monika996 13.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Monia wyzdrowiałyście we dwie??? rozerwij sie trochę na fm:yes: oglądasz Przepis? przeczytałaś całe Millenium chociaż, jak cię nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 monia - smak masz już ? Jakimś przepisem rzucisz ? Ja w sobotę piekłam ciasto machewkowe agi i ... musiałam w niedzielę powtórzyć wyczyn - wcięli wszystko. Zastanawiam się, czy nie dalo by rady zwiększyć ilość składników i upiec w dużej (nie takiej babkowej) blaszce .... zdrówka jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.03.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mirela, smak mam, ale tez zapasy od rodziców Zatem kuchennie - zastój. W czasie choroby zrobiłam swoje ulubione curry z kurczakiem (mogłabym je jeść co kilka dni) Jeśli chodzi o ciasto marchewkowe, to masz pewnie inne proporcje, bo ja robię zawsze takie duże, na sporej blaszce albo w tortownicy. U nas tez jest uwielbiane. Szczególnie że nie przepadamy za kremiastymi wypiekami. Babka, drozdzowe, ew sernik, szarlotka (ale z renet, kwaśna) i makowiec. To lubimy Moni przeczytałam pierwszy tom (ciężko się czyta jedynie nocami) Trochę się zawiodłam ostatnimi 100 stronami. Takie naciaganie i na siłę pompowanie objętości moim zdaniem. a ja dziś odstawiam Lili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Od cyca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 i co będziesz porabiać???? Wizyty?????? A Lil zdrowa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Od cyca? Głodnemu chleb na myśli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.03.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dasz na to duże marchewkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Monia no i gdzie tą Lili odstawiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.03.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Monia no i gdzie tą Lili odstawiłaś? Na razie razem gościmy się u moich rodziców. ale jutro zostaje tu juz sama Ona szczęśliwa, mama jeszcze bardziej Mirela, podam Ci ten przepis, ale za jakis czas (mam go w domu w moim zeszycie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Na razie razem gościmy się u moich rodziców. ale jutro zostaje tu juz sama Ona szczęśliwa, mama jeszcze bardziej Mirela, podam Ci ten przepis, ale za jakis czas (mam go w domu w moim zeszycie) aleee Ci dobrzeeeeee:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 aleee Ci dobrzeeeeee:yes: A lil jak dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponki 16.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam się serdecznie przebrnęłam przez cały wątek-dokładnie!!! sama przyjemność. Domek pięknie wykończony a w związku z tym, że tyle czasu z wami spędziłam mam nadzieję, że zasłużyłam na nagrodę w postaci odpowiedzi na jedno pytanko:) przepraszam, że tak od razu z grubej rury, ale czy w ciemnej łazience te metalic grafit są połączone z białymi matalicami? Z góry dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że nie będziesz miała nic przeciwko wielu kolejnym pytaniom, bo pewnie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ależ sie tu cicho zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 czy w ciemnej łazience te metalic grafit są połączone z białymi matalicami? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) Monia cóż to za skromny wpis, nie w Twoim stylu.Sypnij przepisem, wklej fotkę ...Szerokość stołu podawałaś, a napiszesz jaki długi, jakie przystawki, ile krzeseł wygodnie a ile ciasnawo wchodzi? Ewentualnie inne uzytkowniczki MD proszę o spostrzeżenia co do długości.Gadalam ze stolarzem i powiedział ze mi z klejonki nie zrobi 2metrowego bo za duża szansa ze sie blat wykręci, czekam na cene za oblogowany.Acha wszystkie macie olejowane te stoły? Chwalicie sobie? Edytowane 19 Marca 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.03.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hej Monia!Gdzie się podziewasz?Podłączam się do pytań e-mólka do użytkowników MD:)Czy macie olejowane czy lakierowane (jeśli tak to jaki lakier)? Jak sie sprawują?Czy jest wystarczająco miejsca (przy jakiej długości i jakich krzesłach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 No właśnie Monia, coś tu nie gra. Ja podłączam się pod pytanie Balbiny odnośnie stołów z MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Monia wracaaaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja się wypowiem co do stołu MD. Mam manu lakierowany i użytkuje się bardzo dobrze. Ja mam wymiary 100x170 (+ 2 "dostawki" po 50cm). Nierozłożony jest idealny na bardzo wygodne usadowienie 6 osób (po 2 na dłuższych bokach i po 1 na krótszych), ale ja mam stosunkowo wąskie krzesła. Takie eamsy na przykład to chyba są bardzo szerokie, więc trzeba by przeliczyć ile potrzeba miejsca żeby się zmieściły. Monia a jak Twoja reklamacja w MD? Skoro już temat się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.03.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzięki myszonik, ja planuje na codzień po trzy krzesła po bokach. Balbiny twoje krzesła wydają sie bardzo szerokie dobrze porozmierzaj zanim stol zamowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts