salik 27.07.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Monsanbia - Ty się już nie wykręcaj! Mózg Ci nie fiksuje z nadmiaru wyborów, tylko z niedoboru A napięcie najlepiej znosi trening fizyczny A salik podczytuje, ale się nie odzywa, bo nie chce dostać wieczorem wałkiem w łeb... Nie mówiąc o cudzych mężach, bo Ci to dopiero mogą być bojowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Monsanbia - Ty się już nie wykręcaj! Mózg Ci nie fiksuje z nadmiaru wyborów, tylko z niedoboru A napięcie najlepiej znosi trening fizyczny A salik podczytuje, ale się nie odzywa, bo nie chce dostać wieczorem wałkiem w łeb... Nie mówiąc o cudzych mężach, bo Ci to dopiero mogą być bojowi :lol2: WIEDZIAŁAM! Musiałam tylko sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ale CO? (jakie to forum jest mało 'interaktywne'...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A salik podczytuje, ale się nie odzywa, bo nie chce dostać wieczorem wałkiem w łeb... Nie mówiąc o cudzych mężach, bo Ci to dopiero mogą być bojowi cudzy mężowie nie czają nawet jak tu dotrzeć. On się*tylko w sklepach z FM obnosi i opowiada dookoła jaką na pewno żona reklamę na forum zrobi ale już niektóre żony ... sheenaz, pozdrawiam (będziesz dziś chyba miała używanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.07.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Jasne, jasne Niby nie wiedzą co i jak z tym FM, a potem będzie aaaaaaaawantura I najbardziej się oberwie niewinnym, postronnym gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Właśnie odebrałam dostawę chorsów. WOW!!! Spodziewałam się niedużego pudła, a tu się okazuje że Pan wnosi mi wielką szafę! Jakie te oprawy są gi gan tycz ne !!! Właśnie sobie uświadomiłam, że muszę dokupić źródła światła do nich. 11 żarówek QR-111 i kilka innych halogenów. A to tylko kropla w morzu opraw do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.07.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A zdjęcia? Nie marnuj tutaj czasu, tylko montuj (chyba że nie masz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Właśnie odebrałam dostawę chorsów. WOW!!! Spodziewałam się niedużego pudła, a tu się okazuje że Pan wnosi mi wielką szafę! Jakie te oprawy są gi gan tycz ne !!! Właśnie sobie uświadomiłam, że muszę dokupić źródła światła do nich. 11 żarówek QR-111 i kilka innych halogenów. A to tylko kropla w morzu opraw do domu ale jakie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 życie jednak lubi zaskakiwać Tuż*po panu z lampami, zadzwonił Pan z odpływami liniowymi. Kiedy zobaczyłam go niosącego pudło jak po choince - 1,60 wysokie i szerokie jakby tych odpływów było tam co najmniej 10, dostałam ataku śmiechu Elenko, faktycznie są*ładniusie Piękny rabacik dziś u Pani z ladnych-lazienek.pl wywalczyłam. Chyba będzie pite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 27.07.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 w ladnych lazienkach faktycznie niezle ceny mają ale przy wiekszym zamówieniu dają jeszcze pewnie większy rabat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 przy płatności z góry dodatkowy Dostałam też przed chwilą wycenę drzwi z agstyle. No i cóż. Dużo Trzeba to jakoś przełknąć. I tak jest mniej niż wstępnie panowie liczyli. Muszę to sobie przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 przy płatności z góry dodatkowy Dostałam też przed chwilą wycenę drzwi z agstyle. No i cóż. Dużo Trzeba to jakoś przełknąć. I tak jest mniej niż wstępnie panowie liczyli. Muszę to sobie przemyśleć A na ile ci wyliczyli drzwi ? I jaki rabat ? może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 mogę Ci wysłać wycenę na maila, za dużo opowiadania (zapodaj adres na pw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.07.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Właśnie odebrałam dostawę chorsów. WOW!!! Spodziewałam się niedużego pudła, a tu się okazuje że Pan wnosi mi wielką szafę! Jakie te oprawy są gi gan tycz ne !!! Właśnie sobie uświadomiłam, że muszę dokupić źródła światła do nich. 11 żarówek QR-111 i kilka innych halogenów. A to tylko kropla w morzu opraw do domu pamiętaj o transformatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 pamiętaj o transformatorach mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A właśnie - pytanie do zatransformatorowanych.Robiłyście centralny transformator w rozdzielnicy, czy raczej punktowo na każdy obwód, w zależności od potrzeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A właśnie - pytanie do zatransformatorowanych. Robiłyście centralny transformator w rozdzielnicy, czy raczej punktowo na każdy obwód, w zależności od potrzeb? ja nie mam centralnego, tylko będą na każdy obwód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Salik - też nie mam centralnego Lidszu - dajesz tego adresa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) ja nie mam centralnego, tylko będą na każdy obwód u mnie tak samo, w sumie transformatory mam tylko to chorsów w holu, kuchni i wiatrołapie i do opraw sufitowych w łazience dolnej Edit: aaa, i jeszcze dodam, że na początku mąż kupił takie "porządne" transformatory starego typu, takie zwoje, że niby są lepsze, ale przy każdym włączaniu oświetlenia tak buczały (chyba wszystkie k-g z profilami w rezonans wchodziły ), że kazałam mu wywalić i kupić "nieporządne" w plastikowej obudowie no i już nie bucy Edytowane 27 Lipca 2011 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Salik - też nie mam centralnego Lidszu - dajesz tego adresa? wyśli i mnie, zobaczę ile lamp można za to kupić elena76 at gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts