adk 26.01.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dziewczyny, na koniec dnia wpadłam do Moni zobaczyć co nowego i normalnie uśmiałam się do łez. Wy to agentki jesteście ! :rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często O Matko, niezle:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ale się ubawiłam! Cuuudownie!!! I wreszcie nie o jedzeniu, ale o... odchudzaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ale się ubawiłam! Cuuudownie!!! I wreszcie nie o jedzeniu, ale o... odchudzaniu;) No, Ty u mnie, ja u Ciebie ... jak za dawnych lat Z tym odchudzaniem to na serio. Lidzia pączuszka nie ruszyła, za to wrąbała taaaaką pyszną sałatę. Szkoda mi było jej podbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2012 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A sałatka była z orzechami włoskimi i żurawiną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 01:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A sałatka była z orzechami włoskimi i żurawiną? nieee z czosnkowym dressingiem (zuza dodała czosnek, mieszała to ze 3 minuty zagadana, kończąc mieszanie zapytała - lubicie czosnek? ) orzeszkami pini, pieczarkami, pomidorkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wlaśnie wróciłam od zuz@nki, aleśmy z Lidzią zabalowały ... Byłam pewna że jest co najwyżej 19, a okazało się że już 21!!! Zuza ugościła nas pysznym jedzonkiem - zupa rybna - mniaaaam (była też zupka pieczarkowa dla dzieci!), grillowane piersi i świetna czosnkowa sałata z roszponką ... rozpusta Dzięki dziewczyny za spotkanie! Było super! Syn Zuzki tak świetnie zajmuje się malutkim. Pozazdrościć Moni, jest jakaś tam różnica między lacobelem a szkłem hartowanym, ale w koncu nie wiem jaka Mąż zuzy coś tłumaczył, ale chyba byłam zajęta czymś innym no to się dowiedziałaś A różnica między lacobelem, a szkłem hartowanym jest taka, że lacobel, to tak naprawdę handlowa nazwa zwykłego szkła malowanego od spodu na różne kolory. Oczywiście szkło hartowane też może być w ten sam sposób malowane jak lacobel dobrze ,że sekretarka czuwa!!!! moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często :lol2::lol2::lol2::lol2: nieee z czosnkowym dressingiem (zuza dodała czosnek, mieszała to ze 3 minuty zagadana, kończąc mieszanie zapytała - lubicie czosnek? ) orzeszkami pini, pieczarkami, pomidorkami ... a tu znów Monia przepisy na pychotki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.01.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jak to miło sobie od rana humorek poprawić! Córcia lidszu genialna, ale Wy ciotki mogłyście coś lepszego wymyślić niż stukający kabel i przesuwani po nocy łóżka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jak to miło sobie od rana humorek poprawić! Córcia lidszu genialna, ale Wy ciotki mogłyście coś lepszego wymyślić niż stukający kabel i przesuwani po nocy łóżka:) i tak miały 2 opcje. tak z zaskoczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia, wstałaś, czy śpisz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia, wstałaś, czy śpisz jeszcze ? Wstałam o 12, z bólem głowy 3-cia kawa nie pomaga K wyszedł z Lil na spacer, wpadłam na pomysł żeby spalił walające się po całym domu (i przed) gigantyczne kartony. Tyle się*tego uzbierało, że pali już godzinę i końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.01.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 oj dziewczyny, to niezły ubaw miałyście kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wstałam o 12, z bólem głowy 3-cia kawa nie pomaga K wyszedł z Lil na spacer, wpadłam na pomysł żeby spalił walające się po całym domu (i przed) gigantyczne kartony. Tyle się*tego uzbierało, że pali już godzinę i końca nie widaćno to k wymysliłaś zajecie:lol2: wrócił juz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wstałam o 12, z bólem głowy 3-cia kawa nie pomaga K wyszedł z Lil na spacer, wpadłam na pomysł żeby spalił walające się po całym domu (i przed) gigantyczne kartony. Tyle się*tego uzbierało, że pali już godzinę i końca nie widać A ten ból to od czego, bo przecież wczoraj z nami nic nie piłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ten ból to od czego, bo przecież wczoraj z nami nic nie piłaś ? może ze śmiechu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja tez sie ubawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A ten ból to od czego, bo przecież wczoraj z nami nic nie piłaś ? od zasiedzenia się do po 4 nad ranem Dziś mam zamiar iść wcześniej spać (musimy się wyrobić do was na tę 15) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 od zasiedzenia się do po 4 nad ranem Dziś mam zamiar iść wcześniej spać (musimy się wyrobić do was na tę 15) mogę do ciebie zadzwonić o 12, żeby mieć pewność, że wstałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 mogę do ciebie zadzwonić o 12, żeby mieć pewność, że wstałaś spoko loko, 15 to nie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 hej laski !!!!!!! ale tu gwarno :D:D ja Lidszowe odgłosy sprzedałam dalej jak byłam dziś na wygnaniu I. była bezbłędna a tak teraz już troszkę poważniej to SUPER ŻE MOGŁAM WAS GOŚCIĆ BO DAWNO SIĘ TAK NIE UBAWIŁAM i nie tylko z powodu hałasów w naszych domach ale też z F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts