Venus_m 25.01.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Eee...no że blat od strony ściany ze zlewem dochodzi do końca ściany w poziomie i łączy się z poziomymi maziami blatu na ścianie z kuchnią Zawsze takie łączenie na wyrazistych powierzchniach widziałam pod kątem 45 stopni dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 szkło wyszło przepięknie ono jest w jasno szarym kolorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Eee...no że blat od strony ściany ze zlewem dochodzi do końca ściany w poziomie i łączy się z poziomymi maziami blatu na ścianie z kuchnią Zawsze takie łączenie na wyrazistych powierzchniach widziałam pod kątem 45 stopni dlatego pytam Blat cały 45 st? Nieee I wyszedłby trapez z tego blatu zlewowego? Nie wiem, tak Niemcy robią, dziś mąż zuz@nki (robił tu świetne kuchnie kilku osobom) razem ze współpracownikiem akurat się tym łączeniem zachwycali Tam jest jakiś myk który podobno ciężko osiągnąć bez specjalistycznego sprzętu (do dziś nie zwracałam na to uwagi) Biorąc pod uwagę fakt, że mój blat "zlewowy" jest sporo szerszy od innych to już*w ogóle 45 nie wchodzi w grę Pokazywałam kilka dni temu takie zdjęcie http://img197.imageshack.us/img197/7956/img2605wk.jpg Lidzia, dokładnie, jasno szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Lidzia, dokładnie, jasno szare prawie tak piękna, jak moja czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Yyy..tak Monia o to mi chodzi. Ja mam połączenie takie jak Ty Tylko u nas to gładki laminat a u was wzorzysty i dlatego pytam, bo dla mnie jakoś tak dziwnie i nie mogę się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zawsze takie łączenie na wyrazistych powierzchniach widziałam pod kątem 45 stopni aż z ciekawości przejrzałam katalogi heackera, rusta, wszędzie blaty "drewniane" zrobione jak u mnie Może nie o "drewnianych" mówiłaś. Ten rysunek by się nieładnie mijał, przecież to są nieregularne wzory. Co innego jak blat gładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia ale Ty nie bierz sobie aż tak do serca tego Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ja nie mogłam takiego samego połączenia ogarnąć u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Monia ale Ty nie bierz sobie aż tak do serca tego Pewnie kwestia przyzwyczajenia, ja nie mogłam takiego samego połączenia ogarnąć u nas No co Ty, nie mam innych spraw na głowie? Ale już wszystko jasne Drewniany i gładki blat to dwie różne bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 prawie tak piękna, jak moja czarna Jak to? To Ty masz tę szybę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jak to? To Ty masz tę szybę?! no pewnie, jako plecy mojej wyspy Edit: i jeszcze nad okapem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no pewnie, jako plecy mojej wyspy Edit: i jeszcze nad okapem mam e no, o tym to ja wiem! Myślałam że na ścianę łuk walnęłaś i nikomu nie powiedziałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 i like your glass:lol: bardzo lubię lacobel w kuchni:rolleyes: ale ale... czy wy mi możecie powiedzieć jak to się stało, że wy tu o stojakach do choinek rozprawiacie pod koniec stycznia? toż to jeszcze rok do tematu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.01.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 i like your glass:lol: bardzo lubię lacobel w kuchni:rolleyes: to szkło hartowane, nie lacobel Nie pytaj o różnice chyba że w cenie ale ale... czy wy mi możecie powiedzieć jak to się stało, że wy tu o stojakach do choinek rozprawiacie pod koniec stycznia? toż to jeszcze rok do tematu:rotfl: Maaaaagda, to Ty nie wiesz, że jam dziewczyna do tańca i różańca? To i wątek nie inny. Tylko tu mydło i powidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.01.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No i co, widać tu cuśkolwiek? http://img716.imageshack.us/img716/2267/zdjcie2rk.jpg Niooo.... Ładnie pomyte talerzyki w zlewie...! Piękna szybka Moniu -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Niooo.... Ładnie pomyte talerzyki w zlewie...! To JEDEN Mój wielki turecki ręcznie malowany Reszta to burdelik przeniesiony z blatu pod szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 to szkło hartowane, nie lacobel Nie pytaj o różnice chyba że w cenie Maaaaagda, to Ty nie wiesz, że jam dziewczyna do tańca i różańca? To i wątek nie inny. Tylko tu mydło i powidło a lacobel też chyba może być hartowany? czy nie? Ja jak miałam do siebie zamawiać, to lacobel (czyli to szkło barwione) ale właśnie hartowane, bo u mnie miała być tafla 4,5m x 1,7m:o (czyli ogromna z jednego kawałka:o) - nie pytajcie na ile wycenili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.01.2012 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No kurczaki!!! Piękna TA SZYBA!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.01.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ojej! Piękna ta szyba - czemu ja durna baba przykleiłam kafelki nad blat? Czyżby już pora na mały remoncik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 pikna szyba, Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 barwione) u mnie miała być tafla 4,5m x 1,7m:o (czyli ogromna z jednego kawałka:o) No jak no jak, nie ma takich długości. Przynajmniej mnie tak wszędzie mówiono. Ja nie mogłam zrobić*3,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts