Arnika 27.01.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 moja 19-21 to i tak nic w porównaniu z pytaniem Twojej córki przy stole: -mamo a co wy z tatą robicie w nocy że tak wali, coś jakby uderza??? Na co my z zuzą rozbawione po pachy - codzieeeennie??? -nie codziennie ale często :rotfl::rotfl::rotfl: Ale się ubawiłam Super masz córcie Lidzia.... i czy wystarczyły jej w wytłumaczeniu kable??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a tak teraz już troszkę poważniej to SUPER ŻE MOGŁAM WAS GOŚCIĆ BO DAWNO SIĘ TAK NIE UBAWIŁAM i nie tylko z powodu hałasów w naszych domach ale też z F. Jak sobie nas 3 przypomnę Baby, typowe baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ja Lidszowe odgłosy sprzedałam dalej jak byłam dziś na wygnaniu I. była bezbłędna no to poszło w świat a tak teraz już troszkę poważniej to SUPER ŻE MOGŁAM WAS GOŚCIĆ BO DAWNO SIĘ TAK NIE UBAWIŁAM i nie tylko z powodu hałasów w naszych domach ale też z F. dałyśmy czadu rzeczywiście trzeba to koniecznie powtórzyć tylko tym razem mam nadzieję, że I. nie będzie więcej sekretów naszego domu zdradzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A I. jest młodsza czy starsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach2000 28.01.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja przepraszam że się wtrącę w tak miłą rozmowę ale mam konkretne pytanie "on topic".Monika proszę zajrzyj do wnętrza swojego kominka i powiedz mi czy masz na prawo i lewo od kratki wlotu powietrza w środku cztery (po dwie na każdą stronę) gwintowane dziury (w jednej lini) lub coś do nich przymocowanego? Bo ja mam a dostawca nie ma pojęcia (?!!) W instrukcji nic nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.01.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 trach, odpowiedziałam Tobie na to pytanie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.01.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) trach, odpowiedziałam Tobie na to pytanie już No pięknie, coś pożarło moją*odpowiedź (a na bank była, bo jeszcze sama to czytałam po wysłaniu) Zatem są to takie gwinty do mocowania uchwytów serwisowych do przenoszenia szamotów Nasi montażyści używali ich kiedy składali kominek w całość edit: aha, jak zajrzę*teraz do kominka to tych gwintów nie widać, są*gładkie (w sensie bez niczego) szamoty. Te gwinty są od drugiej strony Ty masz już złożony ten kominek? Edytowane 28 Stycznia 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Moniu, przepraszam, ze wczoraj nic nie napisałam ale ...odpadłam nad tą wyceną zamierzam, M. zaangażowac w "rozkminkę";) jeszcze raz Ci dziekuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach2000 28.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja dostałem kominek zafoliowany oryginalnie przez Spartherm ale wszystko było "złożone" - tylko szyba w pozycji transportowej (zablokowana dwoma śrubami w górze)... Dziury wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.01.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 właśnie wróciłam od Lidzi Jestem w stanie co najmniej wskazującym także nie pytajcie mnie o nic Poza tym że nasza Lidzia ma męża anioła nic więcej nie powiem:no: Trach, za chwilkę, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.01.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Ja dostałem kominek zafoliowany oryginalnie przez Spartherm ale wszystko było "złożone" - tylko szyba w pozycji transportowej (zablokowana dwoma śrubami w górze)... Dziury wyglądają tak: [ATTACH=CONFIG]98023[/ATTACH] Słuchaj, mnie kominek przywieźli i składali, potem obudowali, włożyli kwasówkę, założyli kratkil, rotowent, i kamień (granit), dodatkowo włożyli obciążniki żeby szyba nie zamykała się*samoistnie, firma kominy i kominki, (za cenę wkładu w detalu), pozostało nam malowanie A te gwintym są do wkręcenia rączek do uniesienia szamotów Edytowane 28 Stycznia 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Monia a ty co w weekand porabiasz???mało cię u siebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.01.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Monia a ty co w weekand porabiasz??? mało cię u siebie????? piję kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Monia, jak samopoczucie dzisiaj ? M czuje trochę wypite wczoraj na spółę 3 butelki wina Bardzo, bardzo serdecznie wam dziękujemy za wizytę i przemiło spędzone popołudnie i wieczór - zapraszamy częściej Jesteście naprawdę super fajną i roześmianą rodzinką, a dziewczynki dzisiaj wspominają jak miło było bawić się z Lil jeszcze raz dziękujemy za odwiedziny, buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.01.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wino jak wino, ale my jeszcze wczoraj musieliśmy spróbować bombardino!!! Następne spotkanie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wino jak wino, ale my jeszcze wczoraj musieliśmy spróbować bombardino!!! Następne spotkanie u nas no to już wiadome co Monia wczoraj robiła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 E tam zawsze http://sal.pl/dom/stol-monsanbii.jpg Ale i tak zazdroszczę (całościowo i szczegółowo) Monia jaką masz długość stołu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.01.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.01.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Monia (krk), dzieki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.01.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Wino jak wino, ale my jeszcze wczoraj musieliśmy spróbować bombardino!!! Następne spotkanie u nas niesamowici jesteście ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts