salik 26.02.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Monia - e tam, niech Cię K zawiezie A ja mam jeszcze prawdziwy tort schwarzwaldzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 salik i jego .... o laskach myślenie El, ja bym wpadła ale już z deczka z bardzo procentowa jestem Sama grzanca robisz? Opowiadaj! A więc tak: kupujemy 4 butelczyny winka Kagor w Winnicach Mołdowy na Żoli, jak dowieziemy cało to grzejemy - proporcje na butelkę winka: -10 goździków - laska cynamonu - plasterek pomarańczy - kawałek imbiru i cała filozofia Monia - e tam, niech Cię K zawiezie A ja mam jeszcze prawdziwy tort schwarzwaldzki no to zbierajcie się, tylko kaloszki zabierzcie bo u nas grząsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.02.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Elena - no na mnie to raczej nie licz Ja to bym był najwcześniej jakoś jutro w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Elena - no na mnie to raczej nie licz Ja to bym był najwcześniej jakoś jutro w południe no to nic nie stracisz, bo mam w planach faworki smażyć... jak wstanę do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.02.2012 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 no to nic nie stracisz, bo mam w planach faworki smażyć... jak wstanę do południa to co? zwalamy się do El jutro w godzinach blisko popołudniowych? akurat ok 12 zostawiam K na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.02.2012 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 kupujemy 4 butelczyny winka Kagor w Winnicach Mołdowy na Żoli what r u talking to me!? To w auchan też sprzedaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 zapraszam a do auchan nie zaglądam to nie wiem - nigdy nie mam po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 no to się działo!!!! Elena z mopem po winie Monia obudzona po półónocy i Salik zlaskami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Monia k. 12-tej tam na lotnisku mojego Małża możesz spotkać tylko on na przylotach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 26.02.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Człowiek poszedł na chwilę urodzić a tu się nic nie zmieniło - ciągle o zabawach przy winie i pieczeniu łakoci. Monia nie nadrabiam bo czasu za mało ale o co chodzi z tym teakiem. Ja jestem średnio zadowolona z jakości. Takie drogie dechy więc wydawałoby się, że warte ceny. Jak dla mnie jest to jeden z największych moich błędów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Wpadłam zobaczyć, czy wczoraj w stanie wskazującym nie narobiłam szkód tym mopem Monia, gdzie Ty? Poleciałaś zamiast K czy co:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.02.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 jestem jestem, ale jakoś mi się nic nie chce a może ... wolę nie narobić szkód elena, co z Twoja wizyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to nie wyciagaj mopa, nic się nie stanie pytasz o wizytę u weta? puściły zamki w kotenerze i w zeszły pon nie mogłam się wybrać, nowy powinien być u mnie na początku tego tygodnia i wówczas bedę mogła zwierzyniec z domu ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.02.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to nie wyciagaj mopa, nic się nie stanie ja i mop w stanie? znalazlam dzis Twoje wino (w różnym wydaniu) w Leclerc, ale że dziecko mi spalo rozłożone w wielkim wózku ... co druga osoba patrzyła na mnie jak na aliena, a ja wpakowałam do wózka kilka butelek merlota ... nie chciałam się pograżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 I już degustujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ja i mop w stanie? znalazlam dzis Twoje wino (w różnym wydaniu) w Leclerc, ale że dziecko mi spalo rozłożone w wielkim wózku ... co druga osoba patrzyła na mnie jak na aliena, a ja wpakowałam do wózka kilka butelek merlota ... nie chciałam się pograżać hehe, domyślam się, jakie zgorszone spojrzenia musiałaś znosić ciekawa jestem, czy winko Ci posmakuje jak zdecydujesz się sprobować na grzańca jest idealne, do picia tak normalnie to nie polecam, bo słodkie ale przy grzańczyku dosładzać nie ma potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 no to Monia grzańca robi na bank z laskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.02.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 no to Monia grzańca robi na bank z laskami nie no, wytrawne piję saute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 a Elena mówiła o jakimś słodkim i mnie zmyliła:) monia masz taki zapas tego merlota,że dzis cała noc oskarowa twoja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.02.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ] monia masz taki zapas tego merlota,że dzis cała noc oskarowa twoja:D mialam mie na tydzień gdzie te oscary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts