Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Dziewczyny, jestem, ale nie mam za bardzo mozliwosc na zagladanie tu, wiec wpadam tylko zerknac na kilka minut

Stol uzytkuje sie super. Rozkladanie to bajka (maz sie w tym bardzo lubuje)

wymiary mojego to 230x105 plus dwie dostawki po 50 cm. Mam lakierowany. Olejowany stol nie dla mnie. Nie lubie drzec o kazda krople wody, jogurtu, czy soku (a przy tym stole Lili je wszystkie posilki, stoja nadal gwiazdy betlejemskie ;) ktore podlewam i czasami cos kapnie)

Reklamacja na razie na etapie oczekiwania. Ciekawe kiedy strace cierpliwosc. Natomiast p Basia obiecywala ze wielki dzien nadejdzie ;)

Aha, moje eamsy nie sa szerokie (wydaje mi sie ;)) wiec z duzym uzem mieszcza sie 3 na jednym boku. Ostatecznie jeszcze jeden by wszedl.

Mam niecny plan co do wymiany stolu, ale dopoki ktos po ten nie przyjedzie to ci...szaaaa

e-mol - pelna skrzynka

Edytowane przez monsanbia

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

e-mól, wiadomość ze skrzynki nieaktualna, bo wróciłam już :(

a gdzie Ty wyczytałaś że oponki 5 min z jednej strony? Te moje się tak szybko smaża że nie nadażam z odwracaniem i wyjmowaniem jeśli mam więcej niż 5 w rondlu

Stół - przy najbliżższej okazji sprawdzę co to za system. Tak jak pisałam - u mnie dostawki 50cmx2

Czesc Monia, smutno bez Ciebie:(

Wlasnie zaczeły sie u mnie tynki zewnetrzne.Pamiętasz? Czekałam na pana prawie rok:rolleyes:

Mam do Ciebie bardzo wazne pytanie a propos podbitki...u mnie jest z płyt osb-tak, jak u Ciebie i pytanie: czy na osb kładliscie styropian? Czy od razu klej i siatkę?Jesli to drugie, czy pamietasz moze jakiego kleju uzyliscie? Jakiegos specjalnego do drewna? A moze jakis podkład? Pytam, bo dwóch niezależnych wykonawców robi podbitkę i elewacje (tak, tak wiem, ze to blad:( ) no i ten od tynków boi sie ze ten klej, który zamówilismy nie zwiąże tynku z osb...ratuuuuuunku.....