salik 25.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale jest plastikowe, tak? Atsd - ja się od wielu dni zastanawiam kto zjada to wszystko co Ty przygotowujesz? Bo to przecież ilości jedzenia jak dla kompanii wojskowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia ja miałam w poprzedniej łazience TIGERA tę serię Items http://www.lazienkaplus.pl/files/produkty/AKC/TIG/thumb200/akc-tig-54032_1.jpg i niestety nie jestem zadowlona. Koszmarnie się zniszczyły - najbardziej dozownik do mydła - jakieś pęknięcia, rdza no i cały od wody zrobił się w takie dziurki na chromowanej powierzchni jakby. Po prostu koszmar. Chyba trzebaby było każdy element czyścić z każdej kropli wody jaka na niego upadnie - to ja dziękuję ponownie. Nie wiem czy pozostałe serie też takie wrażliwe? trochę się przez to do TIGERA zraziłam Ja kupiłam TIGER BOLD do obydwu łazienek - chrom (wieszaki) i czarny mat (dozownik, wieszaki, wieszak na papier) i generalnie wszystko jest OK poza DOZOWNIKIEM, który się zepsuł Nie pompuje. Jak się wciśnie, to zostaje w dole. Nie wiem co z tym zrobić - reklamować? Kosztował chyba ze 130 zł. No i wkurza mnie napis TIGER na wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale jest plastikowe, tak? O Jeeeezu, no plastikowe, ale porządne i ciężkie tak, że ja ledwo podnoszę Atsd - ja się od wielu dni zastanawiam kto zjada to wszystko co Ty przygotowujesz? Bo to przecież ilości jedzenia jak dla kompanii wojskowej Mój małżonek ma spust Zjadł tego wielkiego omleta, wypił kakao (godzinę*temu) i już siedzi z głową w lodówce Poza tym co chwilę, w zasadzie codziennie ktoś wpada, wypada podać*coś do kawy A i my rano zawsze do kawy coś słodkiego zjadamy. Zatem naleśniki, oponki, gniazdka itp mogę robić codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja kupiłam TIGER BOLD do obydwu łazienek - chrom (wieszaki) i czarny mat (dozownik, wieszaki, wieszak na papier) i generalnie wszystko jest OK poza DOZOWNIKIEM, który się zepsuł Nie pompuje. Jak się wciśnie, to zostaje w dole. Nie wiem co z tym zrobić - reklamować? Kosztował chyba ze 130 zł. No i wkurza mnie napis TIGER na wszystkim. O, właśnie miałam pytać o ten dozownik jak byliśmy (zauważyłam że coś z nim nie teges) To co ja mam kupić ... A Ty reklamuj, niech Ci nowy dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aaaaa, zapomniałam się*pochwalić Od dziś mam szybę w kuchni! Monia liczę na to, że ku ogromnej radości Salika, obfocisz tą szybę nocną porą...?! :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 nocną porą ...?! Nawet chciałam uprzedzić fakt i napisać, że w związku z notorycznymi atakami na moje wszechobecne żółcienie zdjęć dziś nie będzie Poza tym, ta moja szyba jest tak dyskretna, delikatna że prawie niezauważalna Aż stanęłam i pomyślałam czy nie trzeba było zrobić jakiejś fuksji, zieleni, albo nieeee - ŻÓŁCI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja kupiłam TIGER BOLD do obydwu łazienek - chrom (wieszaki) i czarny mat (dozownik, wieszaki, wieszak na papier) i generalnie wszystko jest OK poza DOZOWNIKIEM, który się zepsuł Nie pompuje. Jak się wciśnie, to zostaje w dole. Nie wiem co z tym zrobić - reklamować? Kosztował chyba ze 130 zł. No i wkurza mnie napis TIGER na wszystkim. Może ten czarny mat tak się nie niszczy od wody? Bo chrom u mnie został zmasakrowany kropelkami zwykłej wody z kranu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Bo chrom u mnie został zmasakrowany kropelkami zwykłej wody z kranu! No bo to pewnie była jakaś*badziewna farbka na plastiku. Czarny jest jakimś*tworzywem barwionym w masie, więc raczej się*nie zniszczy. No to dla odmiany się*psuje Jak nie urok to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja też czekam z niecierpliwością na fotki szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no co Ty, cyborgiem nie jestem, nie na co dzień Wczoraj wieczorem ugotowałam kwaśnicę. Była dziś na obiad i będzie jutro Jak robię lazagne, sos do spaghetti, jakąś tartę, zapiekankę, gulasz, to też przecież na 2 dni. Wszystkie zupy też Za to dziś z braku laku (bo przecież nie mogę wysiedzieć nic jednak w kuchni nie robiąc danego dnia ) zrobiłam na podwieczorek swój rwany omlet austriacki do kakao ... A już się cieszyłam że w kuchni dziś*czysto będzie cały dzień Aaaaa, zapomniałam się*pochwalić Od dziś mam szybę w kuchni! a jaki kolor zrobiłaś???obfoć ciut:lol2: mnie dzis szyba nad blatem szczeliła:sick: na łączeniu. obok stoi czajnik . i dziś trachło od pary wodnej, bo czajnik dziubkiem zawsze w stronę szkła jest odwrócony. 8 miesięcy było ok, czeka mnie wymiana. dobrze ,że rysa na mniejszej części. mniej demolki- mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ty weź nie strasz! Ja mam ją przy gazie!!! Zuza obiecywała że nic się nie stanie Masz hartowaną? Lidziu, nie mam serca do sprzątania dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 oczywiście,że hartowana. ale lączenie było, a szyba na ścisk nad blatem i pod oknem. M mówi,,ze za mała szczelina była i szyba nie miała jak pracować. i para wodna z czajnika. co najmniej to dziwne jednak!!!moja mama ma przy gazie już 4 lata i jest ok( ale łaczenie jest u niej dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Też mam łączenie, ale też dalej, sporo dalej. Szyba ma 3,5 mb, płyta w jednym końcu w zasadzie, łączenie w drugim ...No toś mnie nastraszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia ja mam 3m plus 0,5 . i akurat na łączeniu stoi czajnik dla przymaskowania . Nie powinno nic sie dziać. dzis za blisko przysunęłam czajnik i chyba dlatego. pokaże ci na foto rano, bo dziś już mi się nie chce nic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 są też takie plastikowe bardzo ciężkie z naciągaczem (z mocną plecioną*linką) i te są*chyba najlepsze bo nie trzeba ciosać pnia Potwierdzam, mam i jest zajebisty... stablilny, bezobsługowy super trzyma. Teraz nie wyobrażam sobie innego. Aaaaa, zapomniałam się*pochwalić Od dziś mam szybę w kuchni! Ale ci super, a jak masz to montowane? Jak to wygląda tam gdzie nie masz szafek na górze? Ja nigdzie nie mam górnych szafek i głowię się jak to zamocować żeby nie było widać. Pliiiiz napisz na prv ile zapłaciłaś i ile czekałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 toffe nic nie widać. szkło przyklejone i szpary od góry nic nie widać. jest ok:p nie wiem jak ma Monia zamontowane , bo jeszcze nie obfociła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki Tofee, zachowałam honor A ja go głupia nie kupiłam jak była wyprzedaż Szybę mam tylko pomiędzy szafkami, jest przyklejona na silikon Robił to mąż zuz@nki, czekałam dość długo, bo on zapracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 toffe nic nie widać. szkło przyklejone i szpary od góry nic nie widać. jest ok:p nie wiem jak ma Monia zamontowane , bo jeszcze nie obfociła!!! Ale rozumiem że masz szafki nad? Ja nie mam szafek i przez cały czas się głowię jak to przykleić żeby nie było śladów kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki Tofee, zachowałam honor A ja go głupia nie kupiłam jak była wyprzedaż Szybę mam tylko pomiędzy szafkami, jest przyklejona na silikon Robił to mąż zuz@nki, czekałam dość długo, bo on zapracowany Co roku przed świętami jest w Lidlu za 79 zł. Poluj w następne święta ... No widzisz ... qrcze a ja bez tych szafek mam zgryza bo będzie widać jak nic a ja nie chcę tych śrub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale rozumiem że masz szafki nad? Ty, Moni i szafki nad, przecież*ona szafek nad nie lubi! Ale kleju nie widać! Widziałam jak rozprowadzali silikon. Nie dochodzi do końca i nic nie wyszło zza szyby Także tu nie ma bacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts