Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Monia postanowiła zabawić się w Małysza, ale zapomniała, że jedzie samochodem, a nie na nartach ;)

A tak na poważnie, to nie zauważyła na drodze "leżącego policjanta" i chyba uszkodziła miskę olejową :( dzisiaj będą ściągać samochód do mechanika, aby go obejrzał

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak przeskoczyła policjanta to jak skok na muldzie w rajdach terenowych - pozazdrościłaś Małyszowi nowej kariery?

Mam nadzieję, że samochód da się bezproblemowo naprawić, a z Monią chyba wszystko ok skoro dziewczyny o obrażeniach nie donoszą ?

Ja jestem więcej niż pewna, że Monia po prostu napić się chciała, a dobry policjant tylko Ją upewnił w przekonaniu, że samochodem po imprezie się nie wraca;):no:.

Ja jestem więcej niż pewna, że Monia po prostu napić się chciała, a dobry policjant tylko Ją upewnił w przekonaniu, że samochodem po imprezie się nie wraca;):no:.
:confused:

wy jesteście w zmowie. ja nie wiem nic , tylko tyle ,że Monia ma miskę olejową do wymiany:confused:

Monia, kocham cię, jesteś boska :rotfl:
juz napisałam Lidzia u ciebie:)

nie wierzę na prawdę sztuczny policjant leży na drodze????

prosze zrobcie mi zdjęcie:lol2::lol2::lol2:w życiu nie widziałam takowego:) i też jak Monia bym się zachowała.

tak szokować ludzi, przecież jakbym po nim przejechała, to bym zwariowała, nie wiedząc ,że to sztuczny

Moni a ja w podziękowaniu to przylazłam ( do 1 w nocy musiłam siedzieć żeby się w głowie nie kreciło a i tak spać nie mogłam :()

i zddrówka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaa i mam nadzieję że Lesio pomoże... ojjjjjjjjjjjjjjjj na długo zapamiętasz ten wieczór...szkoda że w taki sposób :(

MArzę o faworkach na czwartek. Ale zamomniałam podczas wybory blatu, ze nie mam stolnicy a na drewnianym blacie raczej srednio bym chciała kroić. Zamówiłam u stolarza na cito stolnicę drewnianą 60x80 - myślicie że starczy taka wielkość ?

monia - przystojny był ten leżący ? Masz fotkę ?

MArzę o faworkach na czwartek. Ale zamomniałam podczas wybory blatu, ze nie mam stolnicy a na drewnianym blacie raczej srednio bym chciała kroić. Zamówiłam u stolarza na cito stolnicę drewnianą 60x80 - myślicie że starczy taka wielkość ?

monia - przystojny był ten leżący ? Masz fotkę ?

wystarczy :) ja też mam robiona ale ze sklejki bo nigdzie nie mogłam kupić takiej żeby była idealnie dopsaowana do mojego blatu względem długości i głębokości i kazałam sobie zrobić wyższy tył i boki niż mają te kupne stolnice :)

wystarczy :) ja też mam robiona ale ze sklejki bo nigdzie nie mogłam kupić takiej żeby była idealnie dopsaowana do mojego blatu względem długości i głębokości i kazałam sobie zrobić wyższy tył i boki niż mają te kupne stolnice :)

Zuzka, a nie przeszkadzają Ci te podwyższone boki np. przy wałkowaniu ciasta? Chociaż przy dużej stolnicy, to chyba ten wałek nawet nie zahacza o boki stolnicy...

Ps. pytałaś może męża o ten mój nieszczęsny antisol?

Dzień "dobry"??? ;)

Widzę że coś się dzieje to i wątek się kręci ;)

Wstałam dziś po 7 i nawet na forum byłam, ale nikt nic nie pisał, więc się moim dokonaniem (pobudką w środku nocy) pochwalić nie mogłam :no:

Coś mnie rozbiera, nos zatkany, nie mogłam w ogóle spać

A samochód, jak czytałyście mojego rzecznika prasowego :lol: (Lidzia pozdro!) dokonał niezłego wyskoku ;)

Zmierzałam akurat w kierunku naszej Zuz@nki na pokaz naczyń Tupperware i w ciemnej uliczce się podstawił mi się ten rzeczony "policjant"

Ja przejęłam nazewnictwo po mężu i nazywam tego ... pip ... stwora speed bump'em (Moni "also known as sleeping policeman")

Ot i cała historia