emiranda 12.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 http://www.emoty-gg.eu/mini/66.gif Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mój stól na samym początku też omal do poprawki nie poszedł, ale obawiałam się właśnie tego, że w tych podróżach ucierpi jeszcze wiecej, chociaż generalnie MD dobrze zabezpiecza meble na czas transportu i dałam spokój. Nie powiem jednak - gotowość MD do odbioru stołu i naprawy była, bez problemu. Mój stół ma pochlapane nogi jakąś wiśniową bejcą, ale że to raczej mało wyeksponowane miejsce to odpuściłam - blatu bym już nie darowała Teraz jednak zaczął skrzypieć przy normalnym nacisku podczas posiłku i to mnie już drażni. Higrometr stoi w jadalni i mam 40% wilgotność powietrza więc raczej się nie zasuszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Teraz jednak zaczął skrzypieć przy normalnym nacisku podczas posiłku i to mnie już drażni. Higrometr stoi w jadalni i mam 40% wilgotność powietrza więc raczej się nie zasuszył A Twój ma jakieś*metalowe elementy? Pewnie tak Może trzeba coś posmarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A Twój ma jakieś*metalowe elementy? Pewnie tak Może trzeba coś posmarować? Tak, mechanizm do rozsuwania, ale to nie mechanizm skrzypi, tylko drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ps. Czy ja gdzieś pisałam, że jestem żarłok? Kłamałam - jestem mega żarłok Godzinkę już leżę po obiedzie i nadal czuję, że mocno przesadziłam z dokładkami.... Jak będę miała siły się podnieść, to zamiast robić chrust wyciągnę męża na drugi dziś spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Tak, mechanizm do rozsuwania, ale to nie mechanizm skrzypi, tylko drewno. A jesteś pewna? Może jakieś łączenia, a może drewno też*się przesmarowuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ps. Czy ja gdzieś pisałam, że jestem żarłok? Kłamałam - jestem mega żarłok Godzinkę już leżę po obiedzie i nadal czuję, że mocno przesadziłam z dokładkami.... Jak będę miała siły się podnieść, to zamiast robić chrust wyciągnę męża na drugi dziś spacer Właaaśnie! Jak ten chrust Ćwierczakiewiczowej? Już miałam robić któregoś dnia, ale okazało się*że nie mam spirytusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A jesteś pewna? Może jakieś łączenia, a może drewno też*się przesmarowuje? Ręki uciąć nie dam, ale teraz nic mnie nie zmusi, żeby się wczołgać pod stół i sprawdzać. Zlecę misję rozpoznania problemu małżonkowi, zwłaszcza, że stół skrzypi na "jego miejscu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Właaaśnie! Jak ten chrust Ćwierczakiewiczowej? Już miałam robić któregoś dnia, ale okazało się*że nie mam spirytusu Rewelacja, ale musisz przyjąć poprawkę na to, że ja łasuch na słodkosci i nawet zakalce mi smakują Nie robiłam dokładnie jak w przepisie, ale zdrowo ciasto oberwało wałkiem i wyszły rzeczywiście jak chrust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ale Ty z jakiejś bezglutenowej mąki tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Tak, innej nie mogę jak chcę to później również konsumować Ale zdarza się, że jak mam mieć gości to dla nich przygotowuję z normalnej, bo większa szansa na powodzenie kulinarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.02.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Tak, innej nie mogę jak chcę to później również konsumować Ale zdarza się, że jak mam mieć gości to dla nich przygotowuję z normalnej, bo większa szansa na powodzenie kulinarne Cały czas zapominam o tym, bo Ty w tych chrustach oponkach itp tak śmigasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.02.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Cały czas zapominam o tym, bo Ty w tych chrustach oponkach itp tak śmigasz ... Monia, bo ja monotematyczna jestem - jak się czegoś czepię, to nie ma zmiłuj Ja zaczęłam robić tuńczyka wg Twojego przepisu, to jedliśmy go co drugi dzień przez dwa tygodnie W następny tydzień chrust też będzie, bo się umówiliśmy ze znajomymi, że pomogą "wywijać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Elena ja niestety żadnych zdolności chrustowo-pączkowych;) a nawet chęci nie mam, nad czym mąż ubolewa:) Monia a ty gdzie się chowasz???? chyba z K się pogodziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia coś ty wczoraj nabroiła, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia, coś autku zrobiła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia coś ty wczoraj nabroiła, a? Monia, coś autku zrobiła??? Dziewczyny, ale z Was szpiegówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dziewczyny, ale z Was szpiegówy Mów mi od dziś: Sherlocku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Szpiegówy jak szpiegówy ale jak zsynchronizowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts