pasie 16.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 my też jesteśmy faworkojadami:yes: za paczkami nie przepadamy:no: w tym roku będą kupne... bo tata nad morzem a on rządzi faworkowo;) doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Moniu - co to za podkładki? Skąd? A to jest .... paaaam, pam, pam pam, paaaaaaam ... IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Moje dziecię sobie na dzisiaj takie zamarzyło, a ja dotąd nie przepadałam za takowymi, więc nie robiłam. Dzisiaj będzie mój debiut:) No to powodzenia. I pamiętaj wałkuj do przezroczystego ciasta A za wszystkie czasy się wyżyjesz na wałku Przyda Ci się I przy okazji:D-Monia daj przepis na ten rwany omlet z rodzynkami, co to kiedyś o nim pisałaś, bo mam go cały czas w głowie:rolleyes: Ten omlet robię tak jak każdy inny, z ubitymi białkami i po prostu na patelni rwę na kawałki i dalej na masełku obsmażam Tak, mogę wiele o tym powiedzieć ... http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Złość/083.gif No gdyby nie maszyna ... Czyli zupkę można robić Na szparagi czekamy razem Takiego smaka mi zrobiłyście, że idę robić faworki i... oponki;) Moje znikają w takim tempie, że jak tak dalej pójdzie, będę robić za parę godzin kolejne ale naszą Panią do pomocy wkrecilam, mam nadZieję, ze właśnie takie cieniuśkie robi, ale mam smaka. Super że masz taką możliwość! doberek:) Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A to jest .... paaaam, pam, pam pam, paaaaaaam ... IKEA Fajna i tania:) Są też jak widzę czarne Muszę sobie zrobić listę zakupów do ikei i w końcu pojechać (mój M. nienawidzi ikei i b. rzadko tak jeździmy, a jak już jesteśmy to mnie pogania ja jestem w amoku i zawsze zapomnę połowy z tego po co przyjechałam). Muszę się tym razem porządnie przygotować i nie dać zbić z tropu:) Początek listy od Moni: patelnia i podkładki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Przyszłam się pochwalić ... taaaadaaam... http://desmond.imageshack.us/Himg638/scaled.php?server=638&filename=faworki.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Wszyscy Święci!!! To Tyyy!!! Raśka, wariatko :lol2: Przebiłaś*wszystkich Ile czasu to smażyłaś? I na jakiej ilości oleju Widzę że cienkie wałkowanie bardzo wzięłaś do siebie No to młody może poszeleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A niech Was wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 o qrka:o uciekam stąd:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 o rany Rasia!!!!!! Monia na oleju robisz chrust:confused:faworki u was się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Monia na oleju robisz chrust:confused:faworki u was się mówi No nie na smalcu (na oleju słonecznikowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 moja teściowa robi pyszny na plancie:yes:ale w tym roku się leniła , i ani raz nie zrobiła:( tylko ....kupiła pączki w cukierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Monia, a w oczach też*Ci się dziś dwoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No nie na smalcu Monia, ale dlaczego nie na smalcu, wszyscy mówią, że na smalcu najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 no nie, tylko ten cholerny internet raz działa raz nie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Monia, ale dlaczego nie na smalcu, wszyscy mówią, że na smalcu najlepsze? dlatego że miałam olej (i w przepisie też był) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja poważnie pytam, a widziałaś, ze ktos na smalcu robił, jak pamietam moja babcia robiła na smalcu, ja tez robie na oleju, może ktoś tu sie wypowie czyrobił na smalcu, bo mi sie wydaje, że to nie zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja poważnie pytam, a widziałaś, ze ktos na smalcu robił, jak pamietam moja babcia robiła na smalcu, ja tez robie na oleju, może ktoś tu sie wypowie czyrobił na smalcu, bo mi sie wydaje, że to nie zdrowe. Ja osobiście nigdy smalcu nawet nie kupiłam. Ale też słyszałam że pączki, schabowe, faworki, moja koleżanka w podstawówce nawet frytki - tylko na smalcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja osobiście nigdy smalcu nawet nie kupiłam. Ale też słyszałam że pączki, schabowe, faworki, moja koleżanka w podstawówce nawet frytki - tylko na smalcu A z czym ruskie pierogi jesz? Mój mąz uważa, że najlepsze sa ze skwareczkami ze sloniny, bo ja nawet ruskie wole z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 spróbujcie smażyć faworki na plancie:yes: bardzo dobre wychodzą. a ja ruskie raz ze skwarkami, raz z cebulką na masełku zrumienioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja osobiście nigdy smalcu nawet nie kupiłam. Ale też słyszałam że pączki, schabowe, faworki, moja koleżanka w podstawówce nawet frytki - tylko na smalcu schabowy na smalcu - ohyda, przynajmniej mi nie smakuje. Zresztą ja w ogóle nie lubię smalcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.