monsanbia 27.07.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no i już nie bucy a jakie to się kupuje? bo są takie za 25 i za 70 peelenów. wyśli i mnie, zobaczę ile lamp można za to kupić elena76 at gazeta.pl A co mi tam, wyślę. Ostrzegam - dużo lamp i jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.07.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Monia, z czego robisz blat kuchenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 27.07.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Monia, no bo może to nie jest problem, a panowie chcą go stworzyć w wiadomym celu? Już sama nie wiem Przy okazji szukania wczoraj tapety dla balbiny, natknęłam się na coś słodkiego i cukierkowego dla mojej 2-latki. Chyba się napaliłam Do tego białe mebelki [ATTACH=CONFIG]67000[/ATTACH] Oj! tapeta cuuudna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.07.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Anula, ja mam produkt Haeckera - blat fornirowany, wybrałam z katalogu i taki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a jakie to się kupuje? bo są takie za 25 i za 70 peelenów. nie pamiętam, ile kosztowały pamiętam tylko, że te zwoje były cholernie ciężkie A co mi tam, wyślę. Ostrzegam - dużo lamp i jeszcze trochę Dewro pod koniec 2009 wyceniło nam nasze 11 sztuk podobnie bez klamek oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Anula, ja mam produkt Haeckera - blat fornirowany, wybrałam z katalogu i taki będzie Monia, wzięłaś fornirowany blat?? musiał być bardzo ładny, skoro się zdecydowałaś. Jaka jest grubość warstwy forniru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Elenko, a wiesz ze nawet nie pytałam, ale ...drewna nie chciałam, bo nie wiem jak się on sprawuje po dłuższym użytkowaniu w kuchni (choć bardzo mi się*podoba, najbardziej), granit w ogóle mi nie pasował u mnie, tym bardziej inne wynalazki. No i ja jestem psiadaczką i użytkowniczką blatu fornirowanego już*5 lat. Kuchnia eksploatowana codziennie i nic się*tak dobrze w niej nie trzyma jak właśnie blat. Także mam nadzieję że mój te 5 lat też przetrwa w takim stanie. A za 5 może mi się wizja odmieni, i zmienię na coś zupełnie innego.Zaufałam marce, skoro wszystko jest takie hiper kosmicznie świetnej niemieckiej jakości, to może blat też będzie się należycie sprawował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Elenko, to jest blat laminowany, nie fornirowany, jak zwykle coś pokręciłam Podobno ma być odporny na wysoką temperaturę, uderzenia, zaplamienia i wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.07.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Monsanbia - a ile płacisz za mb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Elenko, to jest blat laminowany, nie fornirowany, jak zwykle coś pokręciłam Podobno ma być odporny na wysoką temperaturę, uderzenia, zaplamienia i wodę tak mi coś nie grało za bardzo z tą wytrzymałością fornirowanego blatu, bo nawet w studiach kuchennych są w okropnym stanie, a co dopiero w użytkowanych kuchniach co innego laminaty - są naprawdę odporne na kuchenne rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Negocjacje z panem z AGstyle trwają Wpłata całej kwoty z góry ich nie interesuje, bo pan się boi, że za chwilę to wyda na przyjemności Próbuje wywalczyć dodatkowy rabat (pow 15%) w eurodoorze, podobno mu się udaje (z jego relacji na bieżąco tak wynika). Generalnie jest bardzo śmiesznie i uzbierałam już na parę dobrych pudełek Haagen Dazs (bo ja zawsze nie na ładne oczy, tylko na lody kupuję jeśli z panem mam do czynienia oczywiście Na te lody jakoś wyjątkowo skutecznie ich się pod włos bierze, hmmmm :rolleyes: ) A na budowie działa ekipa od posadzek żywicznych. Mąż mówi, że chłopaki działają jak szwajcarskie zegarki. Wyszlifowali, teraz gruntują. Jutro efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.07.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 co innego laminaty - są naprawdę odporne na kuchenne rewolucje Napisałam wcześniej posta w odpowiedzi na Twojego i nie ma go. Nie wiem dlaczego Ostatnio mi się to zdarza dość często No więc - uuuuuuuufffff. Salik - nie pamiętam ile ten blat kosztował, bo kuchnia była wyceniana całościowo. Pamiętam jednak jak rozmawiałam z Konradem (z Heackera) o blacie i ten zapewniał mnie, że to naprawdę porządna jednostka. Ja i tak w ukryciu marzę o swoim ukochanym palisandrze i gdyby nie fakt, że boję się o użytkowanie drewnianego blatu zapewne taki bym miała. Jak patrzę jednak na swoją działalność kuchenną obawiam się, że musiałabym mu poswięcić wyjątkowo dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a te Haagen Dazs to jakies specjalne sa? pierwsze slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a te Haagen Dazs to jakies specjalne sa? pierwsze slysze czy specjalne, to nie wiem, ale pyszne i też je uwielbiam, chociaż dość drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 te uwielbiam http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-505764/haagen-dazs-lody-waniliowe-z-polewa-karmelowa-i-kawalkami-ciastek-brownies-500ml-Full.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 28.07.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 szukam ekipy od ELEWACJI zewnętrznej. Same tynki, bez docieplenia na kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.07.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Jak już jestesmy przy lodach.. Dam wiele za te: http://www.leshop.ch/images/ProductsBig/7613032233747.JPG Najlepsze jakie w życiu jadłam. Litrowe wiaderko zjadam na raz i błagam o więcej. Szkoda tylko, że w PL nie do kupienia Haeagen & Dazs sie nie umywają Edytowane 28 Lipca 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.07.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A Moevenpick to dopiero robi loooooooooooooooooooody... O na przykład takie Double Cream de la Gruyere: http://www.caterersearch.com/assets/getAsset.aspx?ItemID=29253 http://www.landor.com/one/lib/images/cases/cases2007a/6031-main.675w.jpg Niestety nie do dostania w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.07.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A na budowie działa ekipa od posadzek żywicznych. Mąż mówi, że chłopaki działają jak szwajcarskie zegarki. Wyszlifowali, teraz gruntują. Jutro efekt u mnie też, u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 28.07.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Kurcze, ale super macie dziewczyny, że taki etap przed Wami. Ja jeszcze mam chwilę, żeby pomarudzić w kwestii baterii, więc sobie marudzę.A czy na czasd wylewek muszę wiedzieć czy będę miała odpływ liniowy czy brodzik, i w ktorym miejscu toto ma odpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.