pasie 22.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Monia a jakiej firmy odkurzacz zamontowaliście? K. mi co prawda mówił ale zapomniałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.02.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Monia a jakiej firmy odkurzacz zamontowaliście? K. mi co prawda mówił ale zapomniałam:oops: Nuera (dawne Husky) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A jaki model i czemu akurat taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.02.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A jaki model i czemu akurat taki? dlatego że uznaliśmy że to najlepsze odkurzacze dostępne na rynku (K znajomy od kilkunastu lat jest w tym biznesie) Dożywotnia gwarancja na jednostkę, świetne parametry, fajny zestaw sprzątający. Tyle Model CYKLON 160I-EU-H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A możesz K zapytać o te świetne parametry? Bo jak patrzę na stronę to wygląda podobnie do innych, dlatego pytam czemu akurat te (wiedząc że u Was to raczej świadoma i długo przemyśliwana decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.02.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Jeśli inne firmy mają dożywotnią gwarancję (za 20 lat padnie silnik, wymieniają) na jednostkę to odpowiem - nie wiem, po prostu zaufaliśmy ponad 40 letniemu doświadczeniu firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Zerknąłem na stronę. Dożywotnia to ona tak do końca nie jest - pierwsze 10 lat jest pełnej, potem kolejne 15 kiedy w cenę wliczone są części, ale płaci się już za robociznę Chociaż to faktycznie i tak więcej niż standardowe 10 lat innych producentów Pytanie czy odkurzacz wytrzyma 25 lat i czy firma będzie istniała dłużej niż 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Zerknąłem na stronę. Dożywotnia to ona tak do końca nie jest - pierwsze 10 lat jest pełnej, potem kolejne 15 kiedy w cenę wliczone są części, ale płaci się już za robociznę Chociaż to faktycznie i tak więcej niż standardowe 10 lat innych producentów Pytanie czy odkurzacz wytrzyma 25 lat i czy firma będzie istniała dłużej niż 10 Facet który montował u nas jednostkę miał ze sobą w samochodzie kilkunastoletni przedpotopowy model (bodajże 17lat) który ludziom walnął. Naprawial go i wiózł z powrotem na montaż. Za free. To mówi samo za siebie Firma istnieje od ponad 40 lat, dlaczego ma nie istnieć kolejne 10? Między innymi dlatego ją*wybraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 22.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Monika, czy moge prosic Cie o namiar na Panow od żywicy? Wyslalam zapytanie na zalanie biała żywica 19 schodów i przyszła wycena ale kosmiczna. Bede wdzieczna za kontakt - moze byc na priv, jak wolisz. Z góry baaardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Monia, przepraszam, ze offtopikuje...mam prosbe...czy w wolnej chwili zrobiłabys fotke tego łączenia płytek z teak'iem? Przepraszam, ze znów do tego wracam, ale zabraknie nam ok 3 cm, zeby płytki były tak, jak planowalismy do sufitu-w całosci, stad pomysł na te listwy-ze zasłonia ta luke...nie wiem, co robic-to jest bardzo małe pomieszczenie a gigantyczne płytki(120x60) i nie chciałabym robic kilkucentymetrowego paska na dole albo u góry:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.02.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Olu, coś takiego http://img829.imageshack.us/img829/6868/zdjcie1h.jpg http://img41.imageshack.us/img41/2820/zdjcie2zb.jpg http://img834.imageshack.us/img834/336/zdjcie3pb.jpg http://img803.imageshack.us/img803/3240/zdjcie4k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Monia, przepraszam, ze offtopikuje...mam prosbe...czy w wolnej chwili zrobiłabys fotke tego łączenia płytek z teak'iem? Przepraszam, ze znów do tego wracam, ale zabraknie nam ok 3 cm, zeby płytki były tak, jak planowalismy do sufitu-w całosci, stad pomysł na te listwy-ze zasłonia ta luke...nie wiem, co robic-to jest bardzo małe pomieszczenie a gigantyczne płytki(120x60) i nie chciałabym robic kilkucentymetrowego paska na dole albo u góry:confused: Moim zdaniem zostaw u góry pasek bez płytek, mozna wstawić pasek karton gipsu i bedzie ok. Mnie sie nie podobaja listwy, no ale na szczęscie to Twój problem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Monia, rzeczywiscie bardzo ładnie to wyglada...sufit był juz obnizany...2x.1 raz przez pana sufitowego, potem przez pana od płytek (konkretnie pod te płytki), wiec trzecie obnizanie nie wchodzi w gre:bash: bede kminic dalej. Jeszcze raz Ci dziekuje, Dobra Duszyczko:) emiranda, dzieki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Hazel, ja bym zrobiła tak jak radzi emiranda. Mam tak zrobione w każdej łazience i naprawdę wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.02.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Hazel, ja bym zrobiła tak jak radzi emiranda. Mam tak zrobione w każdej łazience i naprawdę wygląda to dobrze. ja też bym tak zrobiła. Wolałabym mieć nad płytkami pasek bez nich (wyrównany do czoła płytki gk) niż robić jakaś listwę od podłogi Przemyśl to Olu (emirandzie nie chodziło o obniżnie sufitu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Monia a co Ty taka spokojna ostatnio;) cisza taka tu i spokój:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cisza przed burzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Moni te kafle na 3 focie to te same co na dwóch pierwszych w te prążki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.02.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Moni te kafle na 3 focie to te same co na dwóch pierwszych w te prążki? Nie te same Wstawiłam po dwa zdjęcia dwóch różnych łazienek Pasiu K mi rozebrał kompa i ma wymienić matrycę, to siedzę i czytam Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Pasiu K mi rozebrał kompa i ma wymienić matrycę, to siedzę i czytam Millenium aaaa to rozumiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts