monika996 23.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 czyli już po..... rozłące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.04.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Venus - jako że monia tu rzadko zagląda, to ja odpowiem... rzadko pisze Ale, dzieki. Tygodnie dokladnie minus 3 Nie mam o czym pisac. O siedzeniu na kanapie przeciez nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 23.04.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Zawsze możesz o jedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Zawsze możesz o jedzeniu... no przydałoby się o jedzeniu;) o o ty na kanapie cału dzień Monia do ogrodu na słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 24.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a tapetyyyyy...widziała? naciesz oko będzie weselej...a tak na marginesie - nie czytalam wszystkiego ale witaj w klubie żon w przymusowej rozłące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.04.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Monia, nie mogę znaleźć, gdzie pisałaś o farbach... Jaką miałaś tą białą sufitową? a wzielismy Tikkurile Pure White Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.04.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Monia do ogrodu na słoneczko moj ogrod nie napawa mnie optymizmem, wiec pozostaje jedynie kanapa salik ... o jedzeniu? jakim jedzeniu? Margula dzieki za link, popatrzylam a te tapety, fajne, ale to nie to co chce. Nie chce zeby byl widoczny jakikolwiek wzor (wezowy, krokodylowy) Ale moze ktos skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 24.04.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 wezowy, krokodylowy...nieeeeeeeee ale zawsze link dodatkowy do przeszperania jest ;P Monia, znasz kogoś tutaj na forum, kto położył na dość duzej powierzchni białą żywicę polerowaną - szukam oceny prosto z autopsji bo niedługo chyba się podejmę pracy dyplomowej na ten temat - produkt uważam MOCNO przereklamowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) salik ... o jedzeniu? jakim jedzeniu? No tak, Ty cały czas na diecie? Margula dzieki za link, popatrzylam a te tapety, fajne, ale to nie to co chce. Nie chce zeby byl widoczny jakikolwiek wzor (wezowy, krokodylowy) Ale moze ktos skorzysta Ja też dziękuję Margula za link. Akurat jestem na etapie szukania tapety i możliwe, że skorzystam z tego sklepu bo widziałam kilka ciekawych propozycji Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.04.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No tak, Ty cały czas na diecie? No tak jakby. Juz nie takiej restrykcyjnej, ale ograniczam sie Monia, znasz kogoś tutaj na forum, kto położył na dość duzej powierzchni białą żywicę polerowaną - szukam oceny prosto z autopsji bo niedługo chyba się podejmę pracy dyplomowej na ten temat - produkt uważam MOCNO przereklamowany! Na duzej powierzchni - nie, Anula ma w pralni i jest z niej bardzo zadowolona (bo wyglada super!) ale sama mowi ze nie polozylaby w kuchni, jadalni itp. Nie wiem czy trafilas na moj post w ktorym pokazywalam nasz wynajety we Wroclawiu apartament. W calym byla biala zywica (w lazience tez). Wygladalo to oczywiscie extra, ale niestety widzialam ze w uzytkowaniu kaszana. Tym bardziej ze bylismy pierwszymi jej uzytkownikami, a juz byla zniszczona (porysowana), najgorsze byly czarne zatarcia od podeszew butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.04.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 żywicę w swoim mieszkaniu ma Robert Skitek - architekt, który pisze na forum swój dziennik budowy. Żywicę ma też Doppioni, ale nie wiem, czy bywa na forum. Monsanbia, głowa do góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.04.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 żywicę w swoim mieszkaniu ma Robert Skitek - architekt, który pisze na forum swój dziennik budowy. Żywicę ma też Doppioni, ale nie wiem, czy bywa na forum. racja, w sypialni ma biala, poliuretanowa z tego co kojarze, i cos tam bylo nie tak, bo mu pekala, w holu czarna, i z tej byl zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy to ten sam produkt co u Balbiny, ale jeśli tak to aby mieć coś takiego w pomieszczeniu mieszkalnym, trzeba kochać sprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Monia może byś się swoją figurą pochwaliła:)i nie marudz - przygotuj plan ogrodu dla męza jak wróci:)a na razie na słoneczko marsz!!!!!! z Lil!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Właśnie monia - jakieś zdjęcia może? Skoro o jedzeniu nie chcesz rozmawiać, o budowaniu też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.04.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem czy to ten sam produkt co u Balbiny, ale jeśli tak to aby mieć coś takiego w pomieszczeniu mieszkalnym, trzeba kochać sprzątać... Kochac sprzatac to jedno, rysy i zabrudzenia (nie do usuniecia), drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.04.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Monia może byś się swoją figurą pochwaliła:) Nie ma czym, to jakies 3-4 kg mniej, nie za widoczne, ale wstarczajace by w spodniach czuc troche luzu Salik, a Ty nie kokietuj, bo widziales ostatnie na fb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.04.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie ma czym, to jakies 3-4 kg mniej, nie za widoczne, ale wstarczajace by w spodniach czuc troche luzu Salik, a Ty nie kokietuj, bo widziales ostatnie na fb! o chyba i ja zajrzę ale nie moge cię namierzyć Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.04.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a ja się grzecznie przywitam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.04.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No i zaczyna być tak jak zawsze, czyli ruch u Moniki. Aż chce się zaglądać, bo jest co poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts