monsanbia 01.02.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Monia, błąd, wieeeeelki błąd. Zapraszam mimo, że ostatnio nie jestem tak często. No ja nawet w zeszłe lato chciałam na wycieczkę pojechać, bo przeczytałam że to fajne miejsce na niedzielny wypad (a ile razy można do Kazimierza Dolnego jeździć?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 01.02.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie, na jeden dzień to zbyt daleko. Samochodem ostatnio jechałam tam 7 godzin. Pociągiem też z 3,5 godziny, więc słabo. Lepiej chyba pojechać w sobotę, a wrócić w niedzielę. Baza noclegowa jest raczej spora, o ile dobrze pamiętam. Osobiście uważam, że Pszczynę można zwiedzić przy okazji jakiegoś większego wyjazdu w okolicy. Na jednodniowy wypad Kazimierz jest lepszy (mam na myśli wypadkową drogi z Wawy, atmosferę miejscowości, m2 uroczych miejsc). Ale może opinia moja jest skrzywiona przez to, że w Pszczynie się wychowałam i często bywam, przez co trochę mi spowszedniała, z kolei Kazimierz jest dla mnie ciągle atrakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie, na jeden dzień to zbyt daleko. Samochodem ostatnio jechałam tam 7 godzin. Pociągiem też z 3,5 godziny, więc słabo. Lepiej chyba pojechać w sobotę, a wrócić w niedzielę. Baza noclegowa jest raczej spora, o ile dobrze pamiętam. Osobiście uważam, że Pszczynę można zwiedzić przy okazji jakiegoś większego wyjazdu w okolicy. Na jednodniowy wypad Kazimierz jest lepszy (mam na myśli wypadkową drogi z Wawy, atmosferę miejscowości, m2 uroczych miejsc). Ale może opinia moja jest skrzywiona przez to, że w Pszczynie się wychowałam i często bywam, przez co trochę mi spowszedniała, z kolei Kazimierz jest dla mnie ciągle atrakcją. Zdecydowanie z Warszawy Pszczyna nie nadaje się na wypad jednodniowy. Sama nie jeżdżę tam tak często własnie w powodu czasu dojazdu. Ale super się wybrać na weekend lub dłużej i oprócz samego pooglądania Pszczyny wybrać się jeszcze w inne miejsca w okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Monia miej litość ja tu próbuję schudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Monia miej litość ja tu próbuję schudnąć Ja też z kolei Kazimierz jest dla mnie ciągle atrakcją. dla mnie nie bardzo. Jeszcze do niedawna do KD jeździłam kilkanaście razy w roku. Zaczęłam jako mała dziewczynka z rodzicami Ale zaliczyć 2-3 razy nadal muszę A o Pszczynie właśnie takiej z noclegiem z sob na niedz myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Pszczyna jest naprawdę bardzo ładna.. Polecam, a jak będziesz jechała do Pszczyny to musisz jechać koło mnie to zapraszam na kawkę od nas do P jest jakieś 40 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 moni w sobotę do Pszczyny a w niedzielę do mnie, też mieszkam jakieś 40 min szybkiej jazdy samochodem:DA nawiasem mówiąc co można robić w Pszczynie 2 dni? moim zdaniem jeden to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Arnika skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 jak się*kiedyś zdecydujemy jechać*to będę pamiętać*dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Arnika skąd jesteś? Do mnie zawsze po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 TAK!!! Szukałam Dziękuję bardzo Ola! Muszę*się*temu przyjrzeć czy mi się*moje pokrywki pomieszczą Mamy dziś*z K małą rocznicę (12 lat razem) ... winko, zapiekana bruschetta, szkoda że drewna do kominka nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mamy dziś*z K małą rocznicę (12 lat razem) ... winko, zapiekana bruschetta, szkoda że drewna do kominka nie mamy fiu, fiu -gratulki!!! :wiggle:No tak, wy długodystansowcy, jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.02.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 fiu, fiu -gratulki!!! :wiggle:No tak, wy długodystansowcy, jak my Ale w małżeństwie niecałe 5 Program o śp Szymborskiej oglądamy na TVN24 z bananami na twarzy, mimo że smutno, pusto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.02.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 A ja całkiem z innej beczki;) Moni coś mi świta ,że szukałaś kiedyś takiego ustrojstwa??? http://www.wszystkodokuchni.pl/akcesoria-rozne-podzialka-na-pokrywki-mocowana-w-szufladzie-p-715.html Ideał, czegoś takiego mi brakowało, a pojęcia nie miałam ze istnieje, to forum jest cudowne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.02.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ale super się wybrać na weekend lub dłużej i oprócz samego pooglądania Pszczyny wybrać się jeszcze w inne miejsca w okolicach. Zdecydowanie, np. do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.02.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Monsabia, pamiętaj i o mnie, jak będziesz się wybierać do Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Monsabia, pamiętaj i o mnie, jak będziesz się wybierać do Pszczyny Nell - Arnika, Reni i Ty zakodowałam! PS. Mało Twojego avatara ostatnio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2012 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Monia Witam ! przybiegłam dziś od Venus luknąć na łóżko -pięęęęęęęęękne Przyznam robiłam podchody do Twojego wątku już kilka razy - ale 400 stron ogarnąć i coś odnaleźć??? Także mam małą prośbę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif wklej jakąś małą galeryjke na początku - dla takich jak ja co by chcieli do grona Twojego dołączyć ale ciężko im przekopać 400 stron - bo perełek takich jak łóżko pewnie tam cała batalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.02.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 monsanbia - zapraszam do Pszczyny -jak będziesz w weekend chętnie pokażę Ci co warto w Pszczynie zwiedzić. Daj znać jak będziesz, park znam jak własną kieszeń, warto zobaczyć piękny pałac, żubry i kilka fajnych knajpek. Rocznicy gratuluję . My mamy w maju 19 rocznicę (miałam 16 lat jak się w obecnym męzu zakochałam ), a 12 ślubu. Reni a Ty te 40 min szybkiej jazdy to w którą stronę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 TAK!!! Szukałam Dziękuję bardzo Ola! Muszę*się*temu przyjrzeć czy mi się*moje pokrywki pomieszczą Mamy dziś*z K małą rocznicę (12 lat razem) ... winko, zapiekana bruschetta, szkoda że drewna do kominka nie mamyno to gratuluję!!! a po drewno zadzwoń!!! dowiozą przeciez ognia w kominku nie zapalisz???? monsanbia - zapraszam do Pszczyny -jak będziesz w weekend chętnie pokażę Ci co warto w Pszczynie zwiedzić. Daj znać jak będziesz, park znam jak własną kieszeń, warto zobaczyć piękny pałac, żubry i kilka fajnych knajpek. Rocznicy gratuluję . My mamy w maju 19 rocznicę (miałam 16 lat jak się w obecnym męzu zakochałam ), a 12 ślubu. Reni a Ty te 40 min szybkiej jazdy to w którą stronę ? a nam w grudniu minęło 18 lat ślubu:wiggle: nieżle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts