Basia_KRK 06.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A z donicami przecudny:yes: Nie mogę się na Twoje kolorki napatrzyć Ja też nie mogę się napatrzyć! Pięknie! Donice fantastyczne!! Gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ale jeden kot to nie to samo co 2 i więcej. Uwierz mi - żadna zabawa z człowiekiem nie zastąpi drugiego kota no to miałam o połowę mniej zadrapań na kanapie ( starej) bo teraz syn już dorosły i kot stary, więc już spokój. ja wierzę i dlatego nie mam drugiego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ale jeden kot to nie to samo co 2 i więcej. Uwierz mi - żadna zabawa z człowiekiem nie zastąpi drugiego kota ile masz kotów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.03.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 3 brytyjczyki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie do końca.Aktualnie jeden to szkocki fold (kotka), drugi to brytyjczyk (kotka) i dachowiec (kocur). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Właśnie. Moje jak się ganiają to równolegle do podłogi po oparciu zaiwaniają. Nie drapią specjalnie (mają drapak) ale podczas zabaw .... o jezu, tragdia. Zazdroszczę, skórzana sofa to moje marzenie. Kiedyś mnie nie było stać a teraz nie mogę . salik - a masz alarm (wszedzie już podpytuję właścicieli ogonów) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.03.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 U nas największe zniszczenia są od gonitw, a nie drapania jako takiego. To moje zadrapanie tez od gonitwy powstalo. Gigar mimo ze ma swoje 5 lat szaleje jak waryjat (chociaż o wiele mniej niz jeszcze 2 lata temu). Jak sobie coś ubzdura, to zaczyna fruwać dosłownie No ale teraz nie robi już tego w pobliżu kanapy, nawet nie w salonie. a kilka razy zaobserwowałam nawet jak pędzac (frunac ) w strone kanapy chował pazury, uderzał całym ciałem, a potem lizał sie w stłuczone miejsce I niech mu tak zostanie Basiu, donice Elho, kupione tu: http://markus-sklep.celtur.com/ Sa w leroyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.03.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mirela - alarm mamy, mam nadzieję zaprojektowany zgodnie z kocią logiką Za kilka miesięcy się okaże jak będzie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mirela - alarm mamy, mam nadzieję zaprojektowany zgodnie z kocią logiką Za kilka miesięcy się okaże jak będzie w praktyce ja też mam. ale jak go włączam , kota dajemy do tego pomieszczenia gdzie alarm jest wyłąćzony:p monia a Gigar to cwaniak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.03.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 moj kot alarmowi w domu nie przeszkadza. zreszta my tez. Teraz np ja całymi dniami siedze pod alarmem. Czuję się bardziej bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 moj kot alarmowi w domu nie przeszkadza. zreszta my tez. Teraz np ja całymi dniami siedze pod alarmem. Czuję się bardziej bezpieczna o coś ty!!!!! nie masz sąsiadów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Monik! Przypominam się Pasiulku, jak będę się mogła wyrwać to z przyjemnością wpadnę - jeśli mnie gospodyni nie pogoni;) Znowu mam Małą w domu, już drugi tydzień siedzi z katarem i kaszlem. Mówimy o spotkanku u Moni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A jak proponowałem nasiadówę w poniedziałek, to nikt nie był zainteresowany I znowu będzie kolejna babska impreza, jak w seksmisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.03.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 salik ... nie narzekaj Moni sasiedzi sasiadami, wole miec komfort Balbina No co Ty, nie wygaduj głupot. Wpadaj jak tylko możesz, i masz ochotę Ty wiesz że ja nie mogę znaleźć tego kontaktu. Ja z tym Leszkiem nie zalatwialam niczego, przejal mnie ktos inny Dryngnij do caparola i poproś o tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Monia! Ale ja teraz z miarką bym chciała wpaść i Ci dom trochę obmierzyć i się poprzymierzać: do stołu, kanapy, pomacać lampy, zajrzeć do piekarnika, szaf, pod zlew w łazience:rolleyes: Tyle mam pytań... Aż mi głupio:rolleyes: No nie wiem czy ja bym chciała takiego gościa w domu:lol2: Ty się lepiej zastanów albo jasno powiedz, żebym nie była zbyt dociekliwa;) Monia, zajrzyj do mnie pliz, bo nad kominkiem się pastwię i nic nie mogę postanowić A ten Leszek to Bączek był? Salik, a Ty doleciałeś już? Neta masz? Bo Ci maila wysłałam dwa dni temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Monia! Ale ja teraz z miarką bym chciała wpaść i Ci dom trochę obmierzyć i się poprzymierzać: do stołu, kanapy, pomacać lampy, zajrzeć do piekarnika, szaf, pod zlew w łazience:rolleyes: Tyle mam pytań... Aż mi głupio:rolleyes: No nie wiem czy ja bym chciała takiego gościa w domu:lol2: Ty się lepiej zastanów albo jasno powiedz, żebym nie była zbyt dociekliwa;) Monia, zajrzyj do mnie pliz, bo nad kominkiem się pastwię i nic nie mogę postanowić A ten Leszek to Bączek był? Salik, a Ty doleciałeś już? Neta masz? Bo Ci maila wysłałam dwa dni temu:) monia szykuj się Balbina na inspekcje przyjeżdża:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Monia chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.03.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Z tęsknoty choruje pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Monia co ci????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts