lidszu 23.02.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Pasiu K mi rozebrał kompa i ma wymienić matrycę, to siedzę i czytam Millenium skoro czytasz Millenium, to wybaczamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.02.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 112 pierogów? sama o ludzie skoro czytasz Millenium, to wybaczamy hej dziewczyny.wróciłam z nart!!! w górach halny i postanowilismy wrócić jak przyjechaliśmy było bardzo duzo sniegu, mnóstwo . a dz\iś już o połowę mniej:jawdrop: i deszcz. Monia ja już wczoraj skończyłam III tom;)wciąga??? Venusku korzystając ,że jesteś u Moni podaj mi namiar na te korektory Krylan tak się nazywały??? napiszesz u mnie????żeby Moni nie zAŚMIECAĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Monia dalej czytasz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Chciałam tylko zgłosić, że dziś HBO nadaje SATC 2 po raz chyba setny od nowego roku i po raz 4 w tym tygodniu:sick: O co tu chodzi? Monia, dobrze, że choć raz udało Ci się na ten film trafić Bo gdyby nie udało - to byłby już prawdziwy wyczyn:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Monia, Lidzia, dzieki:hug:dopiero teraz doczytałam i niestety panowie juz połozyli płytki w taki sposób, ze brakuje tych 2-3 cm do podłogi...wiec mam zonka dalej, choc juz własciwie nie ma teraz juz nad czym myslec:rolleyes:Monia, wkleiłam fotki łózka dla Ciebie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witam się serdecznie dom...rewelacja, z ostatnich zdjęć sypialnia mmmm, kurcze gdybym miała drugi dom świetnie wygląda. Potem czytałam....do tyłu więc podziwiam faworki a potem doszłam do prądu. Pisałaś Monia, że rozliczasz się miesięcznie wg rzeczywistego zużycia? My za zeszły sezon mamy nabite przez budowlańców lekką rączką 11 tys. kW, o kwocie nie muszę pisać, a jesteśmy na budowlanym. W grzewczym zużywamy jakieś niecałe 600 miesięcznie, też cholernie dużo. Ale ja nie o tym na pewno będziemy zmieniać dostawcę i chciałam się dowiedzieć gdzie tak fajnie można się rozliczać . Acha, to przez to że woda podgrzewana elektrycznie, łazienka ogrzewana tak samo....tymczasowo ale jednak. Przepraszam, że tak na dzień dobry o sobie . To może pochwalę jeszcze na koniec talent kulinarny żeby mi się nie oberwało . Magda, jeszcze przed miesiącem to samo było z Incepcją a podejrzewam, że dalej powtarzają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.02.2012 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Chciałam tylko zgłosić, że dziś HBO nadaje SATC 2 po raz chyba setny od nowego roku i po raz 4 w tym tygodniu:sick: O co tu chodzi? Monia, dobrze, że choć raz udało Ci się na ten film trafić Bo gdyby nie udało - to byłby już prawdziwy wyczyn:lol2: od tamtego razu nie udało mi się już na ten film trafić (w moim mniemaniu był jeden jedyny raz) najwyraźniej za mało czasu spędzam z pilotem w ręku (żeby wiedzieć ile razy w tyg HBO puszcza ten film musiałbym chyba poprosić o osobiste powiadomienia sms ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.02.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 od tamtego razu nie udało mi się już na ten film trafić (w moim mniemaniu był jeden jedyny raz) najwyraźniej za mało czasu spędzam z pilotem w ręku (żeby wiedzieć ile razy w tyg HBO puszcza ten film musiałbym chyba poprosić o osobiste powiadomienia sms ) A u mnie HBO jest pod jedynką, i jak małą położe spać i zasiadam do forum, to przerzucam z DisneyJunior na którym przed snem ogląda ukochaną myszkę miki na 1 właśnie (tylko na tyle mnie stać) i tak HBO mi brzęczy nad uchem do tej 1-2 godziny - o ile mąż nie przełączy;) Ja przeważnie nie mam już czasu ani energii przejrzeć co na innych;) Więc statystyki puszczania SATC 2 na ich kanale można powiedzieć - prowadzę bardzo rzetelnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.02.2012 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 yokasta witaj i nie krępuj się z tymi butami mnie teraz będzie pewnie trochę mniej ale wrócę a powiem Ci że ja zrobiłam symulację względem swojego zużycia u różnych dostawców (maja na stronach klkulatory taryf) i wyszło mi, że jednak RWE wypadł najlepiej (168pln w tryfie mieszkalnej to zawsze mniej niż 180 czy nawet ponad 200 w Enea, Vattenfall czy PGE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.02.2012 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 jak małą położe spać i zasiadam do forum, to przerzucam z DisneyJunior na którym przed snem ogląda ukochaną myszkę miki na 1 właśnie (tylko na tyle mnie stać) i tak HBO mi brzęczy nad uchem do tej 1-2 godziny - o ile mąż nie przełączy;) Ja przeważnie nie mam już czasu ani energii przejrzeć co na innych;) ja w takiej sytuacji wciskam on/off w tv, a potem on/off we wzmcniaczu. Wolę posłuchać w tle FM depeche mode, petera gabriela, patha metheny'ego czy moby'ego chociażby. Ciężko w takich okolicznościch wychwycić kolejny seks w TV (dlatego zawsze liczę na info od fajnych koleżanek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.02.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dzień dobry ujawniam się i witam piękny macie dom http://picsrv.fora.pl/images/smiles/beautiful.gif świetny wątek nie dam rady przeczytać całego, ale przyznaję się, że całkiem niedawno natrafiłam na Twoje przepisy kulinarne i makaron z tuńczykiem i suszonymi pomidorami oraz ze szpinakiem i fetą (chyba też Twój) to rewelacja jeśli pozwolisz będę zaglądać i korzystać nie tylko z porad budowlanych, ale też kulinarnych, gdyż kocham jeść (czego na szczęście nie widać ) oraz gotować i piec. widzę, że tutaj nie jednego się jeszcze nauczę Na forum byłam już jakiś czas temu, jednak sprawy się pokomplikowały (wciąż kręta droga ) no ale już na tym etapie mogę chociaż rozważać realne plany kuchni i nie tylko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) ja w takiej sytuacji wciskam on/off w tv, a potem on/off we wzmcniaczu. Wolę posłuchać w tle FM depeche mode, petera gabriela, patha metheny'ego czy moby'ego chociażby. Ciężko w takich okolicznościch wychwycić kolejny seks w TV (dlatego zawsze liczę na info od fajnych koleżanek) A ja w ogóle nie wiem o czym rozprawiacie . Jak mam wieczorem chwilkę bez ksiązki to leci Rebel Tv i muza podobna jak u monsanbi. Jestem totalnie nie w temacie. Jak ostatnio facet w pracy mnie poinformował, że zidentyfikowali tego gościa co w lesie mieszkał to ja nie wiedziałam, czy mi film opowiada czy ześwirował. Jestem wolna od mamy Magdzi, byłego wojskowego, Pawlaka itp . Aha, zrobiłam zapiekankę z razowymi świdrami, cukinią, bakłażanem, brązowymi pieczarkami i sosem a'la carbonara ze strony z palety smaku. Mniam, polecam. Edytowane 24 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.02.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Monia, Lidzia, dzieki:hug: dopiero teraz doczytałam i niestety panowie juz połozyli płytki w taki sposób, ze brakuje tych 2-3 cm do podłogi...wiec mam zonka dalej, choc juz własciwie nie ma teraz juz nad czym myslec:rolleyes: Monia, wkleiłam fotki łózka dla Ciebie:wiggle: heyzel jak położyli? Bez pytania co i jak wzięli płytki i położyli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 mirela a linka podrzucilabys? bo jakos nie umiem znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 24.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 http://paletasmaku.blogspot.com/search/label/zapiekanki Przepis 4 od góry z 1 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dziekuje nie wiem jak sie to stalo ze tam mnie jeszcze nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Monia dasz namiar gdzie swoje donice kupowałaś??? doberka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 http://markus-sklep.celtur.com/k4,1-dom-i-wnetrze-1-1-doniczki-milano.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dzięki Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 alez nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts