Barbara74 18.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 dzięki Monia już patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ciaru maru ciaru maru (czary mary wg Lil): Mąż wreszcie zechciał przerobić kable i tym oto sposobem mamy: http://img42.imageshack.us/img42/5775/zdjcie212.jpg http://img404.imageshack.us/img404/7754/zdjcie1ro.jpg http://img845.imageshack.us/img845/5397/zdjcie3c.jpg http://img546.imageshack.us/img546/1167/zdjcie2e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 pięknie, nastrojowo a co to za pościel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ulalaaaaaaaaaaaaaa:jawdrop: Monia, śpisz od strony garderoby czy łazienki:rolleyes: A zmieścicie tam jeszcze szafki nocne? pytam, bo pamiętam niedawno był taki temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Monia, czy ja już mówiłam, że uwielbiam Twoją sypialnię ? Nie? No to teraz mówię Zdradzisz co to za pościel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 i na co ty tym razem wskoczyłaś, że znowu taka fotka z góry cieszy nasze oczy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Rewelaaaaaaaaaaaaaaaaacja, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 pięknie, nastrojowo a co to za pościel ? dzięki pościel z tikeja (MM Studio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A zmieścicie tam jeszcze szafki nocne? pytam, bo pamiętam niedawno był taki temat... Jeśli znajdę szafki do 45cm szer, to tak (wybrałam większe łóżko to teraz muszę*kombinować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 piekna, nastrojowa sypialnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 aaa i u mnie na stole też często ląduje makaron z tunczykien vel Monia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Monia, czy ja już mówiłam, że uwielbiam Twoją sypialnię ? Nie? No to teraz mówię A pościel kupowałam razem z Anulą. Ona świadkiem ile się nad nią nazastanawiałam i na co ty tym razem wskoczyłaś, że znowu taka fotka z góry cieszy nasze oczy:rotfl: spryciula jesteś emiranda, dzięki. Mnie też się podoba. I w ogóle lubię*bardzo tę sypialnię. A pomyśleć że to pokój na który nie miałam żadnego pomysłu. Teraz wydaje się być najbardziej przemyślanym i trafionym z całej reszty domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 piekna, nastrojowa sypialnia! Dzięki Anetko. No i super, że ten tuńczyk tak Wam przysmakował. Chciałam się*podzielić moim ulubionym przepisem na sos, ale spodziewałam się, że większość na hasło "tuńczyk" nawet nie podejmie próby Dlatego tym bardziej sprawia mi radość kiedy mówicie że często robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 emiranda, dzięki. Mnie też się podoba. I w ogóle lubię*bardzo tę sypialnię. A pomyśleć że to pokój na który nie miałam żadnego pomysłu. Teraz wydaje się być najbardziej przemyślanym i trafionym z całej reszty domu spryciula jesteś Faktycznie, ona ma cos w sobie, przyciaga wzrok i mozna poczuć w niej atmosfere takiej intymnosci, chyba nie umiem wyrazic tego co myślę, to może po prostu powiem bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aha, śpię od strony garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Monia wyszło suuuper - tak klimatycznie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 : I w ogóle lubię*bardzo tę sypialnię. A pomyśleć że to pokój na który nie miałam żadnego pomysłu. Teraz wydaje się być najbardziej przemyślanym i trafionym z całej reszty domu Pięknie ... i tak to zwykle bywa, że jak odpuszczamy to usilne myślenie i wrzucamy luuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz to wychodzi zawsze coś fajnego, nieprzekombinowanego coś co płynie z wnętrza nas. Ale powiedziałam BJUTI i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Patrzę na foty i nasunęły mi się 2 pytania: Jaki w końcu wybrałaś materac? Czy nie zawadzacie o lampy wstając/kładąc się/otwierając drzwi? Śledzę wasz domek i ciągle coś nowego masz, cały czas uzupełniacie braki ... u nas jakaś porażka. Nic nie drgnęło od wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aha, śpię od strony garderoby strzelałabym w ciemno:rotfl: Też bym tak spała:lol2: Tylko, że ja zawsze po lewej, więc bym musiała garderobę przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jeśli znajdę szafki do 45cm szer, to tak (wybrałam większe łóżko to teraz muszę*kombinować)na zamówienie zrób!!! ja mam 40 stki;) strzelałabym w ciemno:rotfl: Też bym tak spała:lol2: Tylko, że ja zawsze po lewej, więc bym musiała garderobę przenieść a ja spię po prawej i tez do garderoby bliżej;) monia piekna sypialnia pokaż ścianę na wprost łózka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts