Elena76 20.02.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monia, za dnia przecudnie ten palisander cieszy oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ty to Elena zawsze mnie rozwalasz:lol2::lol2: Marta, z pracy klikam i tempo muszę mieć inne niż z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.02.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monsanbia, pięknie wyszła sypialnia Nastrojowo i aż chce się spać Ale mam do Ciebie i drugiej Moniki pytanie - nie uderzacie się w te lampy? Ja bym na bank, co chwilę o nie zahaczała Wydają się wisieć tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Już jestem K wrócił z kolegą. Uraczyłam ich tiramisu i pogadałam chwilę MarJel za krzesła płaciłam 223,64 netto. Moje są chropowate, takie z wyczuwalną fakturą, te z decolaba takie lekko błyszczące i gładkie. Zwróć na to uwagę http://allegro.pl/krzeslo-inspirowane-dsw-niebieski-eames-decolab-i2087695716.html Rasia będąc u mnie myślała że to oryginały, bo podobno takie właśnie one chropowate są Nie rysują się, nie brudzą, jak Lili czymś maźnie łatwo się zmywają. Z tego jestem bardzo zadowolona Elena Ja strasznie lubię na ten mieniący się kolorami od zieleni poprzez żółć, fiolet parkiet patrzeć. Ma w sobie coś*magicznego Spirea dzięki Jeszcze nie zaczepiłam Wbrew pozorom nie są tak blisko. Nawet Lili wariująca w łóżku nie uderza w nie. Ale zapytaj za 2-3 miesiące Moni, wody Biodermy używam za pomocą wacika. Jak przetrę twarz to jest wilgotna dosłownie kilka sekund Edytowane 20 Lutego 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.02.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Moniś , a daj jeszcze mi dokładny adres sklepu z tymi krzesłami. Dobrze że zwróciłaś mi uwagę też wolałabym chropowate. Ja tak się tu pytam, a i tak mi mąż nie da ich kupić bo on chce tapicerowane , ale tak ostatnio świetnie się dogadujemy , to może go jeszcze przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja kupowałam w customform Niech mąż nie wymyśla. Do jasnego naturalnego dębowego manu eames wyglądają "jak stąd" Są wygodne i ładne. Tapicerowanych nie bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Już wiem o co miałam was prosićKto mi zidentyfikuje krzesło Obejrzałam wczoraj "Nigdy nie mów nigdy" i zachorowałam na nie Odszukałam potem film w necie i zrzucilam takie zdjęcia Taki louis bez podłokietników, zatopiony w jakimś tworzywie. Oparcie jest prostokątne, a ten owalny element jest jakby wtopiony w to tworzywoPół nocy wczoraj tego szukałam i d.pa blada http://img69.imageshack.us/img69/1885/zrzutekranu20120220godz.png http://img43.imageshack.us/img43/1885/zrzutekranu20120220godz.png Moni, Ty masz w rodzinie jakąś projektantkę. Może ona kojarzy takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Przeczytałam za szybko i mi wyszło, że wlewasz różowy płyn z micelarny do kawiarki no nie padłam Eleeeeenaaaaaa:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Ja kupowałam w customform Niech mąż nie wymyśla. Do jasnego naturalnego dębowego manu eames wyglądają "jak stąd" Są wygodne i ładne. Tapicerowanych nie bierz oczywiście Marta ,że Monia ma rację!!!! piękne są te eamesy!!!!!! ale bym takie chciała, ale moj stół jest nie do nich:(:( chyba wybuduję nowy dom,żeby kupić stół z Md i te krzesełka;) monia ,ażebym ja umiała wysyłac zdjęcia:rolleyes: prześlij mi obrazek na zwykła pocztę to jej prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.02.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Monia ja je chyba widziałam w Domotece w salonie Comforty ale nie jestem pewnahttp://polki.pl/work/privateimages/formats/E/56952.jpgKrzesła „Aqua 16 Orig Black”, 1950 zł/szt.; świecznik „Turino”, 250 zł, Comforty Living; Edytowane 20 Lutego 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pasku ale masz nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Spirea zdarza mi się walić reką ( ze 3 razy) , więc chyba jest ok. głową nigdy:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Paśku, to chyba te!!!!!!! Kurcze, a ja się tyle nasiedziałam nad google wczoraj Masz wielkiego buziaka Droooogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monia jestes wielka za te foty Super patent z tym przymocowaniem ledow do listewki.Pozwolisz ze skopiuje bo nawet mi to bedzie bardziej pasowalo Dosc ze swiatlo bedzie na srodku (nie schowane we wnece) to jeszcze pasek ledowy cienszy ni swietlowka.Widzialam te linie w lazience u Efilo i bardzo mi sie podobaly tyle ze ona ma tam chyba zamontowane oryginalne oprawy liniowe Jeszcze raz wieeeeeelkie dzieki dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 20.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Droooogie E tam. Jeden projektor to aż 2 krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Monia, czyżbyś pojechała krzesła kupować?, super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Jeden projektor to aż 2 krzesła! Mimo wszystko miałam nadzieję, że trochę mniej niż 1500 A ciekawe czy Pasia pamięta, czy miały od przodu pikowannie na oparciu Bo to pikowanie dodawało im tyyyyle uroku. Najpierw wymyśliłam że fajne by było do gabinetu, ale teraz myślę czy nie do sypialni, do toaletki by było w sam raz kakusku, niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.02.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To krzesło ma jakąś chronioną nazwę albo co Poza tym zdjęciem które pokazała Pasie nic innego google nie znajdowało Po wielu próbach udało mi się znaleźć jeszcze takie zdjęcie Po pierwsze nazywa się zupełnie inaczej, po drugie cena jest już 1200. Znacznie przyjemniej Ale i tak - ktokolwiek widział ktokolwiek wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.02.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Krzesło oryginalne, ale chyba bardziej jednak do toaletki do sypialni niż w gabinecie je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Migotka 21.02.2012 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witaj Moniko!Podczytuje Twoj dziennik juz od dluzszego czasu. Nie ukrywam, ze po czesci w poszukiwaniu przepisow;) Ale mam pytanie odnosnie lozka w Twojej pieknej sypialni. Chodzi mi o zaglowek. Czy ten material sie nie brudzi? Mam dylemat czy kupic wlasnie z tym materialem (nie wiem jak sie dokladnie nazywa) czy identyczne ale w "skorze", ktora wystarczy przetrzec szmatka.Boje sie, ze opre sie i zostanie np plama z balsamu do ciala, albo mezowi glowa sie spoci i tez zostanie slad na tapicerce.Nie byloby problemu gdyby "skore" robili w takim kolorze jak Twoj ale maja tylko biala i czarna. A mi jednak ten szary bardziej lezy.Z gory dziekuje za odp:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.02.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Monia ja je chyba widziałam w Domotece w salonie Comforty ale nie jestem pewna http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/56952.jpg Krzesła „Aqua 16 Orig Black”, 1950 zł/szt.; świecznik „Turino”, 250 zł, Comforty Living; A ja jestem bardzo zainteresowana takim obrusikiem skoro wiesz ile świeczniki itp to może obrusik też kojarzysz Monia sypialnia w świetle dnia jeszcze bardziej bjuti. Piękne te drzwi, pięknie wpasowało się łóżko ... całość bardzo nastrojowa i taka wysmakowana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts