monika996 20.02.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ale naklepałyscie...a Monia pewnie jeszcze śpi w swojej cudnej sypialni... pewnie tak;) dzien dobry!!! ja juz tez na nogach i zbieram się na 9 na ćwiczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Elena - łącze się z Tobą w bólu, acz ja mam o tyle lepiej że do pracy 5 minut tramwajem. Monia - sypialnia super!A mogłabyś strzelić jakąś fotę sypialni w dziennym świetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Elena - łącze się z Tobą w bólu, acz ja mam o tyle lepiej że do pracy 5 minut tramwajem. Monia - sypialnia super! A mogłabyś strzelić jakąś fotę sypialni w dziennym świetle? A salik znów to samo:) Sypialnia wyszła super, nastrojowo, klimatycznie, trochę mrocznie. Bardzo mi się podoba. Stoliczki dałabym chyba w czarnym lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 A mogłabyś strzelić jakąś fotę sypialni w dziennym świetle? Ale żeby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Elena Wieczorem tak, ale w dzień jest tam jasno i niestety kurz niemiłosiernie znać . Wczoraj K zmywał i już trzeba Aneta o 7:35 jeszcze? No bój się Boga przecież*to dla mnie zabójcza pora. Ledwo co o 10 się zgrzebalam i to tylko dlatego że na 11 miał być facet od odkurzacza. Oczywiście zadzwonił że chory Sypialnia wyszła super, nastrojowo, klimatycznie, trochę mrocznie. Bardzo mi się podoba. Stoliczki dałabym chyba w czarnym lakierze. Dzięki Monik. Też mi te czarne po głowie łażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Co żeby co? Żeby popatrzeć na sypialnię! Nie rozumiem pytania Ciekawe czemu K musiał wczoraj myć podłogę w sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Co żeby co? Żeby popatrzeć na sypialnię! Nie rozumiem pytania A to na tych wczorajszych sypialni nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monia, ja mam jasna podłoge (jesion) i tez kurz widac, a jak swieci słońce to dramat, jak sie wprowadzilismy to zmywałam codziennie, ale teraz odpuściłam, udaję, że nie widzę. Natomiast jasne kafle w jadalni i kuchni czasem zmywam dwa razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Na wczorajszych było mało sypialnię widać, bo było... ciemno, nastrojowo i romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.02.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 :jawdrop:Sypialnia:jawdrop: Bo-ska!!!! Też bym chętnie zobaczyła w świetle dziennym Inspirowałaś się sypialnią efilo? Podobne jakby:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Na wczorajszych było mało sypialnię widać, bo było... ciemno, nastrojowo i romantycznie no wieczór był, to Wam nastrój zapodałam ale doooobra: http://img812.imageshack.us/img812/8070/img2689t.jpg http://img818.imageshack.us/img818/9213/img2694y.jpg http://img141.imageshack.us/img141/2948/img2690eb.jpg http://img4.imageshack.us/img4/6960/img2688aa.jpg Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pięęęęękna sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 mONIA WYMYŚLIŁAM NAKASTLIKI DO TWOJEJ SYPIALNI:wiggle: ja myślę o białych owalnych walcach;) takich stanowiących całóśc z lampami. takimi z tworzywa.ale nie wiem czy coś takiego dostaniesz???? a co myślisz o szklanych przeżroczystych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 monia ichyba macie żaluzje zewnętrzne, bo jasno u was . a ty tak długo śp[isz!!!!! przy zewnetrznych tak się spi!!!!jak byś miała tylko wewnętrzne zasłony gwarantuję ci ,że wstawałabyś wcześniej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 20.02.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Moniko, od kilku dni czytam Twoj dziennik. Narazie jestem na 110 stronie... Przeczytalam w czasie przerw od Twojego dziennika od deski do deski dziennik Balbiny200, Basi - Guthouse, Anuli, MagdyZZZ i jeszcze Twoj zamierzam i bede sie czula juz prawie madra . Wszystko wazne zapisuje sobie w excelu Przepisy tez bede To forum jest super! A sypialnia sliczna. Drzwi pieknie wygladaja. Tez bede miec dwie pary na jednej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.02.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jasne - bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 monia ichyba macie żaluzje zewnętrzne, bo jasno u was . a ty tak długo śp[isz!!!!! przy zewnetrznych tak się spi!!!! jak byś miała tylko wewnętrzne zasłony gwarantuję ci ,że wstawałabyś wcześniej:wiggle: Kochaaaana, moje rolety podnoszą się o wschodzie słońca (czyli teraz jakoś ok 7 rano, trochę przed). Nawet tego nie zauważam mONIA WYMYŚLIŁAM NAKASTLIKI DO TWOJEJ SYPIALNI:wiggle: ja myślę o białych owalnych walcach;) takich stanowiących całóśc z lampami. takimi z tworzywa.ale nie wiem czy coś takiego dostaniesz???? a co myślisz o szklanych przeżroczystych???? Musialabym to zobaczyć Przezroczyste mogłyby być fajne. Tylko niczego takiego nie mogę znaleźć! Moniko, od kilku dni czytam Twoj dziennik. Narazie jestem na 110 stronie... Przeczytalam w czasie przerw od Twojego dziennika od deski do deski dziennik Balbiny200, Basi - Guthouse, Anuli, MagdyZZZ i jeszcze Twoj zamierzam i bede sie czula juz prawie madra . Wszystko wazne zapisuje sobie w excelu Przepisy tez bede To forum jest super! A sypialnia sliczna. Drzwi pieknie wygladaja. Tez bede miec dwie pary na jednej scianie Ja wiem czy moich komentarzach będziesz mądrzejsza ... Ale powodzenia w czytaniu Marzyłam o palisandrowych drzwiach (jak i o podłodze) ale i jedno i drugie w całym domu by nie zdało egzaminu, więc sypialnię zrobiłam w zupełnie innym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.02.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monia czaderska sypialnia-wcale sie nie dziwie ze lubisz w niej dlugo przebywac;) Mam jeszcze pytanie o te wneki w sufitach g-k ktore beda pozakrywane plexa.Na fotkach ktore pokazalas widoczny jest sufit betonowy.Czy Ty go obecnie zatynkowalas/zamalowalas? Myslisz ze mozna zostawic taka surowizne i plexi to przykryje tak ze nie bedzie widac betonu? Nie pamietam tez czy masz zamiar dac weza ledowego czy swietlowke.Jesli to drugie to ile wg Ciebie potrzeba tam luzu aby ja zamontowac ?(wys) Ciagle walcze o kazdy cm obnizenia stad te moje dociekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 zobacz coś takiego tylko pojedyńcze http://www.boconcept.com.pl/stoliki-pomocnicze.aspx?ID=83630&imageid=237 cos takiego http://www.boconcept.com.pl/stoliki-pomocnicze.aspx?ID=83630&imageid=222 albo taki , choć ja miałam na myśli inny białyhttp://www.boconcept.com.pl/stoliki-pomocnicze.aspx?ID=83630&imageid=790 ja widziałam to też na innych stronach. alre chodziło mi o coś takiego lekkiego i niewidocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 20.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monia piękna sypialnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts