monsanbia 26.01.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ojej! Piękna ta szyba - czemu ja durna baba przykleiłam kafelki nad blat? Czyżby już pora na mały remoncik? myszonik, ładne masz, pasują u Ciebie! Też*miałam przyklejać*kafelki, a nawet mozaikę! ddobrze że się*wstrzymałam. Wyobrażacie sobie czarną*mozaikę tam? A tak miało być Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 nooooo fajna ta szybka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No jak no jak, nie ma takich długości. Przynajmniej mnie tak wszędzie mówiono. Ja nie mogłam zrobić*3,5m a mój Pan Łukasz mówi, że wszystko się da:wiggle: tylko kwestia ceny;) i możliwości wniesienia:lol: no i trochę chęci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Monia ja mam lacobel!!!! może dlatego pękł???? przeciez tez hartowany!!! a twoja szyba wygląda jak biała:rolleyes: i moje ulubione ujęcie z lotu ptaka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 no co Ty, cyborgiem nie jestem, nie na co dzień i tak podziwiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 i tak podziwiam:) ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wlaśnie wróciłam od zuz@nki, aleśmy z Lidzią zabalowały ... Byłam pewna że jest co najwyżej 19, a okazało się że już 21!!! Zuza ugościła nas pysznym jedzonkiem - zupa rybna - mniaaaam (była też zupka pieczarkowa dla dzieci!), grillowane piersi i świetna czosnkowa sałata z roszponką ... rozpusta Dzięki dziewczyny za spotkanie! Było super! Syn Zuzki tak świetnie zajmuje się malutkim. Pozazdrościć Moni, jest jakaś tam różnica między lacobelem a szkłem hartowanym, ale w koncu nie wiem jaka Mąż zuzy coś tłumaczył, ale chyba byłam zajęta czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wlaśnie wróciłam od zuz@nki, aleśmy z Lidzią zabalowały ... Byłam pewna że jest co najwyżej 19, a okazało się że już 21!!! Zuza ugościła nas pysznym jedzonkiem - zupa rybna - mniaaaam (była też zupka pieczarkowa dla dzieci!), grillowane piersi i świetna czosnkowa sałata z roszponką ... rozpusta Dzięki dziewczyny za spotkanie! Było super! Syn Zuzki tak świetnie zajmuje się malutkim. Pozazdrościć Moni, jest jakaś tam różnica między lacobelem a szkłem hartowanym, ale w koncu nie wiem jaka Mąż zuzy coś tłumaczył, ale chyba byłam zajęta czymś innym potwierdzam w całości Było jak zwykle cudownie i śmiesznie Monia, dziękuję za spotkanko i przemiłe popołudnie i wieczór Rozbawiłaś mnie tą 19 i stwierdzeniem, że nie może być 21, bo ty przecież Lil kładziesz o 20 spać jutro się zdzwonimy, buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A różnica między lacobelem, a szkłem hartowanym jest taka, że lacobel, to tak naprawdę handlowa nazwa zwykłego szkła malowanego od spodu na różne kolory. Oczywiście szkło hartowane też może być w ten sam sposób malowane jak lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często Wynajęty też się z tego uśmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A różnica między lacobelem, a szkłem hartowanym jest taka, że lacobel, to tak naprawdę handlowa nazwa zwykłego szkła malowanego od spodu na różne kolory. Oczywiście szkło hartowane też może być w ten sam sposób malowane jak lacobel no i wszystko jasne;) moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często jak to mówią, gdy rodzice się kochają, dzieci mają radosne dzieciństwo:lol2: - widać w tym wypadku w dosłownym tego słowa znaczeniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 jak to mówią, gdy rodzice się kochają, dzieci mają radosne dzieciństwo:lol2: - widać w tym wypadku w dosłownym tego słowa znaczeniu;) wyszło na to, że zachowujemy się jak króliki, a wszystko zaczęło się od walących kabli o elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 a wszystko zaczęło się od walących kabli o elewację zaczęło się*od moich opowieści o odgłosach w domu kablami to Ty się*moja droga próbowałaś wymigać Ale kto w to uwierzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 :rotfl::rotfl: tak było, tak było Lidzi tłumaczenie o uderzającym przy wietrze kablu rozbawiło nas jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No padłam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Tofee, wyobraź sobie nasze miny jak ta mała tak prosto z mostu o tym uderzaniu w sypialni Patrzyłyśmy tylko na siebie która pierwsza parsknie Nie wiem czy Inga (bo ewidentnie czekała na wytłumaczenie) uwierzyła w moją bajkę o tacie który chce przestawić łóżko pod drugą ścianę a mama się nie zgadza i tak sobie ... przesuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wariatki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2905 26.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często padlam:lol2: wlasnie za ta rozbrajajaca szczerosc az do bolu uwielbiam dzieci!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts