TAR 21.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Monia tu jeszcze masz, ale one raczej nie wygladaja zeby pikowane bylyhttp://cdn27.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/16648/Jak_czy_r_ne_style_600x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 tu masz pikowane ale one bardziej w stylu barokowym i nie sa owalne, cena tez zabijahttp://glamstore.com.pl/pl/p/Stol-Baroque-Czarny-XL/4430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.02.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tar, dzięki:)A te w filmie były identyczne jak te z pierwszego zdjęcia, ale na bank miały rysunek pikowania.Dziwne że ich nie mogę*nigdzie znaleźć, w żadnym sklepie Dzięki Tofiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Monia sprawdz kto robił scenografie i napisz maila z zapytaniem, moze odpowiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.02.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 TAR, a co mi tam. Napisałam wiadomość na FB do drugiego scenografa filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Monia ja też te krzesła w domotoce widziałam, zresztą podeślij zdjęcie do customform i dkwadrat może mają w ofercie lub mogą sprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 O jezu ... ale mam nadrabiania . Z krzesłami nie pomogę . Reszta nadrobię jutro. A teraz witam się po 4 dniach i od razu chwalę sieępiękną stolnicą 60x80. Ciężka bardzo, gruba. Wczoraj miała chrzest - poszło 112 pierogów ruskich . I od razu mam pytanko: chcę odsmażane pierogi - jak je suszycie po ugotowaniu ? (nigdy tego jeszcze nie robiłam). Macie jakieś swoje sposoby ? Słyszłam o maśle, o folii aluminiowej, o szmatce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 112 pierogów? sama o ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Duuuper sypialnia . I od razu przestrzegam przed czarnymi lakierowanymi stolikami. Mam szafki w czarnej łazience i jak je wytrę i odwrocę się ... już są zakurzone. Cholerstwo nie z tej ziemi. Mi do sypialni białe nie pasuję, muszę mieć czarne. Tym razem zastanawiam się nad matem. A że w środku muszę zmieścić mały sprzęt grający więc chyba będę na zamówienie robiła. Venusku - dwie godzinki roboty (uwielbiam kleić pierogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 TAR, a co mi tam. Napisałam wiadomość na FB do drugiego scenografa filmu i brawo, jak mi sie cos niemozliwie podoba to tez tak robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.02.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) TAR, a co mi tam. Napisałam wiadomość na FB do drugiego scenografa filmu To się nazywa determinacja Edit: Moni, dasz namiar na wyrko? pokazywałam koleżance bo chce sobie wymienić i bardzo jej się Twoja sypialnia podobała Edytowane 21 Lutego 2012 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.02.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ula, łóżko jest z JMB Design. Zamawiałam w ich salonie w Jankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 nie ma mnie dzień i tyle zaległości do nadrobienia-współczuję tym kto chce wszystko przeczytaćMonia ja to Cię rozumiem z tym spaniem,codziennie dzwonię do przedszkola że syna nie bedzie na śniadaniu,ale na obiad przyjdzie, rano śpi się najlepiej.Tak chodziło mi o "gluty" w sypialni super wyglądają jak i cała reszta,no i dzięki za zdjęcia szparki z ledami:) trochę za późno bo u mnie sufity zrobione,ale chyba tak zrobię nad lustrem w łazience,ale chyba dam świetlówkę,bo do makijażu byłoby za ciemno.Mirello ja pierogi po ugotowaniu daję do lodówki alewcześniej daję jakiś tłuszcz zeby się nie skleiły.Następnego dnia odgrzewam ze śmietaną i bułką tartą podsmażoną na maśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Monia, to krzesło model(chyba z 2008 roku) z firmy Aitali, seria Aqua, wzór L16 Chic. http://www.aitali.com/app/product.php?pid=3http://www.aitali.com/common/images/produits/Chaise/alc/alc-noir2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Rasia, Monia cię będzie po stopach całować za to krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 OJA! Monia właśnie się dokopałam do ostatnich zdjęć sypialni mrauuu Drzwi i podłoga poezja, palisander uwielbiam łóżko już chwaliłam. Jakieś zasłonki będą? Rozumiem, że to krzesło to do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Monia, jak samochód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.02.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hej Mam odkurzacz! separator! juhuuuuu! Rasia!!!!! Jak Ty, gdzie Ty! :no: No teraz to już chyba to! (poza jednym szczególikiem, że ten czarny środek miał białą lamówkę) Może to była jakaś indpiracja tym Aitali Swoją drogą*trafiłam w necie na krzesła Aitali (ale tylko w grafice google) przezroczyste z różnymi,różnistymi rysunkami Lidziu auto wciąż w warsztacie. Czekaliśmy na inną*chłodnicę, bo przyjechała zła, ale lada dzień powinnam mieć czarną strzałę z powrotem venus, dzięki. Jakieś zasłonki planuję, może rolety rzymskie. Musi być coś lekkiego i mało zdobnego. Nie chcę zrobić z tej sypialni pakamery, a przy tych ciemnych kolorach, ciężkim łóżku o to łatwo Basia, ja dziś wstałam po 13 (rano odprawiłam rodziców na egipski wywczas, wróciłam do łóżka i zasnęłam przy Millenium) Głowa mi pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.02.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cieszę się, że niedługo będziesz już mogła śmigać swoim samochodzikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts