myszonik 02.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mamy dziś*z K małą rocznicę (12 lat razem) ... winko, zapiekana bruschetta, szkoda że drewna do kominka nie mamy To znaczy od wczesnej podstawówki razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To znaczy od wczesnej podstawówki razem? chyba od przedszkola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 02.02.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hej, mam pytanie. Jakie żarówki dawałaś do Chorsów/squaresów - halogenowe czy LED-y i jakiej firmy? Ja mam jakiś dramat bo okazało się, że halogeny zeżrą strasznie dużo energii, a ledy na 12 V są z kolei maskrycznie drogie (ok. 200 PLN). Potrzebuje ponad 50 żarówek do chorsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 chyba od przedszkola;) 15 lat miałam (1 klasa liceum, K był moim informatykiem ) masud Jak kupiłam Osram eco 35W (odpowiednik 50W), ledy poza tym że drogie to jeszcze nieładne My mamy opcję ledową i takie światło u nas wiedzie prym, halogeny do zadań specjalnych. U mnie 111-stek "tylko" 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Gdyby nie to że ledwo żyję to już bym te naleśniki biegła smażyć, aleście jak zwykle smaka wieczorem narobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.02.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 15 lat miałam (1 klasa liceum, K był moim informatykiem ) oj, niegrzeczna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 o ludzie a myślałam, że to ja zasiałam zgorszenie w rodzinie mając w wieku 16 lat 9 lat starszego faceta poznanego przez internet oczywiście to zgorszenie to tak żartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 o ludzie a myślałam, że to ja zasiałam zgorszenie w rodzinie mając w wieku 16 lat 9 lat starszego faceta poznanego przez internet oczywiście to zgorszenie to tak żartem Szczerze ... jakby mi córka oświadczyła taką nowinę to bym chyba trupem padła . Matko jak to się człowiek zmienia jak ma dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No i wychodzi na niezlego zgreda Monia ja przy tobie odpadam, nigdy nie mam pomyslu na obiad, w kolko jemy to samo, a ty codziennie cos nowego wymyslasz. Nawet bruschetty nigdy nie jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 oj, niegrzeczna :lol2: i to baardzo!!!!! ale miłośc przetrwała1!!!! Szczerze ... jakby mi córka oświadczyła taką nowinę to bym chyba trupem padła . Matko jak to się człowiek zmienia jak ma dziecko dobrze ,że nie mam córki!!!! ami tak się wydaje ,że K chyba miał praktyki albo był zaraz po studiach!!!więc chyba nie ma tak dużej róznicy moj kolega z Klasy też uczył moją siostrę informatyki w LO. a ona tylko 4 lata młodsza ode mnie zresztą ja tez 9 lat starszego w wieku 17 miałam;) ale u mnie nie wyszło!!! mam prawie rówieśnika:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja byłam jeszcze lepsza bo hajtałam się jak jeszcze 20 lat nie miałam skończonych i wszyscy się w głowę pukali - nie w ciąży i za mąż tak młodo wychodzi:o a w tym roku 15 rocznica nam stuka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 no jasne bo czym jest miłość dla ślubu w młodym wieku jeżeli nie jest spowodowana ciążą Tofee pewnie podobnie jak Ty nie byłabym szczęśliwa, ale po swoim przykładzie wiem, że znajomości internetowe na odległość mają szansę przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ami tak się wydaje ,że K chyba miał praktyki albo był zaraz po studiach!!!więc chyba nie ma tak dużej róznicy 10, ale podobno różnicy nie widać (bo tak staro wyglądam! - Anula, pozdro dla T!) Pasie, agenciaro! Niecałe 20 Tofee Ja bym córkę*chyba prześwięciła A sama w tej skórze byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ja byłam jeszcze lepsza bo hajtałam się jak jeszcze 20 lat nie miałam skończonych i wszyscy się w głowę pukali - nie w ciąży i za mąż tak młodo wychodzi:o a w tym roku 15 rocznica nam stuka:D Bozesz Ty Paśku kochany to co Ty z życia użyłaś kobieto ;P . To my zupełnie odwrotnie ... bardzo długo musieliśmy na siebie czekać żeby się w końcu odnaleźć w tym świecie ... Strasznie żałuję, że tak późno na siebie trafiliśmy bo sporo fajnych rzeczy nam przeszło koło nosa ... np mieszkania w Warszawie za 4 tys z m2 ... Ale ale i tak jestem orgastycznie szczęśliwa, że jednak się znaleźliśmy a pobraliśmy się jak miałam 27,5 - strasznie stara dupa byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Monia Witam ! przybiegłam dziś od Venus luknąć na łóżko -pięęęęęęęęękne Przyznam robiłam podchody do Twojego wątku już kilka razy - ale 400 stron ogarnąć i coś odnaleźć??? Także mam małą prośbę http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif wklej jakąś małą galeryjke na początku - dla takich jak ja co by chcieli do grona Twojego dołączyć ale ciężko im przekopać 400 stron - bo perełek takich jak łóżko pewnie tam cała batalia Witaj! Nawet Cię nie będę namawiać*do czytania tych stron O jakimś zbiorze zdjęć pomyślę jak tylko będzie wszystko podopinane Bo cały czas czegoś brakuje, coś przybywa Wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Jak grzejnik kanałowy ulubionym kota do polegiwania miejscem stał się : http://img507.imageshack.us/img507/7607/zdjcie2k.jpg http://img339.imageshack.us/img339/8394/zdjcie3wz.jpg http://img109.imageshack.us/img109/7664/zdjciei.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Monia dostałaś już może pierwszy rachunek za gaz? Jestem ciekawa jak to wygląda w kontekście tej naszej męki z groszkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A kot fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Monia dostałaś już może pierwszy rachunek za gaz? Jestem ciekawa jak to wygląda w kontekście tej naszej męki z groszkiem ... Nie, ale spodziewam się najgorszego K codziennie sprawdza zużycie i jest ok 20m3/dzień przy tych mrozach Obawiam się że nasz niedocieplony (nie do kónca docieplony) strych odbije się czkawką Jak wychodzi u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.02.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aha, w ramach oszczędności zmieniłam częstotliwość wywozu śmieci na co 2 tygodnie Wkurzał mnie oddawany w 2/3 pusty pojemnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts