Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia do ogrodu na słoneczko

moj ogrod nie napawa mnie optymizmem, wiec pozostaje jedynie kanapa :(

salik ... o jedzeniu? jakim jedzeniu? ;)

Margula dzieki za link, popatrzylam a te tapety, fajne, ale to nie to co chce. Nie chce zeby byl widoczny jakikolwiek wzor (wezowy, krokodylowy)

Ale moze ktos skorzysta :yes:

;) wezowy, krokodylowy...nieeeeeeeee ale zawsze link dodatkowy do przeszperania jest ;P Monia, znasz kogoś tutaj na forum, kto położył na dość duzej powierzchni białą żywicę polerowaną - szukam oceny prosto z autopsji ;) bo niedługo chyba się podejmę pracy dyplomowej na ten temat - produkt uważam MOCNO przereklamowany!

salik ... o jedzeniu? jakim jedzeniu? ;)

No tak, Ty cały czas na diecie? :(

Margula dzieki za link, popatrzylam a te tapety, fajne, ale to nie to co chce. Nie chce zeby byl widoczny jakikolwiek wzor (wezowy, krokodylowy)

Ale moze ktos skorzysta :yes:

Ja też dziękuję Margula za link. Akurat jestem na etapie szukania tapety i możliwe, że skorzystam z tego sklepu bo widziałam kilka ciekawych propozycji :)

Edytowane przez Rocia

No tak, Ty cały czas na diecie? :(

No tak jakby. Juz nie takiej restrykcyjnej, ale ograniczam sie :(

Monia, znasz kogoś tutaj na forum, kto położył na dość duzej powierzchni białą żywicę polerowaną - szukam oceny prosto z autopsji ;) bo niedługo chyba się podejmę pracy dyplomowej na ten temat - produkt uważam MOCNO przereklamowany!

Na duzej powierzchni - nie, Anula ma w pralni i jest z niej bardzo zadowolona (bo wyglada super!) ale sama mowi ze nie polozylaby w kuchni, jadalni itp.

Nie wiem czy trafilas na moj post w ktorym pokazywalam nasz wynajety we Wroclawiu apartament. W calym byla biala zywica (w lazience tez). Wygladalo to oczywiscie extra, ale niestety widzialam ze w uzytkowaniu kaszana. Tym bardziej ze bylismy pierwszymi jej uzytkownikami, a juz byla zniszczona (porysowana), najgorsze byly czarne zatarcia od podeszew butow

żywicę w swoim mieszkaniu ma Robert Skitek - architekt, który pisze na forum swój dziennik budowy. Żywicę ma też Doppioni, ale nie wiem, czy bywa na forum.

racja, w sypialni ma biala, poliuretanowa z tego co kojarze, i cos tam bylo nie tak, bo mu pekala, w holu czarna, i z tej byl zadowolony

Nie ma czym, to jakies 3-4 kg mniej, nie za widoczne, ale wstarczajace by w spodniach czuc troche luzu ;)

Salik, a Ty nie kokietuj, bo widziales ostatnie na fb! :p

o chyba i ja zajrzę;)

ale nie moge cię namierzyć:rolleyes:

Edytowane przez monika996