myszonik 25.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 To ja się zaczynam bać... a wcześniej nie myślałam, że to będzie problem. Chcę na działówce powiesić szafkę z blatem i na to dwie umywalki. Blat z mdf-u czy jakiegoś innego tworzywa... Pewnie też może być za ciężko, ale na razie nikt się nad tym w ogóle nie zająknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monia, no bo może to nie jest problem, a panowie chcą go stworzyć w wiadomym celu? Już sama nie wiem Przy okazji szukania wczoraj tapety dla balbiny, natknęłam się na coś słodkiego i cukierkowego dla mojej 2-latki. Chyba się napaliłam Do tego białe mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 ja mam ścianę nośną. mam szafkę lakierowaną , na stalowej szynie , coś w rodzaju teownika przykręconego da szafki, a potem do ściany. u syna mam szafkę 120 tak samo przymocowaną do ściany z blokow ytong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monia, no bo może to nie jest problem, a panowie chcą go stworzyć w wiadomym celu? Już sama nie wiem Przy okazji szukania wczoraj tapety dla balbiny, natknęłam się na coś słodkiego i cukierkowego dla mojej 2-latki. Chyba się napaliłam Do tego białe mebelki [ATTACH=CONFIG]67000[/ATTACH] Piękne, znam. Tak dla porządku tylko - wiesz, ze kosztuje 240 euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.07.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Piękne, znam. Tak dla porządku tylko - wiesz, ze kosztuje 240 euro? Nie ma to jak ostre sprowadzenie w kierunki ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Piękne, znam. Tak dla porządku tylko - wiesz, ze kosztuje 240 euro? Tak Znalazłam ją w jakimś polskim sklepie. Kosztuje ok 1350. Ale podoba mi się No i jest duża - 2,6x3,5 - cała ściana Anula, daj adres, bo 240 euro to jednak nie prawie 1400. Cena takiej tapety wydaje się być śmieszna przy komplecie mebli dziecięcych za 7-10tys, a takie ostatnio znajduję. Muszę*mieć szafę, to generuje koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pół dnia spędziliśmy dziś na Bartyckiej. Cel - drzwi wewnętrzne. Jakaś farsa. Drzwi na drzwiach drzwiami poganiają. Skąd mam wiedzieć co jest pożądne, czy cena idzie w parze z jakością? Po dzisiejszym dniu wiem, że nic nie wiem Okazało się, że za bezfelcowe, z krytymi zawiasami, białe, gładkie, wstępnie muszę*zapłacić 2900!!! (drzwi eurodoor) Ale żeby było w nich coś, aż tak powalającego jak ich cena? Albo się*nie znam, albo faktycznie nie ma Szykuje się*nam kolejna wycieczka w tym samym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 2900 samo skrzydło czy komplet z ościeżnicą, okuciami?Bo jak samo skrzydło to już na prawdę b. drogo. Gdzieś na forum przewijała się osoba jakiegoś super stolarza od drzwi z W-wy, który w tych granicach cenowych robi super drzwi, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć w czyim wątku o nim czytałam... może kogoś olśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monia, już komplet (bez klamek oczywiście). Wycena ma być na środę i podobno do 2500 da się zjechać Fajnie by było gdybyś zobie przypomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jak płace za białe, gładkie, lakierowane, satyna, bezfelcowe, z chowanymi zawiasami 100x210, 1890 netto Jak chcesz się przyłączyć to daj znać, zamawiam w tym tgodniu, wynegocjujemy większy rabat sąsiadko )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Tak Znalazłam ją w jakimś polskim sklepie. Kosztuje ok 1350. Ale podoba mi się No i jest duża - 2,6x3,5 - cała ściana Anula, daj adres, bo 240 euro to jednak nie prawie 1400. Cena takiej tapety wydaje się być śmieszna przy komplecie mebli dziecięcych za 7-10tys, a takie ostatnio znajduję. Muszę*mieć szafę, to generuje koszty Adres masz w moim dzienniku, przedostatni wpis, jakaś holenderska strona, poczekaj chwilę, może zamówimy razem:) A meble z szafą też musze robić do dzieci, w tym tygodniu gadam ze stolarzem, dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Spoko Monia. Ja byłam w salonie w Krakowie - HOFF Drzwi - i przeszłam cały salon, znalazłam jedne drzwi, które mi się podobały. Prościuteńkie, chowane zawiasy, gładkie. Poprosiłam o wycenę 2 sztuk takich drzwi (bo na parter potrzebuję tylko 2 sztuki drzwi) w wysokości 2,50 i ościeżnica 25cm. Pan usiadł ze mną, liczył i liczył na komputerze, aż w końcu wydrukował mi ofertę wraz z wyceną brutto - jakoś około 19000 zł, nie pamiętam już dokładnie. Dopiero za chwilę do mnie dotarło, że trochę tych cyfr za dużo... myślałam, że padnę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Basia złote te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.07.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 O a ja myślałam, że mam drogi gust, ale drzwi po prawie 10.000 za sztukę nie znalazłam monsanabio może to było u Darcy? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171995-Darcy-zaprasza... trochę do przejrzenia jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jak płace za białe, gładkie, lakierowane, satyna, bezfelcowe, z chowanymi zawiasami 100x210, 1890 netto Jak chcesz się przyłączyć to daj znać, zamawiam w tym tgodniu, wynegocjujemy większy rabat sąsiadko )) z zamkiem magnetycznym? Zupełnie gładkie? Bo ja myślę nad takim wzorem jeszcze i 2 sztuki gładkie fornirowane (palisander) z ościeżnicą i chyba supraportą Z ciekawości. Drzwi do pokoi będą u Ciebie otwierały się do pokoju? Czy na hol? Bo jeśli do pokoju, to wtedy będą wklęsłe od strony holu i ja nie widzę tu sensu chowanego zawiasu, bo cały urok zlicowanego skrzydła z opaską i tak znika i jest tylko od wewnątrz pokoju, a od holu są "cofnięte" Tapeta - i tak bym nie zamawiała dziś. Ten mój sklep jest we Wrocławiu i czas oczekiwania na tapetę ok 3 tyg. Pamiętaj o mnie kiedy będziesz już gotowa zamawiać. Ja bym ją*brała:yes: (nie mogę jej znaleźć wśród tych adresów, fakt, jeszcze nie wszystko przejrzałam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Basia, bo wszystko przez te ościeżnice i jeszcze 2,50!!! Się wymaga, trzeba płacić Monia, dzięki, jutro poszukam. Dziś nie mam już siły skupiać się. Winko, kilka chwil z wami i do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Basia moze Ci zewnetrzne wyceniał Humor im widocznie dopisuje Ja kupiłam tam drzwi zewnetrzne i zaczynam sie zastanawaic ile przepłaciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monsambia, artfunk? tylko wiesz, że oni biorą tapety od importerów, np. w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.07.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monsambia, artfunk? tylko wiesz, że oni biorą tapety od importerów, np. w Warszawie? Tak, to to Dlatego te 240 euro mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.07.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Monsanbia, zajrzyj tutaj http://drzwiwroc.pl/informacje/drzwi-biale-lakierowane-ncs.html Mam tu upatrzone drzwi Euroba. Wyglądają bardzo ładnie w katalogu. Nie miałam jeszcze czasu, żeby podjechać i zobaczyć na żywo. Cena podstawowa za białe pełne to 1100 zł netto. W zestawie ościeznica do 15cm i zawiasy przylgowe. Mają w ofercie bezprzylgowe, ale nie ma ceny na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts