monsanbia 17.04.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zależało nam na tym żeby część sypialna dziecięca była oddzielona od rodzicielskiej (ekhm ekhm ... ) No i ten projekt tak nam się spodobał. A że salon zaraz przy jadalni ... no zobaczymy jak będzie. Raczej jak żyjemy w salonie to nie śpimy, i odwrotnie. Ale fakt, mogłoby być jakoś to oddzielone. Cóż nie można mieć wszystkiego Pewnie dziś znalazłabym projekt który spełniałby wszystkie wymagania, wtedy (a było to ponad 3 lata temu) był ten, a reszta miała wszystkie 3 sypialnie w jednym miejscu skupione. Tak nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A właśnie, zapomniałamDomknęliśmy ścianę w salonie (do samej kolumny) tę po prawej stronie od kominka (zdj 7)Powstał korytarz do sypialni dziecięcych i łazienki, zyskaliśmy ścianę w salonie, bo prawie ich nie było.Także sypialnie dzieci są zupełnie odrębne od salonu, no nasza nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dobrze, że wydłużyliście ścianę w salonie i sypialnie dzieci są oddzielone. Zawsze będzie do nich mniej odgłosów dochodziło, w czasie, gdy będziecie robić imprezkę w salonie. Wybór projektu jest bardzo trudny i czasami dopiero po przeprowadzce się okazuje, że coś nam nie pasuje i chętnie byśmy to zmienili. Ja nie mówię, że wasz projekt jest be, bo wygląda na bardzo fajny. Pewnie w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej i bardziej funkcjonalnie niż na rzutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja nie mówię, że wasz projekt jest be, bo wygląda na bardzo fajny. Pewnie w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej i bardziej funkcjonalnie niż na rzutach :D:D ... powinnam się zawstydzić, a nie zaśmiać, bo wybieraliśmy projekt właśnie biorąc pod uwagę na jednym z pierwszych miejsc funkcjonalność Dobre, co? Nawet jak już wybraliśmy to podsumowaliśmy to - "bardziej funkconalnego już nie mogliśmy znaleźć" W takim razie "funkcjonalność" to pojęcie względne Najbardziej zależało nam na oddzieleniu sypialni dzieci od sypialni rodziców Jedyna rzecz, której mi będzie brakować, to połączenie garażu z przedsionkiem (od strony domu). To jest dla mnie funkcjonalność. Ale każdy dom (parterowy) z takim układem był z drugiej strony niefajny (najczęściej długa kiszka i wszystkie pokoje skupione w jedno, nierozłożysty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Super, że udało wam się znaleźć projekt prawie idealny, bo to jest najważniejsze. Mam nadzieję, że będzie wam się fajnie w nim mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Allllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeee kawał chałupy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajny ten twój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Monia ja swoje kafle najtaniej znalazłam tu: http://www.swiatlazienek.waw.pl/podstrony/kontakt.html dekory z pamesy mieli o połowę tańsze niż w OPEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.04.2011 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 zuz@nko budujące. Ostatnio wszystko mi się nie podoba, wręcz zaczęłam się zastanawiać czy ja w ogóle chcę się kiedyś tam przeprowadzić Jakieś przybicie, nawet mąż nie pokręcił nosem na moje nowe dendrobium, kiedy spojrzałam na niego proszącym wzrokiem kota ze Shreka, tylko powiedział - pewnie, w sam raz na Twoje smutki, nie zastanawiaj się Jeszcze miniaturkę falka kazał brać (na szczęście rozsądek wygrał z pazernością) Pasie, senks Kieeedyś kiedyś u nich byłam Nie rozumiem dlaczego nikt w sklepach nie kojarzy mozaiki palette Opoczna (wybrałam z Bartyckiej tylko te stoiska które mają w asortymencie Opoczno) Przecież nie kupię w ciemno mozaiki na całą kuchnię W sobotę mieliśmy tylko zerknąć na gresy. Jak znalazłam Casalgrande metalwood, to skończyło się na tym, że musieliśmy się ewakuować bo za chwilę by nas kulturalnie o to poproszono. Fajna jest, świetna, chciałabym w kuchni zrobić szarą/siwą a w jadalni i holu jasną. Jest droga, szukam zamiennika, ale za każdym razem wracam do Casal. Macie jakieś fanty w rękawach? Format 45x90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mon, pomecz Mario, to Ci moze pokaże floletową łazienkę swoich córek. Przepiękny ma ten kolor mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 O, już pędzę Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 powiem Ci w sekrecie, ze widziałam ją ostatnio u Markotki w komentarzach apsowych33+oczywiście 2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 powiem Ci w sekrecie, ze widziałam ją ostatnio u Markotki w komentarzach apsowych33+oczywiście 2g dzięki, nie powiem nikomu, sekret to sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Marys na pewno pokazywala swoja lazienke w lazienkach o znalalzlamhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?100130-%C5%81AZIENKI-NASZE-!!!!!!&p=4105279&highlight=mario31#post4105279 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 o, ale nie ma w swietle dziennym tej lila łazienki. Koniecznie trzeba jednak pomeczyć Marysię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Markoto! Dzięki, bardzo ładne te łazienki, ale w tej łazience fioletowej jest mozaika? Bo ja widzę główną płytkę jasną i fioletową, drobne płytki fioletowe i dekory, mozaiki nie widzę Właśnie się dowiedziałam, że muszę skombinować na zaraz (do piątku) 15m3 piachu pod wylewki i 3,8 tony cementu ożarów klasa1. Nie macie może jakichś kontaktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.04.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Z której strony Wawy Ty się budujesz? Nie zasypywałaś fundamentów żadnym zewnętrznym piachem? Cement kupisz w pierwszym lepszym składzie - sugeruję zapytać tam gdzie brałaś pozostałe materiały na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 cześć salik, warszawa południe wszystko robił nasz wykonawca sso działam, dzwonię, dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.04.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A, to nie bardzo jest sens Ci polecać naszych ludzi od ziemi, bo oni raczej w okolicy tylko działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.04.2011 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 od ziemi ogrodowej? Jeśli tak, to szkoda, bo będę potrzebować w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.04.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Nieee, ogólnie od wypełniacza gruntu (ziemia, piasek).Chodzi o to że takie firmy niechętnie jeżdzą na drugą stronę Wawy i raczej mają mocną regionalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts