mazo 07.02.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Magdo - już ktoś mi polecał tę patelnię, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Czyli nie masz porównania Tefalowej i tej z IKEA na gazie A ja mam, i ewidentnie ta wygrywa Każdy ma swoje preferencje w kuchni, mnie ta patelnia wkurza i tyle. Może wezmę ją do kogoś, kto ma gaz i zobaczę, czy jest różnica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 acha, ta moja na indukcję chyba się nienadaje:no: do piekarnika też nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 07.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ok, dzisiaj na obiadek robię naleśniki (dziewczyny się ucieszą) miał być tuńczyk, ale zrobiłyście mi" takiego smaka", że już tylko myślę jakie mam smarowidła w spiżarni Ostatni raz na starej patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.02.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 acha, ta moja na indukcję chyba się nienadaje:no: No właśnie - już to sprawdziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.02.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ooo, u Moni zawsze coś ciekawego też mi potrzebna nowa patelnia na indukcję ale nie typowo naleśnikowa, raczej kotletowa, jak ktoś coś poleca i przetestował osobiście to bardzo proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A ja mam nową nalesnikową z Auchan- m kupił nie testowałam i nie wiem kiedy będę nie lubie naleśników zbytnio.jestem po nich zaraz głodna. a że robiłam łososia, to ma jeszcze na jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ooo, u Moni zawsze coś ciekawego też mi potrzebna nowa patelnia na indukcję ale nie typowo naleśnikowa, raczej kotletowa, jak ktoś coś poleca i przetestował osobiście to bardzo proszę o info Ja na niej kotlety, warzywa i wszelkie inne rzeczy też smażę Cebulę duszę ... To nie jest patelnia naleśnikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No to przy nastepnych zakupach w I pewnie ja zlapię, tylko ciekawe czy na indukcji tak samo dobrze sie sprawdza, a co Ty Monia o tych monete słyszałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 a co Ty Monia o tych monete słyszałaś? To co o wszystkich ceramicznych się mówi. Że łatwe w utrzymaniu czystości, że zdrowsze (przecież teflon się ściera i go powoli zjadamy), że wytrzymałe, odporne na wysokie temperatury, że śliska nie wymagająca wiele tłuszczu powłoka. Taki prawie teflon bez teflonu edit: linia na indukcje http://www.kuchlandia.pl/Smazenie/Patelnie-z-powloka/Patelnia-Moneta-Magnetica-Ceramica-indukcja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 07.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Oraz dodam - że patelnie ceramiczne myją się tak łatwo, że nie jest problemem że w zmywarkach ich nie powinno się myć (nawet jeśli producent pisze że można). A poza tym - dzień dobry, przeczytałam cały wątek, i jestem fanką domku Monsabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A poza tym - dzień dobry, przeczytałam cały wątek, i jestem fanką domku Monsabii No ale chyba nie od deski do deski? Co? Witam iskanno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 07.02.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Od deski do deski. Przyznaję się, winna. I jak zobaczyłam u Ciebie eamsy to wyszło mi, ze będą idealne do mojego dębowego stołu (nie z MD, bo ma juz 4 lata staroć ;>) - więc dziękuję za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Od deski do deski. Przyznaję się, winna. No to ... polać jej! A ja już buszuję na Twoim blogu :yes: Podooooba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 07.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mam w kieliszku - organiczna rioja A blog opuszczony... z braku czasu, czego żałuję. Nadal robię zdjęcia wszystkiego ugotowanego, tylko nie ma kiedy na blog wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Może komuś się przyda:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193684-Jaka-patelnia-ceramiczna-na-indukcjÄ™&p=5117972#post5117972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Może komuś się przyda: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193684-Jaka-patelnia-ceramiczna-na-indukcjÄ™&p=5117972#post5117972 No właśnie. Nie ma to jak moja I Jeszcze mi się nic nie przypaliło. To może po co kombinować. A używam naprawdę małych ilości tłuszczu. Co przy przywierającej patelni może się kompletnie nie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 07.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Monia - jak gotujesz na gazie to ceramiczne są baaardzo ok. Odkad nabyłam ceramiczne nie używam innych. Nie ma szans przypalić - za to łatwiej oparzyć się o brzeg, bardzo szybko się nagrzewają.(ja z tych co mają swoje lata i nie wierzą że można gotować nie na ogniu, i żeby mieć gaz w nowym domu to będą go mieć z butli i projektuję specjalną szafkę na butlę).Ja mam patelnie Bialetti - bardzo regularnie bywają na iboodzie za małe pieniądze. Kilkanaście osób kupiło z mojego polecenia - wszystkie zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.02.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (ja z tych co mają swoje lata i nie wierzą że można gotować nie na ogniu, i żeby mieć gaz w nowym domu to będą go mieć z butli i projektuję specjalną szafkę na butlę). siooooostro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 07.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Monia - jak ktoś gotuje całe życie na gazie to nie ma takich argumentów, które by go przekonały do czegoś innego. Gotowanie jak każda sztuka wymaga ćwiczenia - w pewnym momencie jest się za starym, zeby zaczynać od nowa i mieć choć minimalne szanse na dojście to tego samego poziomu wirtuozerii ;P (i tak to tłumaczyłam u siebie w trakcie podejmowania decyzji o gazie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.