zuznka 29.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To dziewczyny ja mam propozycję. Bo to w końcu "zdrowi chorych" w tradycji odwiedzaja Weźcie się zbierzcie i któregoś pięknego dnia do mnie wpadnijcie, co? Zrobię jakiś serniczek, dla Lidzi wody z cytryna poddostatek przygotuję ... ??? a zrobisz ciut większy ten dzbanek ? bo ja za serniczek fenkijuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Monia, Ty lepiej się przełam i pisz teraz więcej bo jak K wróci to dopiero znikniesz na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 To dziewczyny ja mam propozycję. Bo to w końcu "zdrowi chorych" w tradycji odwiedzaja Weźcie się zbierzcie i któregoś pięknego dnia do mnie wpadnijcie, co? Zrobię jakiś serniczek, dla Lidzi wody z cytryna poddostatek przygotuję ... ??? to na kiedy dziewczyny się zmawiamy, co ? a wodą na pewno nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 bo ja za serniczek fenkijuję No nieee! Gardzisz moim sernikiem!!! FOCH! Elena, rozkręcę się. Mam jeszcze kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 dajcie mi znać poza fm bo jakoś ostatnio nie mam kwili na neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No nieee! Gardzisz moim sernikiem!!! FOCH! Elena, rozkręcę się. Mam jeszcze kilka tygodni jasne, a na nowe wyposażenie garderoby dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 no widzę ,że Monia sie rozkręca:lol2: dobrze, bo pusto było:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 W poniedziałek, w poniedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 29.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Rozmawialysmy o pancakesach. Miałam sprzatac kuchnię ale oczywiście wybrałam coś bardziej przyjemnego No i mamy taki efekt. Smazone oczywiscie bez tłuszczu na ulubionej patelni ikea http://img685.imageshack.us/img685/7449/img2740jo.jpg Pięknie wyglądają, a jeszcze lepiej smakują muszę w końcu wybrać się na zakupy do Ikea, ale wciąż jestem w niedoczasie Monsanbia podałabyś przepis na ten sernik, pleaseeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja mam swietny przepis na sernik z brzoskwiniami jakby kto mial ochote ten tez byl bardzo dobry http://mojewypieki.blox.pl/2010/12/Swiateczny-sernik-wykwintny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja mam swietny przepis na sernik z brzoskwiniami jakby kto mial ochote ten tez byl bardzo dobry http://mojewypieki.blox.pl/2010/12/Swiateczny-sernik-wykwintny.html chętnie poszerzę swój notes z przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Monia, czy pamietasz nr białej farby z Pary, która malowałas sciany w korytarzu? Czy dobierałas farbe do drzwi? Pytam, bo dostałam dzis próbke swoich drzwi i snieznobiała biel, to to nie jest-taki off-white chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.03.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) ścianę w korytarzu mam ciemno szara, prawie grafitowa i malowana Ralstonem Dla przypomnienia http://img545.imageshack.us/img545/9229/img2672r.jpg a sama biel drzwi też wybieralam. Pamiętam to jako straszna traumę. Musialam wybrac biel spośrod kilkunastu. Robili nam próbki na kawałkach mdf i do końca nie byłam zdecydowana Edytowane 1 Marca 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mam nadzieje ze mnie Monia nie przegoni Sernik z brzoskwiniami ciasto: 2szkl maki 2 lyzki cukru 5 zoltek (bialka na piane ) 3 plaskie lyzeczki proszku do pieczenia 1 maslo lub margaryna Wyrobic ciasto, podzielic na pol i dac do zamrazalki do schlodzenia. masa twarogowa: 1kg twarogu z wiaderko lub conajmniej 2 razy mielonego 2 jaja 2 budynie smietankowe 3/4 szkl cukru 1 kostka masla dodatkowo na twarog puszka brzoskwin maslo zmiksowac z cukrem, potem dodawac jajka i budynie, na koniec dodac twarog. Zetrzec na blaszke polowke ciasta i wyrownac. Wylac twarog, na niego ulozyc brzoskwinie pokrojone w cienkie paski, na to ulozyc piane ubita z bialek ze szczypta soli i 3/4 szkl cukru, na to zetrzec druga polowe ciasta. Piec w 180 stopniach az ciasto gorne bedzie dobrze przypieczone. Po ostudzeniu przypruszyc cukrem pudrem. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Monia..... No to-jak mawia moj 18-letni Brat: sorra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ola ty masz brata 18-letniego:p a ja syna:rotfl: Monia z prędkością światła produkujesz te posty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) tvn 20.00 kac vegas 22.30 TVP1 BABEL Edytowane 2 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.03.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dojrzałam!!! ale ja jeszcze nie ogladałam mamma mia, bo nie przepadałam nigdy za musicalami, natomiast po zeszłorocznych wakacjach w trakcie których wystawiono nam genialne przedstawienie nabrałam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.03.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dojrzałam!!! ale ja jeszcze nie ogladałam mamma mia, bo nie przepadałam nigdy za musicalami, natomiast po zeszłorocznych wakacjach w trakcie których wystawiono nam genialne przedstawienie nabrałam ochoty ja też nie lubię musicali!!!!ale mammia mia jest super:p a Kac vegas oglądałas????? dojrzała babko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ja też dzis mam zamiar mamma mia bo nigdy całego nie widziałam ale małż chce kac a dzieciaki pewnie jeszcze coś, będzie wojna:mad: bo tylko dwa telewizory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts