lidszu 13.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia postanowiła zabawić się w Małysza, ale zapomniała, że jedzie samochodem, a nie na nartach A tak na poważnie, to nie zauważyła na drodze "leżącego policjanta" i chyba uszkodziła miskę olejową dzisiaj będą ściągać samochód do mechanika, aby go obejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A tak na poważnie, to nie zauważyła na drodze "leżącego policjanta" i przejechała po Panu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 i przejechała po Panu ? przeskoczyła właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia dziekuje bardzo za polecanego bloga zrobie paczki luksusowe napisze jak mi wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.02.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia...cokolwiek nawywijałas-jestesmy z Tobą, Łobuzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No jak przeskoczyła policjanta to jak skok na muldzie w rajdach terenowych - pozazdrościłaś Małyszowi nowej kariery?Mam nadzieję, że samochód da się bezproblemowo naprawić, a z Monią chyba wszystko ok skoro dziewczyny o obrażeniach nie donoszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 przeskoczyła właśnie n nie nie wierzę żywego policjanta przejechała??? czy wy tak nazywacie próg zwalniający??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 n nie nie wierzę żywego policjanta przejechała??? czy wy tak nazywacie próg zwalniający??? Monia litości :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia litości :lol2: :jawdrop:a co to było??? ja zamiast czytać Millenium, czekam na repotraż z przygody Moni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No jak przeskoczyła policjanta to jak skok na muldzie w rajdach terenowych - pozazdrościłaś Małyszowi nowej kariery? Mam nadzieję, że samochód da się bezproblemowo naprawić, a z Monią chyba wszystko ok skoro dziewczyny o obrażeniach nie donoszą ? Ja jestem więcej niż pewna, że Monia po prostu napić się chciała, a dobry policjant tylko Ją upewnił w przekonaniu, że samochodem po imprezie się nie wraca;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja jestem więcej niż pewna, że Monia po prostu napić się chciała, a dobry policjant tylko Ją upewnił w przekonaniu, że samochodem po imprezie się nie wraca;). wy jesteście w zmowie. ja nie wiem nic , tylko tyle ,że Monia ma miskę olejową do wymiany:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 n nie nie wierzę żywego policjanta przejechała??? czy wy tak nazywacie próg zwalniający??? Monia, kocham cię, jesteś boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia, kocham cię, jesteś boska juz napisałam Lidzia u ciebie:) nie wierzę na prawdę sztuczny policjant leży na drodze???? prosze zrobcie mi zdjęcie:lol2::lol2:w życiu nie widziałam takowego:) i też jak Monia bym się zachowała. tak szokować ludzi, przecież jakbym po nim przejechała, to bym zwariowała, nie wiedząc ,że to sztuczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 nie mogę:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Moni a ja w podziękowaniu to przylazłam ( do 1 w nocy musiłam siedzieć żeby się w głowie nie kreciło a i tak spać nie mogłam ) i zddrówka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa i mam nadzieję że Lesio pomoże... ojjjjjjjjjjjjjjjj na długo zapamiętasz ten wieczór...szkoda że w taki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 MArzę o faworkach na czwartek. Ale zamomniałam podczas wybory blatu, ze nie mam stolnicy a na drewnianym blacie raczej srednio bym chciała kroić. Zamówiłam u stolarza na cito stolnicę drewnianą 60x80 - myślicie że starczy taka wielkość ? monia - przystojny był ten leżący ? Masz fotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 MArzę o faworkach na czwartek. Ale zamomniałam podczas wybory blatu, ze nie mam stolnicy a na drewnianym blacie raczej srednio bym chciała kroić. Zamówiłam u stolarza na cito stolnicę drewnianą 60x80 - myślicie że starczy taka wielkość ? monia - przystojny był ten leżący ? Masz fotkę ? wystarczy ja też mam robiona ale ze sklejki bo nigdzie nie mogłam kupić takiej żeby była idealnie dopsaowana do mojego blatu względem długości i głębokości i kazałam sobie zrobić wyższy tył i boki niż mają te kupne stolnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.02.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 wystarczy ja też mam robiona ale ze sklejki bo nigdzie nie mogłam kupić takiej żeby była idealnie dopsaowana do mojego blatu względem długości i głębokości i kazałam sobie zrobić wyższy tył i boki niż mają te kupne stolnice Zuzka, a nie przeszkadzają Ci te podwyższone boki np. przy wałkowaniu ciasta? Chociaż przy dużej stolnicy, to chyba ten wałek nawet nie zahacza o boki stolnicy... Ps. pytałaś może męża o ten mój nieszczęsny antisol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dzień "dobry"??? Widzę że coś się dzieje to i wątek się kręci Wstałam dziś po 7 i nawet na forum byłam, ale nikt nic nie pisał, więc się moim dokonaniem (pobudką w środku nocy) pochwalić nie mogłam Coś mnie rozbiera, nos zatkany, nie mogłam w ogóle spać A samochód, jak czytałyście mojego rzecznika prasowego (Lidzia pozdro!) dokonał niezłego wyskoku Zmierzałam akurat w kierunku naszej Zuz@nki na pokaz naczyń Tupperware i w ciemnej uliczce się podstawił mi się ten rzeczony "policjant" Ja przejęłam nazewnictwo po mężu i nazywam tego ... pip ... stwora speed bump'em (Moni "also known as sleeping policeman") Ot i cała historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 tak szokować ludzi, przecież jakbym po nim przejechała, to bym zwariowała, nie wiedząc ,że to sztuczny :rotfl: nie no, posikam się dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts