mirela99 08.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 monsanbia a masz jakąś czarną na oku ? Do mojej sypialni szukam czarnej ale matowej (łazienka mnie wyleczyła z czarnego połysku do końca życia), chyba będę musiała jednak stolarzowi dać do zrobienia, bo chyba cięzko o czerń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ja miałam w ciąży i na początku karmienia taką fazę na naleśniki, że jadłam je tygodniami niemal codziennie.... a wcześniej chyba z 5 lat o naleśnikach nawet nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 dziewczyny mówicie o tych http://www.ikea.com/PIAimages/0121679_PE278238_S2.JPG z IKEA -jeżeli tak to ja się chyba na te fioletowe zasadzę jak jakiś małych, czarnych nie znajdę dobry dzionek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 pasieale śliczne! To jest jakaś seria mebli? Czy tylko te stoliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 pasie ale śliczne! To jest jakaś seria mebli? Czy tylko te stoliki? jest chyba jeszcze komoda:confused: ale na szybko przelatywałam więc się nie rozglądałam... seria nazywa się Trollsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jest chyba jeszcze komoda:confused: ale na szybko przelatywałam więc się nie rozglądałam... seria nazywa się Trollsta Dzięki - idę zobaczyć. Ja szukam jakiejś małej konsolki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 dziewczyny mówicie o tych http://www.ikea.com/PIAimages/0121679_PE278238_S2.JPG z IKEA -jeżeli tak to ja się chyba na te fioletowe zasadzę jak jakiś małych, czarnych nie znajdę dobry dzionek:) :yes: te te, cudne są jak dla mnie:rolleyes: Pasiu zasadzaj się na nie, skoro Monia kręci nosem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.02.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziewczyny ja tylko jeszcze słowo o patelniach ceramicznych. ja mam BEKA jedną normalną a druga taką głęboką , wielką no i je uwielbiam. Używam od przeszło pół roku na indukcji i nie chcę innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziewczyny ja tylko jeszcze słowo o patelniach ceramicznych. ja mam BEKA jedną normalną a druga taką głęboką , wielką no i je uwielbiam. Używam od przeszło pół roku na indukcji i nie chcę innych! Da się na nich smażyć bez tłuszczu? Np. mięso, rybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) ta trollsta w innych ikeach (poza Polska) jest w kolorze czarnym i żółtym edit: byly juz nie ma, tez tylko biale i liliowe Edytowane 8 Lutego 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ta trollsta w innych ikeach (poza Polska) jest w kolorze czarnym i żółtym edit: byly juz nie ma, tez tylko biale i liliowe noszzzzz ... Paśku, kupuj! A potem pożyczysz mi na 3 dni co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie wiem jak inne dziewczyny ale moi chłopcy i ja - kochamy naleśniki. u mnie najmłodsi to naleśnikożercy lubią też racuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 noszzzzz ... Paśku, kupuj! A potem pożyczysz mi na 3 dni co? Zanim ja się na nie zdecyduję to ruski miesiąc minie;) zresztą bedę decydowała jak już łóżko będzie - boję się czy nie za niskie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.02.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 boję się czy nie za niskie:rolleyes: Za niskie do nich? Czy ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Za niskie do nich? Czy ogólnie? noo do łózka, przyzwyczaiłam się do takich równo z materacem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.02.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 noo do łózka, przyzwyczaiłam się do takich równo z materacem:rolleyes: a ja tego nawet nie sprawdziłam (nie przyszło mi do głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Monia nie masz moze sprawdzonego przepisu na paczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Monia nie masz moze sprawdzonego przepisu na paczki? nigdy nie robię pączków wolę gniazdka (pączki hiszpańskie) ale jak skorzystasz z przepisu Doroty z mojewypieki na pewno wyjdą udane spójrz np na te http://mojewypieki.blox.pl/2011/01/Paczki-przepis-IV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moni, widzimy się w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.02.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Moni, widzimy się w niedzielę ? najprawdopodobniej Wszystko zależy jeszcze od tego czy moi rodzice nie przyjadą z prezentem imieninowym dla Lili (coś przebąkiwali ostatnio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts