Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Monia dasz namiar gdzie swoje donice kupowałaś???

dzięki Martuś:)

alez nie ma za co :)

Już mnie nie potrzebujecie :cry::cry::cry:

Mirela, aż tak out nie jestem. Mój maż nawet jak nie oglada to zawsze tvn24 włacza. Zatem z tego typu informacjami jestem zawsze na bieżaco

U mnie dziś drugi dzień makaron ze szpinakiem serami, śmietanka i piersia. Ulubiony mojego męża. Zawsze mówi to smo - mógłbym to jeść codziennie ;)

Witaj slonko

Rozgość się i zagladaj. Chociaż watek spuścił ostatnio z obrotów

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo gospodyni ma zdaje się ważniejsze rzeczy na głowie niż jakieś tam forum Muratora ;)

nieprawda :p

K mi zabiera mojego kompa na ponad miesiac (jedyny plus - matryca nowa, nie będę już musiała "jeździć" oknami po ekranie żeby coś odczytać)

Jego kuleje i nie mam nerwów z tym walczyć. Jak mam coś napisać to wychodzę z siebie

ale macie jeszcze stacjonarne pewnie. My tylko laptopy

A ja mam z M i 2 synami i córą 1 laptop stareńki i też dajemy radę. I nie mamy stacjonarnego. I się z tego cieszę bo chłopaki przynajmniej nie siedzą stale na kompie i nie grają tak jak ich rówieśnicy (chłopcy są oczywiście innego zdania, ale kiedyś zrozumieją).

heyzel

jak położyli? Bez pytania co i jak wzięli płytki i położyli???? :wtf:

myszoniku, :rotfl:

nie, nie polozyli bez pytania-my tak zdecydowalismy (zanim zapytałam Monie) a że wielka siłę forum ma...dokupiłam dzis płytkę, która maja pociac na paski trzycentymetrowe i to one wystapia w roli głównej na dole-a nie listwy z mdf:lol: Dziekuje wszystkim za pomoc:)

myszoniku, :rotfl:

nie, nie polozyli bez pytania-my tak zdecydowalismy (zanim zapytałam Monie) a że wielka siłę forum ma...dokupiłam dzis płytkę, która maja pociac na paski trzycentymetrowe i to one wystapia w roli głównej na dole-a nie listwy z mdf:lol: Dziekuje wszystkim za pomoc:)

całe szczęście!!!

A u nas zwłaszcza w weekendy to laptopowe zagłębie w przeliczeniu na głowę :lol: Każde z nas ma swojego prywatnego laptopa, do tego oboje mamy służbowe plus komp stacjonarny do giercowania.

no i elena pobiła wszystkich :lol:

Monia ty mnie ignorujesz??;)

no gdzież bym śmiała

Mam masakrę z pisaniem na kompie K i nie wiem czy z dzień dwa nie pierdyknę go w kat (muszę kopiować każda literkę "a" bo właściwa nie działa - zalałam mu ;))

ja mam stacjonarny, który ma wspólny ekran z PS3. Jak A. walczy w Dark Souls zostaje mi tylko komórka :( Na szczęście daje radę (brak tylko polskich znaków). Modem do laptopa mi się zepsuł i wciąż nie mogę się zebrać z zakupem nowego. Zresztą na służbowym mam takie zabezpieczenia, że bez admina nic nie zrobię :( Pewnie dlatego, że na starym pościągałam full plików do projektowania, urządzania, obliczania i rysowania ;)

Czołem, ponieważ już pare razy dało się zauważyć, że podobne rzeczy nam się podobają nie będzie niespodzianką jak napiszę, że bardzo ładny masz stół :-) W związku z tym, czy mogła byś przybliżyć (może być na priv) Twoje przeboje z MD? bo albo niedoczytałem albo tylko w pewnym zamkniętym gronie ta informacja się pojawiła...

My właśnie przełączyliśmy się w tryb wyposażania i udajemy, że etap wykańczania jest już "właściwie skończony" - moja żona stwierdziła wręcz, że ona się za 3 tygodnie przeprowadza :-)

Pozdrawiam

Tomek (vel trach)

No to alicja (nie mogę zrobić dużej "a") same zalety takiego stanu posiadania.

Ja to jestem przykuta do kompa, oby moje dziecko nie wpadło w te sidła

Moni to dobrze bo mi szybko odpowiesz:rotfl:

Załapałam się na zdjęcia na picaso :)no i stąd pytania,czy Ty masz w dwóch łazienkach deski na podłodze?na ogrzewaniu podłogowym?chyba teak?jak one się sprawują?zastanawiam się czy by nie dać koło wanny?albo wogóle w jakiejś części podłogi w łazience.

A ja jak mam problem z internetem to chodzę nerwowa po domu-to chyba uzależnienie.:bash: