lidszu 03.02.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 mirela która sierść????? taka piękna jest??? Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Moniudostałam te próbki podkładów mineralnych i muszę powiedzieć, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Testuję od wczoraj (póki co okazało się, że nie mam tak jasnej cery, jak myślałam i chyba zamówiłam za jasne odcienie, ale to oczywiście do naprawienia). Poza tym te podkłady są naprawdę zadziwiające - bardzo szybko i łatwo się nakładają pędzlem - trwa to o wiele szybciej niż sensowne położenie podkładu w kremie, fajnie kryją i są naprawdę trwałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 myszoniku a które konkretnie kupiłaś ? Na krem się je nakłada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Monika kawy się napij:) No przecież kot... nie pomyślałaś chyba, że Monia ma gdzieś jakąś sierść i to publikuje No chyba, że podążyłaś myślą do sierściucha Zawsze może się jej jakaś myszka gdzieś zaplątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Alescie nagadaly. Ogrzewanie-dom 160m2-My w tym roku mielismy za niecale 2 miesiace do grudnia 780zl- ustawione mamy na 22 stopnie, grzejemy sama podlogowka, grzejemy od 2-7 potem od 13 do 22 woda grzeje sie tylko rano od 5-7 potem grzejemy jednorazowo w razie potrzeby, w pierwszym roku grzania bylo duzo gorzej. Smieci-my mamy raz w miesiacu wywoz 240l plus wywoza nam za darmo plastiki, papiery, butelki, metal- co meisaic mamy pelne 120l worki niemal z kazdego oprocz metalu, czasami nawet wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 myszoniku a które konkretnie kupiłaś ? Na krem się je nakłada ? lumiere takie http://allegro.pl/podklad-mineralny-lumiere-veena-velvet-tester-i2068387893.html Jak się używa kremu to pewnie na krem - ja kremy nakładam okazjonalnie i raczej wieczorem niż z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 SITC od 3 miesięcy leci na HBO/Canal+ chyba z 4 razy w tygodniu:sick: cud, że jeszcze na ten film nie trafiłaś:lol2: Może serial? Bo chyba filmu HBO 4 razy w tyg żadnego nie puszcza? Nie mam Canal+ Mirela, futro moje Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Moniu dostałam te próbki podkładów mineralnych i muszę powiedzieć, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Testuję od wczoraj (póki co okazało się, że nie mam tak jasnej cery, jak myślałam i chyba zamówiłam za jasne odcienie, ale to oczywiście do naprawienia). Poza tym te podkłady są naprawdę zadziwiające - bardzo szybko i łatwo się nakładają pędzlem - trwa to o wiele szybciej niż sensowne położenie podkładu w kremie, fajnie kryją i są naprawdę trwałe... No ja czekam na swoje. Celowałam na oślep w te 5 próbek, a te odcienie różnią się przecież jakimiś ćwierćtonami Ja do tego zamówiłam wykończenie cashmere, nie wiem czy dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Może serial? Bo chyba filmu HBO 4 razy w tyg żadnego nie puszcza? Nie mam Canal+ Mirela, futro moje Dzięki Naprawdę HBO na wszystkich kanałach (normalnym, HBO 2 i chyba nawet na comedy) ten SATC 2 tłucze pd kilku miesięcy na okrągło Ja akurat byłam rozczarowana, do serialowych smaczków baaardzo daleko. I jakoś wracać do tego nie będę, w przeciwieństwie do serialu, który mogę chyba do końca życia niemal w kółko oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No ja czekam na swoje. Celowałam na oślep w te 5 próbek, a te odcienie różnią się przecież jakimiś ćwierćtonami Ja do tego zamówiłam wykończenie cashmere, nie wiem czy dobrze? No ja też na oślep strzelałam. A jakie wzięłaś odcienie? Ja wzięłam light i light medium - te light na pewno za jasne, jutro biorę się za light medium:) Co do wykończenia też nie wiem - ja wzięłam matowe i jest faktycznie mat, nie miałabym nic przeciwko lekkiemu efektowi rozświetlenia, zastanawiam się jeszcze nad tym luminesse.. chyba i tak mnie nie ominie kolejne zamawianie próbek zanim trafię Daj znać jak te Twoje się sprawdzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Naprawdę HBO na wszystkich kanałach (normalnym, HBO 2 i chyba nawet na comedy) ten SATC 2 tłucze pd kilku miesięcy na okrągło W takim razie za mało oglądam TV, bo trafiłam pierwszy raz Pierwszy raz od początku dodam (bo co za sens oglądać coś od środka) Mnie tam się*podobał. Uśmiałam się setnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A jakie wzięłaś odcienie? Kopiuję z zamówienia: Cashmere - Light Medium Beige Cashmere - Medium Neutral Luminesse - Light Med Golden Cashmere - Medium Beige 2.3 Cashmere - Light Med Neutral O, i dopiero teraz widzę, że jeden jest luminesse Przez przypadek wzięłam, bo tam się*wybiera z takiej długiej i pogmatwanej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 O Boooooże, właśnie przeczytałam w necie o tej poszukiwanej Madzi Szok!!! :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 No ja tez nie wierzylam jak to rano przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 03.02.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Tez czytalam o Madzi i az mnie ciarki przeszly... echhh... brakuje slow.... dlaczego ta dziewczyna nie zadzwonila na pogotowie? Moze Madzia by jeszcze zyla? A tak ja zostawila na zimnie i moze umarzla.... szok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Moim zdaniem to wszystko jeszcze nie jest prawda Albo Rutkowski to wymyślił żeby skusić tego porywacza, albo w ogóle sprawa ma drugie dno Jak to możliwe że nikt do tej pory nie znalazł tego dziecka, skoro miała go zostawić pod drzewem? Tego kocyka? To wszystko jest bardzo dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja uwazam, ze matka cos sciemnia jesli chodzi o powod smierci, znalezli jakies rzeczy w worku ale dziecka nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nie chcę nawet o tym myśleć. Bo nie umiem sobie wyobrazić takiej krzywdy wyrządzonej dziecku/drugiemu człowiekowi/zwierzęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.02.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja uwazam, ze matka cos sciemnia jesli chodzi o powod smierci, znalezli jakies rzeczy w worku ale dziecka nie bylo Właśnie pokazali stary wywiad z ojcem tej małej. Oni wyszli razem! z domu wtedy i się rozeszli podczas tego spaceru. On poszedł do matki a ona dalej na spacer ... No to co? Wyszli razem z martwym dzieckiem? Paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts