monsanbia 19.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Śledzę wasz domek i ciągle coś nowego masz, cały czas uzupełniacie braki ... u nas jakaś porażka. Nic nie drgnęło od wieków Ta, jasne. Nic się nie pojawia (lampy leżakowały aż K się wiął w końcu za kabelki. W oryginale były za krótkie i musiał robić nowe) Materaca nadal nie ma Czy nie zawadzamy - will see strzelałabym w ciemno:rotfl: Też bym tak spała:lol2: Tylko, że ja zawsze po lewej, więc bym musiała garderobę przenieść ale to też jest po lewej (w sensie po K lewej) na zamówienie zrób!!! ja mam 40 stki;) Pokazuj! Natentychmiast!!! Na przeciwko łóżka mam okno tarasowe i pusta ściana. Nic specjalnego Edytowane 19 Lutego 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Monia nie każ mi dziś , bo M usypia;) zresztą komórka po ciemku:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 mam coś znalazłam na komputerze to sa takie proste kosteczki:) z dziurą po boku na szpargały. czyli pięciościany;) zrobione z płyty , którą mam na ścinie tv w salonie, a ty masz z tego blat kuchenny;) ja mam lakierowane . pasuja mi pod drzwi paldao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ta, jasne. Nic się nie pojawia (lampy leżakowały aż K się wiął w końcu za kabelki. W oryginale były za krótkie i musiał robić nowe) Moni, właśnie chciałam napisać, że oczekiwałam, że będzie również fotorelacja z montażu, podobnie jak przy skygardenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Monia idę czytać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 mam coś znalazłam na komputerze[ATTACH]102086[/ATTACH][ATTACH]102087[/ATTACH] to sa takie proste kosteczki:) z dziurą po boku na szpargały. czyli pięciościany;) zrobione z płyty , którą mam na ścinie tv w salonie, a ty masz z tego blat kuchenny;) ja mam lakierowane . pasuja mi pod drzwi paldao Monika, co to za lampy? Wyglądają jak moja bijou w gabinecie A stoliczki-nakastliczki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Moni, właśnie chciałam napisać, że oczekiwałam, że będzie również fotorelacja z montażu, podobnie jak przy skygardenie oj Elena pzrypomniałaś mi nogi K;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Monika, co to za lampy? Wyglądają jak moja bijou w gabinecie A stoliczki-nakastliczki bardzo fajne Elena to sa takie chyba inspirowane BIJOU Z cASTORAMY:rolleyes: NAKASTLICZKI JUŻ MOJEGO PROJEKTU;) mogłyby być czarne , ale miałam akurat tą płyte , więc stolarz zrobił na próbę i....zostały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 oj chyba idę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ale to też jest po lewej (w sensie po K lewej) Ale minie chodzi o stronę leżącego w łózku K, tylko samą stronę łóżka/ściany kiedy się stoi do niego/niej przodem:lol2: W końcu masz drzwi po prawej i lewej stronie, a nie drzwi po prawej i lewej ręce K:rotfl: oj Elena pzrypomniałaś mi nogi K;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Na zdjęciu wygląda bardzo podobnie Do swojej sypialni chcę czarne stoliczki, mam podłogę z orzecha, więc raczej już z wyrazistymi fornirami nie poszaleję bo oczopląsu dostanę - będzie dąb barwiony na czarno. Problem tylko w tym, że nie mogę się doprosić o ich zrobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 oj chyba idę..... oj, ja chyba też, bo jutro pobudka w środku nocy... ehhh... i znowu oby do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 oj, ja chyba też, bo jutro pobudka w środku nocy... ehhh... i znowu oby do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Moni, właśnie chciałam napisać, że oczekiwałam, że będzie również fotorelacja z montażu, podobnie jak przy skygardenie Zamknął się w sypialni, a że mieliśmy dziś rano małe spięcie to udawałam że nie widzę co robi Moni No coś*takiego powinnam zrobić. Tylko że fornirowane mi żadne nie będą pasować (bo się*pewnie pogryzą z palisandrowymi drzwiami, a będą tuż koło nich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a czarne np.lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a czarne np.lakier? Nad takimi właśnie myślę Tylko kurzu się boję. Już podłoga mnie do szału doprowadza, kurz widać godzinę po myciu. Elena, trzymaj się. Byle do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.02.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 lampy superowe i sypialnia też , no i przedstaw tę parkę ,co to ,kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 lampy superowe i sypialnia też , no i przedstaw tę parkę ,co to ,kto to jest? dzięki parkę w sensie lampy? Z casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.02.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nad takimi właśnie myślę Tylko kurzu się boję. Już podłoga mnie do szału doprowadza, kurz widać godzinę po myciu. Elena, trzymaj się. Byle do piątku Dzień dobry ja już przy taśmie stoję i śrubki dokręcam... Monia, w sypialni masz nastrojowy półmrok, kurzu nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ale naklepałyscie...a Monia pewnie jeszcze śpi w swojej cudnej sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts