monika996 17.02.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ale my Monię namawiamy, bo sama tego chce:) Ja też bym wolała spać do 10, ale muszę wstać (do dziecka albo do pracy). Mówi się trudno. I też wstaję z wielkim bólem jak Twój M. oczywiście nie namawiamy Moni:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.02.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ale my Monię namawiamy, bo sama tego chce:) Raczej nie chce, tylko chciałaby móc A to troszkę co innego Już*różne warianty przetestowałam. Kiedyś*nawet wykupiłam sobie karnet na basen na godziny przedpołudniowe. Skończyło się tym, że prawie cały przepadł, bo najpierw było przestawianie budzika po 100 razy a potem było - pójdę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Raczej nie chce, tylko chciałaby móc A to troszkę co innego Już*różne warianty przetestowałam. Kiedyś*nawet wykupiłam sobie karnet na basen na godziny przedpołudniowe. Skończyło się tym, że prawie cały przepadł, bo najpierw było przestawianie budzika po 100 razy a potem było - pójdę jutro Monia ty młoda jesteś , nie martw się na starość się przestawia:p przecież już ci mówiłam. gdzieś w okolicach 35-40 będziesz łapać życie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Monia ty młoda jesteś , nie martw się na starość się przestawia:p przecież już ci mówiłam. gdzieś w okolicach 35-40 będziesz łapać życie Ale Monia łapie życie, tylko w innych godzinach A po 35-tce to życie przelatuje przez palce, ja nie nadążam już z łapaniem.... Do niedawna nie wyobrażałam sobie życia bez pracy, a od jakiegoś czasu dojrzewam do tego, że praca to strata czasu Monia, a Ty kolejne podejście do faworków robiłaś? Nieźle musiałaś tym wałkiem trzaskać, że się biedaczek ugiął Ja kiedyś też rozwaliłam jeden, fakt że nie na cieście, ale w afekcie byłam Od tamtej pory zawsze mam jeden w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.02.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Ja kiedyś też rozwaliłam jeden, fakt że nie na cieście, ale w afekcie byłam Jak to w afekcie!!!? A to że robiłam drugie podejście, to akurat nie dziwne, bo ja tak często mam. Jak ruszę z czymś to czasami kilka razy pod rząd robię by potem mieć dość na dłuuuugo Poza tym chciałam obdarować teścia i przekazać przez niego porcję dla moich rodziców Ale wałkowanie popsutym wałkiem tak mi dało w kość, że faworki na razie odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Spokojnie, zbrodni nie było Fakt, ja też jak się przyssam do czegoś, to "wałkuję" do bólu (tak jak makaron z tuńczykiem wg Twojego przepisu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.02.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja tez dzis robie makaron z tunczykiem-chyba po raz trzysta czterdziesty piąty, od kiedy Monia sie nim podzieliła:lol:Monia, z czego masz listwy przypodłogowe do teakowej podłogi w lazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.02.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 a jak kulinarnie!!!to u mnie dziś na zimno:p galaretka wieprzowa z ciepłymi bułeczkami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Hazel - mam płytki na ścianach do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 a u mnie na szybko;) parówki w cieście francuskim ostatnio Zuza mi o nich przypomniała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Hazel - mam płytki na ścianach do podłogi Monia-u mnie tez tak bedzie, ale nie wiem własnie, czy wtedy jakies listwy przypodłogowe muszą byc...zeby ukryc łaczenia płytek z teakiem... Edytowane 18 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Monia-u mnie tez tak bedzie, ale nie wiem własnie, czy wtedy jakies listwy przypodłogowe muszą byc...zeby ukryc łaczenia płytek z teakiem... no ale jak taka listwa będzie wyglądać? u mnie jest normalnie, tak jakby na podłodze były płytki, tylko jest teak a my mieliśmy robić "BAU WANA" ale najpierw sprzątanie, teraz Lil śpi, potem obiad ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 18.02.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Lil śpi, a Ty Monia na forum? Niemożliwe Czyżby K w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Monia spójrz na stronę 436 na pierwszego posta,napisałam Ci coś-bo na pewno przeoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.02.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Chyba tam sniegu macie pod dostatkiem wiec bialego pana mozesz zrobic jutro Ja juz po obiedzie i na jutro tez czesciowo przygotowany.Ciagle przymierzam sie do faworek (w czwartek odpuscilam ) i nie moge sie w sobie zebrac.Zrobic jeszcze bym zrobila ale jak pomysle o kolejnym obzarstwie i coraz bardziej oddalajacej sie szczupłej sylwetce to cos mnie tak trzyma na tym stołku przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 No, zrobiliśmy bau wana Lili nazwała go "dziadziuś piotuś" Salik ... no właśnie K nie wpadł na żaden pomysł, i ... Lili wstała Basiu, już idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 jeszcze raz o ten świetlik w suficie chciałabym zapytać,czyli robili Ci go facecie od karton gipsu?dali ledy w zagłębienie ,a na to masz dać pleksę-aby zasłonić źródło światła tylko aby był liniowy efekt świetlny?Czy te ledy ci dają nastrój czy oświetlają.Ja zastanawiam się nad takim czymś tylko ze świetłówką-gotowe lampy chorsa lub aquaform w tym stylu drogie diabelsko.Tylko czy mogłabyś mi zrobić zdjęcie z bliska ,bo zastanawiam się co będzie trzymało tę pleksę, jak wyglada połączenie jej z karton gipsem-dali tam jakiś uchwyt? No faktycznie przeoczyłam. Sorki Te korytka robili mi faceci od sufitów gk, a w łazience glazurnik Ledy zamontował mój mąż (podwiesił na kątowniczkach cienką drewnianą listewkę*i do niej przykleił listwę led). Mamy w tych korytkach mocne ledy także są bardzo jasne. Wolałam ledy, bo to komunikacyjne oświetlenie, albo łazienkowe, czyli dla jarzeniówek trochę nie bardzo. Zatem odpowiadając na Twoje pytanie o nastrój/oświetlenie - zdecydowanie oświetlenie. W łazience, w holu korzystamy w zasadzie tylko z tego Pleksę (większą wymiarem od tej dziury) wkładasz tam po prostu i opiera się na kg. Nie mogę Ci jeszcze pokazać zdjęcia bo szanowny małżonek się obija i nie chce mu się powskładać tych pleks, ale za to możesz spojrzeć na takie samo rozwiązanie u naszej forumowej myszy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?143575-quot-Z-widokiem-2-quot-pracowni-Domy-z-wizja&p=4948646&viewfull=1#post4948646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 u naszej forumowej myszy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?143575-quot-Z-widokiem-2-quot-pracowni-Domy-z-wizja&p=4948646&viewfull=1#post4948646 Monia, pod tym linkiem (pewnie dzięki naszemu "wspaniałemu" forum) otwiera się jakiś inny dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Inny, ale są tam zdjęcia 78 mysz. Nie ma? (bo mi się otwiera to co trzeba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Inny, ale są tam zdjęcia 78 mysz. Nie ma? (bo mi się otwiera to co trzeba) są, myślałam, że wkleiłaś odnośnik do dziennika Myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts