monika996 17.02.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Monia to TY masz wyjatkowo spokojne dzieci (dziecko?), przy moim nie byłoby to mozliwe spac tak dlugo. Wczoraj robiłam porzadki w pokoju nad garazem, my go nie uzywamy, tylko wowczas jak mnóstwo gości przyjeżdza, padalm z nog na chwile sie połozyłam i chyba na sekunde zasnelam i slysze Mamusiu. Skad mój 16 latek miał wiedziec,(?), ze jego mama spi. Więc jak nic Cie rano nie budzi, to jestes szczęśliwą kobieta 16sto latek?????? Ostatnio wstajemy z K ok 10:30-11:00. Masakra. Codziennie jestem coraz bardziej zła, ale i tak nie mogę się wcześniej zgrzebać z wyrka Monia czas na zmiany:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.02.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Monia czas na zmiany Wiem wiem, ale nie mogę! Nawet zmusić*się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Może jakieś rodzeństwo dla Lil? Na pewno zmusi do wcześniejszego wstawania. Gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nie, nie. Pomogłoby gdyby Monia poszła do pracy (typu biurowego), gdzie musiałaby być np. o 9 na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 17.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Kafle to Baldocer Delie Marfil W czarnej łazience jest w ksztłcie litery L przez całą szerokość oświetlenie LED. Tam dojdzie jeszcze pleksa. Zakład jest jakieś 200m od domu, cały czas mi nie po drodze jeszcze raz o ten świetlik w suficie chciałabym zapytać,czyli robili Ci go facecie od karton gipsu?dali ledy w zagłębienie ,a na to masz dać pleksę-aby zasłonić źródło światła tylko aby był liniowy efekt świetlny?Czy te ledy ci dają nastrój czy oświetlają.Ja zastanawiam się nad takim czymś tylko ze świetłówką-gotowe lampy chorsa lub aquaform w tym stylu drogie diabelsko.Tylko czy mogłabyś mi zrobić zdjęcie z bliska ,bo zastanawiam się co będzie trzymało tę pleksę, jak wyglada połączenie jej z karton gipsem-dali tam jakiś uchwyt? Edytowane 17 Lutego 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 17.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Albo jak Lil pójdzie do przedszkola to trzeba ją będzie rano wyszykować i nie ma zmiłuj - trzeba będzie wstać rano;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nie zmuszajcie Nocnego Marka do wstawania rano, to nie zgodne z jego natura. Mala bedzie chodziła do przedszkola na 10 i to K bedzie ja odwoził, a Monia nie nadaje sie chodzic do pracy na 9 czy 10, wiec musi zalożyc własną działalność i byc niezależna. Na wszystko jest rada, czy ktoś, kiedyś zmuszał rannego ptaszka do spania do 12 w dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Monia dla Twojego Bengala z okazji Światowego Dnia Kota serdeczne MIAU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 nie , nie praca na 9 i do 17 w biurze:confused: chyba by tego Monia nie zniosła. kiedy by znalazła czas na sen i gotowanie;) ale drugi dzieciaczek;) trochę wytrąciłby ją z dotychczasowego rytmu dnia:lol2::lol2: ale na jak długo?????? drugie dziecko też by było tak wychowane jak Lil;) monia a może jakieś ćwiczenia w fitnesie???? ja tak zrobiłam i wstaję o 8.33;) żeby zdąrzyć na 10( 5-10 minut jazdy samochodem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.02.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 wpadłam na sek powiedzieć że właśnie złamałam wałek na cieście na faworki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 wpadłam na sek powiedzieć że właśnie złamałam wałek na cieście na faworki! Dobrze, że tym razem "ucierpiało" ciasto a nie K. Jeśli fitness miałby być motywacją do wstania dla śpiocha to felerny śpioch! Śpioch lubi spać, a nie się wyginać o niedorzecznych porannych godzinach. Przedszkole też nic nie da - tak jak ktoś napisał Lil będzie w przedszkolu o 10 i to dowieziona przez K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 wpadłam na sek powiedzieć że właśnie złamałam wałek na cieście na faworki! :rotfl: Musisz zacząć tłuc tłuczkiem do mięsa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 wpadłam na sek powiedzieć że właśnie złamałam wałek na cieście na faworki! z rana energia Cię rozsadza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 O łaaaaaa-Monia...boję sie Ciebie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 no nic tylko za wcześnie wstała:p a ja jestem śpioch i wstaję na pilates:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 no nic tylko za wcześnie wstała:p a ja jestem śpioch i wstaję na pilates:p ja też jestem ale wstaje:yes: - budzik sobie nastawiam na 8.30 poleżę trochę i wstaje bo muszę Zu obudzić a ona lubi pospać, o 10 najpóźniej musimy byc w przedszkolu - mam ciężko jak mi spada poziom hormonów tarczycowych to w tym okresie mogłabym ciągle spać ale jak tylko zmienię dawkę to mogę spać po 5 godzin i jestem wyspana:yes: jedyne co to Starszaka wytresowałam, żeby sam się do szkoły szykował - mam ponad godzinkę spania dłużej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja też jestem ale wstaje:yes: - budzik sobie nastawiam na 8.30 poleżę trochę i wstaje bo muszę Zu obudzić a ona lubi pospać, o 10 najpóźniej musimy byc w przedszkolu - mam ciężko jak mi spada poziom hormonów tarczycowych to w tym okresie mogłabym ciągle spać ale jak tylko zmienię dawkę to mogę spać po 5 godzin i jestem wyspana:yes: jedyne co to Starszaka wytresowałam, żeby sam się do szkoły szykował - mam ponad godzinkę spania dłużej:D a jak moj chodził do przedszkola, to wstawałam o 8. 30. a potem z nim sobie ucinałam drzemkę poobiednią . Bo on za nic nie usnął w przedszkolu:p a szkoła na 8. jechałam abo w piżamce w lato, albo w piżamce i na to dresiku w zimę , apotem szłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Sluchajcie mój M nastawia sobie budzik na 6.10, żeby wstac o siódmej i tak co 7 min pobudka i nie może wstac, ja mu sie zreszta nie dziwie jak idzie spac 1 -2, ale wcześniej nie umie zasnac. Tak już ma i ja wiem, że to nie jest jego widzimisie, tylko tak jego organizam funkconuje. Ja natomiast jak musze rano wstac to budze sie bez budzika i moge od razu wstawac, ale nie lubie chodzic spac po 24. To zostało nam dane przez matke nature i burzenie tego powoduje u nas niepotrzebny stres, wiec wypada uszanowac czyjes upodobania i namawiac go że ........ To tak jak z ekstrawertykiem i introwertykiem jeden nie może za to ze najpierw mówi potem myśli (to tak w skrócie) a drugi nic nie może, że nic nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.02.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ale my Monię namawiamy, bo sama tego chce:)Ja też bym wolała spać do 10, ale muszę wstać (do dziecka albo do pracy). Mówi się trudno. I też wstaję z wielkim bólem jak Twój M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja też chodzę spać grubo po północy a wstaje bo muszę a nawet jak mam luz to dłużej jak do 10 nie umiem spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts