać. Zdarza się, taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 a tak reklamowałaś żeliwny stojak i co lepsze Asia nie ma kota ani małych dzieci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 i co lepsze Asia nie ma kota ani małych dzieci:rotfl: choinka chciała się*ewakuować bo nadszedł JEJ czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No to znaczy że taki trochę badziewik Widziałam takie kwiatki czasami. Bleee ... No i weź się*człowieku zdecyduj Badziewik tylko za kasę całkiem niebadziewną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Badziewik tylko za kasę całkiem niebadziewną No to fakt, ale jak to można kupić w każdym loroyu czy casto to w sumie można się*różnych kwiatków spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 I właśnie w tej sytuacji nigdy więcej Tigera już nie kupię, choć wzory mają fajne. A może jest tu ktoś kto jest z nich zadowolony? Może ja nie umiem użytkować tego rodzaju sprzętów (jak w anegdotycznej odpowiedzi na reklamację zimowych kozaków skórzanych, z której koleżanka dowiedziała się, że nie jest to obuwie przeznaczone do wychodzenia na zewnątrz, a już tym bardziej nie w okolicznościach przyrody, kiedy to na ulicy znajduje się śnieg)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Może koleżanka kupiła zimowe kozaki domowe Ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia ja akurat mam z Leroya serie aqualine ,chyba tak to sie nazywa (wieszaki na reczniki, haczyki i na papier toaletowy) zadnych dozownikow i szczotek nie bralam - szczota kupiona oddzielnie biala (i tak wymieniam ja srednio co 3 m-ce, z ikei chyba 5 zl kosztuje) a dozowniki biale ceramiczne, jestem zadowolona a maz stwierdzil, ze sa dobre do montazu i najwazniejsze po czasie sie nie ruszaja jak moje poprzednie badziewia za gruba kase. minus : nie sa kanciate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 a tak reklamowałaś żeliwny stojak Ale ja Ci tylko mówiłam o żeliwnym stojaku do Ciebie:lol2:. Ja mam na razie taki jak Ty, czyli plastikowy:lol2: Poprawka - miałam, bo już wyrzuciłam;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 i co lepsze Asia nie ma kota ani małych dzieci:rotfl: Ale ma Dipsy! A zostawione samopas na kilka godzin są jeszcze gorsze od kota z dziećmi do spółki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale ja Ci tylko mówiłam o żeliwnym stojaku do Ciebie:lol2:. Ja mam na razie taki jak Ty, czyli plastikowy:lol2: jeszcze lepiej! są też takie plastikowe bardzo ciężkie z naciągaczem (z mocną plecioną*linką) i te są*chyba najlepsze bo nie trzeba ciosać pnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 moni jak czytam o tych twoich przepisach to aż dziw mnie bierze aby tak gotować na codzień, jejku dobrze, że ja daleko mieszkam i nie wpadam do ciebie bo bym grubiutka była bardzo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia - ale w żeliwnym stojaku też nie trzeba 'ciosać pnia'.U mnie jest on trzymany w stojaku 3 solidnymi śrubami którymi się stabilizuje choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 moni jak czytam o tych twoich przepisach to aż dziw mnie bierze aby tak gotować na codzień, jejku dobrze, że ja daleko mieszkam i nie wpadam do ciebie bo bym grubiutka była bardzo:D no co Ty, cyborgiem nie jestem, nie na co dzień Wczoraj wieczorem ugotowałam kwaśnicę. Była dziś na obiad i będzie jutro Jak robię lazagne, sos do spaghetti, jakąś tartę, zapiekankę, gulasz, to też przecież na 2 dni. Wszystkie zupy też Za to dziś z braku laku (bo przecież nie mogę wysiedzieć nic jednak w kuchni nie robiąc danego dnia ) zrobiłam na podwieczorek swój rwany omlet austriacki do kakao ... A już się cieszyłam że w kuchni dziś*czysto będzie cały dzień Aaaaa, zapomniałam się*pochwalić Od dziś mam szybę w kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia - ale w żeliwnym stojaku też nie trzeba 'ciosać pnia'. U mnie jest on trzymany w stojaku 3 solidnymi śrubami którymi się stabilizuje choinkę. A w tym co ja chcę nie musisz żadnych śrub wkręcać. Nogą*"pompujesz" i to samo pień "ściska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts