pasie 02.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Monia przed świętami się nie spotkamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 02.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Monia..wieki mnie tu nie było ale już wiem dlaczego coś mnie tu przyciągnęło.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Niech Ci sie wszystkie marzenia, kaprysy i zachcianki spełniają Jeszcze trochę a chłopaki wyrosną z MAxi Cosi i zgłoszę się do Ciebie bo może będziesz juz w potrzebie?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Monia daawno mnie tu nie było. Spóźnione ale szczere życzenia spełniania marzeń, zdrowia i nieustającej Miłości. I nie odchudzaj się za bardzo bo znikniesz, a brakowało by Cię nam na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 03.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dieta przed świętami? To coś nienormalnego;). Ja już od tygodnia buszeję po necie by wynaleźć jakieś smakowite nowe przepisy na święta. TYlko, że ja je tylko piekę i później obdarowuję nimi moją rodzinkę. A teraz to nawet skubnąć sernoczka nie będę mogła bo przez Młodego mam wykluczone z diety krowie mleko i jego wszystkie pochodne:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 03.04.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I jeszcze spóźnione życzonka urodzinowe! Wszystkiego naj naj naji szybkiego skończenia dietki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 03.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mikiada nie można wejść do ciebie na komenty - wiesz może dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Monia - spóżnione życzenia ślę. A ja myślałam, że u Ciebie na wątku jakieś fajowe świąteczne przepisy zgapię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ka_em mirela dzięki a dieta zachodzi mi na święta, także świateczne obżarstwo mnie tym razem ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.04.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ja sobie do świąt odpuściłam...w weekend miałam przedświąteczne obżarstwo u mamy (bo w święta się nie zobaczymy), na święta mam już pełną lodówkę zapasów, tylko nie wiem czy będę miała czas to wszystko ugotować, bo do piątku w pracy siedzę. Zauważyłam jednak, że po diecie nawet smakołyków wystarcza mi dużo mniej. Na razie nie tyję A po świętach jeszcze mam zamiar wziąć się za siebie i ok. 4 zrzucić dodatkowo. Monia trzymam kciuki:) Zobacz jak szybko ten czas bez K. minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Zobacz jak szybko ten czas bez K. minął Komu, Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.04.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 zmiana planów - do czwartku!!!!!!!!! :lol: :wiggle::wiggle::wiggle: Przeoczyłam życzenia alicji i ady (nie mogę napisac duzej "a") dzięki dziewczyny!!! :* Pasku kurczę, nie mam jak! Myślałam że do soboty jestem sama i mialam się z wami spróbowac umowic na czw albo piatek, a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Monia, 11 maja dziewczyny z południa do mnie przyjeżdżają, Ciebie oczywiście tez serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Monia, 11 maja dziewczyny z południa do mnie przyjeżdżają, Ciebie oczywiście tez serdecznie zapraszam akurat w urodziny Lili!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 akurat w urodziny Lili!? No i co ja mam teraz zrobić, możemy próbowac przełozyć na 18 maja ( Li majowa tak jak ja, tylko ja bliźniak juz jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No i co ja mam teraz zrobić, możemy próbowac przełozyć na 18 maja ( Li majowa tak jak ja, tylko ja bliźniak juz jestem ) Nie no, co Ty, nie mam zamiaru psuć Wam planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.04.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie no, co Ty, nie mam zamiaru psuć Wam planów To był taki luźny termin, ale gdybyś chciala przyjechać, to daj znac, wszystko jest do odkręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No pewnie bym chciala, ale wiesz, zmieniać termin dla mnie jednej ... a jak mi coś wypadnie, i nie bede mogla w koncu. Nie nie (a kto się wybiera?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.04.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No pewnie bym chciala, ale wiesz, zmieniać termin dla mnie jednej ... a jak mi coś wypadnie, i nie bede mogla w koncu. Nie nie (a kto się wybiera?) Monia przecież Ala jest z wawy:) to wy macie na ploty rzut beretam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.04.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Monia przecież Ala jest z wawy:) to wy macie na ploty rzut beretam;) Moni, no co Ty. Przeciez kolejna taka okazja (zobaczenia się z południówkami) może się szybko nie przytrafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts